Bitenler Çöpe Gidenler - 13

   Merhaba, Ağustos ayının bitenlerini yazıp yazmamak konusunda biraz kararsızdım, çünkü pek bir şey bitirmedim ama yine de bitenler yazılarının ürün tanıtımı için faydalı olduğunu düşündüğümden kısa da olsa sizler için bir yazı hazırladım.


Eyüp Sabri Tuncer Rich Raspberry Soap Paint: Şu an için yorum yapmak istemiyorum, elimde yedeği var onu da bitirdikten sonra hakkında bir yazı yazacağım.

Yves Rocher Roll on Lotus Çiçeği: Alüminyum içermediği ve kokusu hoş olduğu için tercih etmiştim. Terlemeyi önlemiyor ki bu olumlu bir şey. Benim için tek eksi yanı kuruması için uzun süre beklemek zorunda kalmış olmam. Tekrar alabilirim.

Avon Perceive Vücut Spreyi: Bu vücut spreyini evde oturduğum yerde tam bir hafta içinde bitirdim. Kokusuna bayıldım diyemem ama nefret de etmedim. İçerisindeki alkol oranı çok yüksek olduğundan dolayı vücuduma sıktığımda yanma hissettim o yüzden sağa sola sıktım. Bir daha almam.

Burberry Weekend 100 ml: Çok güzel, hafif bir koku. Bahar aylarında baya kullanmıştım ama yeni bitirdim. Her durumla her ortamla uyacak joker bir koku benim için. Yenisi alınacak.

Eyüp Sabri Tuncer Summer Dream Perfume Jewels: Odunsu bir koku. Bana hitap etmedi.


Synergen Anti Sivilce Maskesi: Öncesi - sonrası herhangi bir değişiklik gözlemlemediğimiz için bir daha almam.

Avon Care Intensive Moisture Arı Sütü İçeren Dudak Balmı SPF 15: Tek kelime ile harika bir dudak ürünü. Dudakları neme doyuruyor, güneş koruma faktörü içeriyor, güzel kokusu da cabası! Yedeği var, her daim alırım!

Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula: Doğum günümde bir arkadaşımın hediye ettiği setin içinden çıktı. Köpürmesi güzel ama benim karma cildimde biraz gerilmeye neden oldu ve kokusuna da alışamadım. Ancak cildimi hiç tahriş etmedi. Büyük boyunu almam.

Shiseido The Makeup Smoothing Veil ( Makyaj Bazı): Garip kokusundan dolayı pek kullanamasam da verdiği "simsiz" aydınlık görüntüden dolayı cildi bir ton daha açık gösteriyor olması güzeldi. Az da olsa cildi nemlendiriyor ve krem formda olduğu için gözeneklere dolmuyor. Ancak kokusundan dolayı ben bir daha almam.

Avon Far Bazı: Aldığımdan beri 10 kere anca kullanmışımdır, The Balm Put a Lid on It 'i alınca pabucu dama atıldı, kullanmayı unuttum. Tarihi geçtiği için çöpe gidiyor. Almam.

Skin79 Super BB Krem (Yeşil) : Yine benim ten rengime kıyasla aşırı açık bir bb krem yine bana hüsran.

Etude House Sun Prise Water Essence Gel: Uygulaması kolay, emilmesi süper hızlı, ciltte beyaz ve yağlı bir görüntü bırakmayan, SPF 30 içeren bir ürün. Seneye bulursam kesinlikle tam boyunu alacağım harika bir ürün.


Benri Top Makyaj Pamuğu: Ojelerimi çıkarmak için kullandım, elimde Apaks markasının yuvarlak pamukları var, onlar bitince tekrar Benri alabilirim.

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu: Diş eti kanaması yaşamamı azalttığı için bir tek bunu kullanıyorum.

Apaks Makyaj Temizleme Pedi: Her bitenlerimde bulunan, severek kullandığım disk pamuğum. Yenisi açıldı bile.


Golden Rose Paris 58: Çok tatlı çingene pembesi bir oje, kapağı açılmamakta ısrarcı olduğu için çöpe gidiyor.Sıcak su yöntemi ile kapağı kolaylıkla açılıyormuş ama elimde aynı renk oje olduğu için uğraşmayacağım.

Pastel Nail Care Gel with Calcium: Sevenleri var ama benim tırnaklarımda işe yaramadı. Bir daha almam.

   Bitenlerim bu kadardı, umarım Eylül bitenleri daha tatmin edici olur.

İlk çekilişime hâlâ katılmadıysanız, tık tık.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Apaks pamuğu ben de çok beğendim :) Gelsin ciciler <3

    YanıtlaSil
  2. Uygun fiyata işini tam anlamıyla yapan bir ürün Apaks pamuklar, beğenmene sevindim :) Teşekkürler tatlım :*

    YanıtlaSil
  3. İyiki yazmışsın! Ayrıca gayet de iyi ürün bitirmişsin;) Sandım ki 5-6 parça ancak bitti.
    Soap paint in kabına bayıldımmmm! Ne olduğunu yazısını çok merak ediyoruum

    YanıtlaSil
  4. @Kozmetik Aşığı Çok teşekkür ederim tatlım, soap paint i çok sevdim ama ürünün özelliklerinde yazan bir şeyden dolayı değil, o yüzden kimseye öneremem şu an için, hakkında bir yazı yazacağım yeni tüpü kullanmaya başlayınca :*

    YanıtlaSil