Dresslink Alışverişim - 2

   Merhaba! Bugün sizlere Dresslink 'ten yaptığım ikinci alışverişimden bahsedeceğim. Dresslink nedir diye soranları ilk alışveriş yazıma alayım.

Aldıklarımı sizlere göstereceğim ve yorumlayacağım ki bu ürünleri almak isteyenler fikir sahibi olabilsin.



Paketin üzerinde Legging ( Tayt ) yazıyor ve alışveriş yaptığım tutarın yarısını yazmışlar.


 Aldığım her ürün ayrı ayrı poşetlenmiş.


 Eve döner dönmez bayıldığım bu iki ürünü fotoğrafladım ^_^

Aldığım ürünlere yakından bakalım;

Mor Şal: Dresslink 'ten yaptığım ilk alışverişten sonra fikir edinmek amaçlı internette Dresslink 'ten alışveriş yapanların blog sitelerine ve youtube kanallarına bakıyordum. Sebibebi 'nin alışveriş videosunu izlerken şala bayıldım ve sepete attığım ilk ürün bu oldu. Desen olarak Asos alışverişimde aldığım yeşil şalıma benziyor. Puanım: 5/5

Pileli Mini Etek: Bu eteği alacağıma son ana kadar emin değildim. Boyunun çok kısa olacağından korkuyordum açıkçası. Dolabımda birkaç süper mini eteğim var ancak bu sayıyı şimdilik arttırmayı planlamıyorum çünkü giyeceğim mekanlar çok kısıtlı. Son anda "Aman, ne olursa olsun" diyerek sepetime attım ve neyse ki süper mini bir etek gibi durmadı. Yaz aylarında giyeceğim incecik efil efil bir eteğim olmuş oldu. Kumaşı naylonumsu olduğu için bir puan kırarak 4/5 veriyorum. Bir sürü deseniyle siz de kendi zevkinize uygun olanı alabilirsiniz.

Siyah Panço: İyi ki almışım dedirten çok zarif ve serin bahar havalarında bol bol giydiğim pançom. Kumaşı top top olmaya yatkın bu yüzden sert çanta askıları ile zedelememenizi öneririm. Bunun başına bir şey gelirse yenisini kesinlikle alırım. Puanım: 4/5

Siyah ve Beyaz Futbol Çorabı:  Kısa spor eteklerimle giymek için aldım evde denediğim kombinlerimin başarılı olduğunu söyleyebilirim. Siyahı mı beyazı mı alsam karar veremediğimden ikisini de sepete ekledim ^_^ Puanım: 4/5

Diz üstü Siyah Çorap: Henüz denemediğim için değerlendirmeye yapamayacağım. İki Dresslink alışverişimde de uzun çoraplar aldığımı görüyorsunuz, evet, ne yapayım diz üstü çorapları seviyorum!

Yaklaşık 90 TL 'ye yukarıda gösterdiğim ürünleri almış oldum.

Site değerlendirmesini bir önceki alışveriş yazımdan geçiriyorum;

   *Alışveriş yapmadan önce sitenin eklediği görsellere değil varsa yorumlara ve kullanıcıların eklediği fotoğraflara bakmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde hayal kırıklığına uğramazsınız.
   *Sitenin Türkçe dil seçeneği var ancak Google Translate gibi bir çeviri sitesi yardımıyla çevirilmiş. Hiç İngilizceniz yoksa tercih edebilirsiniz.
   *Makyaj malzemeleri ve fırçaları Çin 'den geldiği için size önermeyeceğim ama aksesuarlar başta olmak üzere kıyafetleri önerebilirim.
   *Benim paketimin üzerinde gerçek tutar olan 38 $ yerine 19 $ yazılmış. Kozmetik ürün olmadığı için geçerli olan tek kargo yasağı 100 $ 'ı geçmemek. Bu riski alıp almamak size kalmış.
   *Paket yaklaşık 20 günde geldi. Bu normalde uzun ama Çin 'den gelen ürünler için sıradan bir bekleme süresi.
   *Eklediğiniz ürüne göre kargo fiyatı artıyor. Ben aldığım ürünlere 16,95 $ kargo ödedim. Kargo ücreti neredeyse aldığım ürünlerin tutarı kadar...

   Benim alışverişim bu kadardı. Şimdi bir iki ay kadar Dresslink 'ten alışveriş yapmaya ara verip diğer sitelere şans verme zamanı. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazmaktan çekinmeyin. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

20 yorum:

  1. Güzel bir alışveriş olmuş bence pano en şahane parça.

    YanıtlaSil
  2. Etekle pançoyu çok beğendim. Güle güle kullanın..:)

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  4. panço çok hoş sağlıkla kullanın hepsini

    YanıtlaSil
  5. pançoyu çok merek etim ama fotoğraf açılmıyor
    eteğe bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmindeki linke tıklarsanız resimlerin hepsini görebilirsiniz, sevgiler

      Sil
  6. Güle güle kullanın.. o çoraplar eteklerin altında çok ilginç durur.. kombini merak ettim. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuksu ve hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Teşekkürler :)

      Sil
  7. Güle güle kullanın.Eteği çok beğendim.

    YanıtlaSil
  8. Siz de yurtdışından alışveriş yapmayı sevenlerdensiniz demek :) Şalı çok beğendim ben de bakacağım bir varsa hala, alabilirim. Bu arada pek çok farklı Çin sitesinden alışveriş yapıyorum ama Dresslink'i ilk defa gördüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yurt dışı online alışveriş yapmayı sevenlerdenim :) Hâlâ satılıyor, tavsiye ederim :) Dresslink; sammydress , rosegal gibi sitelere göre daha uygun fiyata satıyor aynı ürünleri çoğu zaman :) Alışveriş yaparsan sonucunu bizlerle paylaş lütfen (:

      Sil