Güzellik Hediyeleri: Doğum Günüm

   Merhaba, geçtiğimiz haftalarda benim doğum günümdü ve pek çok hediye aldım. Bugün onların bir kısmından sizlere bahsetmek istedim.


Watsons Ayak Masaj Aleti, benim gibi keyif düşkünü birine alınacak en güzel hediyelerden biri. Bir kere kullanabildim ve rahatlatıcı özelliğine on puan verdim.


Urban Decay Naked, bu paleti ne kadar çok istediğimi 2014 istek listemde yazmıştım. Ahh, o kadar güzel ki.. Kullanmaya kıyamıyorum.

Sephora dudak parlatıcı kulesi, Sephora 'nın bana hediyesi. Renkleri elimde denedim çok güzel durdular. Her biri birbirinden farklı dört renk olması ise bence en güzel kısmı. Tek bir ruj hacminde dört farklı renk! Teşekkürler Sephora!

Clinique 3 adımlı cilt bakım sistemi başlangıç seti, yaz geldiği için cilt bakım rutinimi değiştirmek istiyordum ancak ne alacağıma bir türlü karar verememiştim. Bu setle yeni bir başlangıç yapmanın tam zamanı!

Benefit Gimme Brow, çok meşhur bir ürün. Deneyip göreceğim bakalım.

Benefit Primping with the Stars, hediye olarak böyle setler almayı çok doğru buluyorum. Zaten hiçbir zaman tek bir hediye vermedim kimseye. Çünkü aldığım şeyi beğenmeme şansı var, her ne kadar çok yakın olsak da. Ama birden fazla şey içeren bir paket verdiğinizde içerisinden beğeneceği bir şey illa çıkıyor. Bu sete dönersek Benefit 'ten bu kadar çok ürün deneyecek olmaktan dolayı mutluyum.

Lancome artliner 24h Turquoise 05, bu ürünün varlığını bilmeden bundan önceki yıllarda nasıl yaşadığımı merak ediyorum. Sephora 'da öylece duruyordu, bir deneyeyim dedim, görmüşsünüzdür Sephora da renkli eyelinerlar çıkardı. İkisini de elime sürdüm. Sephora bir kaç dakika sonra kendi kendine dağılıp giderken bu tatlı şey elimden katiyen çıkmadı. Bastırdım sildim yok canım çıkmıyor. Bir de gözümün üzerinde nasıl duracak dedim ancak o sırada gözümün üzerinde incecik siyah eyeliner vardı, onun üzerine ince bir şekilde sürdüm ve çok güzel durdu. Sonraki günlerde hediye paketimden bu ürün çıktı <3

Victoria Secret Makyaj Çantası, öyle aşık oldum ki bu çantaya sormayın! Almadan bir hafta durabildim, onda da hop oturdum hop kalktım. Almamak için bahaneler sıraladım. En sonunda sadece vücut spreyi alacağım diye girdim ancak çalışan kız vücut ürünlerinden 3 tane alana şöyle indirim 5 tane alana böyle indirim deyince ve benim de aklımda sadece 2 ürün olunca, "Bu böyle olmayacak ben düşünüp de geleyim, bir de makyaj çantalarına bakabilir miyim?" derken buldum kendimi. Leoparlılardan koşarak uzaklaşırken bu çantanın önüne geldim. Aşkımla göz göze geldikten sonra çalışan kızın bana bu desendeki diğer çantaları övmesinin hiçbir anlamı kalmamıştı artık. Bunu aldım, kasaya gittim. Hediye paketi yapılırken Bombshell parfümüne de aşık olup dükkandan çıktım. O parfümü de bir an önce almam gerekiyor, harika bir koku! (Anlaşıldığı üzre kendime hediye aldım.)

Sephora Besleyici El Kremi, el kremi sevdamı çevremdeki herkes biliyor. Bu da el kremleri krallığıma eklendi.


   Elbette hediyelerim bunlarla sınırlı değil, bir çok takı, çanta vs. gelmiş olsa da ileride tanıtma potansiyelim olan makyaj ve bakım ürünlerini sizlere göstermek istedim. İçlerinden ilk olarak tanıtmamı istediğiniz varsa yazabilirsiniz.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

1 yorum:

  1. Geçmiş doğum günün kutlu olsunnnn nice mutlu yıllara=) Ne kadar güzel hediyeleeeer! Benefit Primping with the Stars ı çok merak ettim ben=)

    YanıtlaSil