İnceleme: Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Sweet As Candy

   Yazılarımda sürekli 2014 yılı benim için far paleti yılı oldu diyorum ama onları sizinle paylaşmıyordum. Hazır Gratis Wet n  Wild ürünlerinde de indirim yapmışken Wet  n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Sweet As Candy 'i tanıtarak elimdeki far paletlerini göstermeye başlamış olayım.

   Wet n Wild markası Gratis 'e geldiği zaman aldığım ilk ürün bu üçlü far paleti olmuştu. Adında da yazdığı gibi "şeker gibi tatlı" bir palet.
 


   Ambalajı kaliteli değil ve açmak için tırnağınızı feda etmeniz an meselesi. Kapağın şeffaf olması renkleri görebilmeniz açısından bir artı olsa da içerideki toz halde saçılmış far görüntüsü çok hoş değil.
   İçerisinden bir sünger aplikatör ve bir mini fırça çıkıyor. Her ikisini de kullanmadım.
   Paletin küçük olması ise çantaya at çık kolaylığı sağlıyor.



   Paletteki farların özel isimleri yok. Farların üzerinde gözün hangi bölgesine uygulanması gerektiği ile ilgili birer kelime ve ambalajın arkasında bu bölgeler gösterilmiş. Göz makyajına yeni başlayanlar için kolaylık sağlayabilir bu gösterim. Elbette yapacağınız makyajı hayal gücünüze de bırakabilirsiniz.


Sweet as Candy, günlük makyajlar için daha uygun renklere sahip bir palet.

*Browbone: İnci beyazı ile kırık beyaz karışımı, göz pınarları ve kaş altı aydınlatması için uygun bir renk, fazla kullanılırsa doğallıktan uzak bir görünüm ortaya çıkabilir.
*Crease: Bronz bir açık kahve, gözün katlanma bölgesi için kullanıma uygun; ancak frosty yapıda olduğu için kaş doldurmak için uygun olmadığını düşünüyorum.
*Eyelid: Pembe, tatlı bir pembe. Göz kapağına uygulamak için uygun. Yine de tüm göz kapağına sürdüğünüzde Heidi gibi görünebilirsiniz.




Flaşlı


Flaşsız

   Farların yapıları yumuşak, sürümü kolay ancak az da olsa tozutma yapıyor.

   Paleti alma nedenim içerisindeki pembe renkti. Işıltılı farlara bayılıyorum ancak bu paletle farkettim ki "frosty" görüntüyü hiç sevmiyorum. Bu nedenle maalesef benim kullanabileceğim bir palet değil. Kullanması için küçük kuzenime vereceğim.

   Pek çok blogda ve vlogda Wet n Wild paletleri hakkında beğeni dolu yorumlar okuyorum, benim elimdeki tek Wet n Wild paleti bu, ancak aşık olanacak bir yanını bulamadım.

   Satın almak isterseniz Gratis 'te indirimsiz 14,95 TL 'ye bulabilirsiniz.

   Fiyat / performans olarak değerlendirdiğimde bu fiyata sahip olabileceğiniz pek çok far var, örneğin Mua markasına ait olanlar. Ancak yurt dışı online alışverişe sıcak bakmıyorsanız Wet n Wild standlarına göz gezdirebilirsiniz, üçlü far paletleri arasından Walking on the Eggshells 'i önerebilirim.

   İndirimde istediğimiz her şeyi bulabilmek ümidiyle...Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

30 yorum:

  1. Frosty görünümü ben de gözlerde de dudaklarda da sevmiyorum sevemiyorum pek. Bu paletle yapılmış bir de göz makyajını göreydik o güzel gözlerinle iyiydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seferlik affınıza sığınıyorum efendim :) Belki ileride çekebilirim göz makyajımı. Ben de sevmediğimi bu paletle öğrenmiş oldum... Pembe frosty olmasa güzeldi aslında..

      Sil
  2. Beyazı çok hoş bir beyazmış, diğer renkler de birbiriyle uyumlu. Essence reyonlarında kırık dökük olanlardan başka bişey bulamadığım için hiç rast gelip güzel bir far alamadım ya... Canım sitene katıldım. Kahve yanı'na da beklerim... Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paletteki renkler birbirleri ile uyum içerisinde. Wet n Wild demek istedin canım herhalde, maalesef çok karışık ve bir pazarı görüntüsü var nedense bu markanın reyonunun. Teşekkürler canım :)

      Sil
  3. Wet n wild'ın üçlü paletlerinin renkleri çok iyi ancak beşli olanlar o kadar güzel değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bundan çok memnun kalmadığım için başka far paleti deneyeceğimi sanmıyorum; ama beşli olanlardan daha bir uzak durayım o zaman.

      Sil
  4. merhaba canım güzel bir inceleme yazısı olmuş:) bloğunu takibe aldım bende beklerim
    Beautybeybi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. çok hoş renkler sedefli renkler her zaman favorimdir kullanmasamda sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sedefli renkleri severim ama göz makyajında sevemedim bir türlü.

      Sil
  6. Üçlü farlardan ilk aldığım bu paletti.Hala severek kullanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alışamadım ama senin beğenmene sevindim :) Güle güle kullan :)

      Sil
  7. bea cim siz urun tanıtımı yapıyorsunuz bunlar sponsorlumu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumda hiç sponsorlu ürün tanıtmadım. Sponsor kabul etmek gibi de bir düşüncem yok canım. Her tanıtım kendi paramla alınmış ya da sevdiklerimin hediyesi olan ürünlerdir.

      Sil
  8. yaz için güzel renkler sağlıkla kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bahar ve yaz için uygun renkler gerçekten :)

      Sil
  9. Anlatım şeklinizi çok beğendim, öncelikle bunu belirteyim.
    Wet n Wild ürünlerini hala denemedim ama sırf merakımdan bir kaç ürün aldım. Farlarını da merak ediyordum aslına ama merakım biraz hafifledi sanki yazınızı okuyunca. Hele tırnağı feda etme detayı ürküttü beni:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Wet n Wild 'ın Confort Zone paleti ve Brulee tekli farı en sevilenler arasında ancak aynı ambalaj problemleri onlarda da var. Ben belki Brulee 'yi deneyebilirim elimdeki ten rengi farlarımdan birini bitirince. İçimizdeki bu merak hiç bitmez :)

      Sil
  10. Olumsuz taraflarına rağmen renkleri sevdiğimi söyleyebilirim.....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir palet ama benim zevklerime uymadı. Kuzenim de sizin gibi sevecektir :)

      Sil
  11. Wet'n Wild farlarını beğeniyorum Mua da güzel ama Wet'n Wild'e ulaşmak daha kolay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyduğum kadarıyla Mua Türkiye 'ye gönderimi kaldırmış zaten. Ne kötü... Senin önereceğin Wet n Wild farları var mı canım?

      Sil
    2. En son instagramda @dupdurushop tan aldım ve gönderim kalktı :( Brulee benim de favorim :) 8li paletlerde de Petal Pusher'i seviyorum ben

      Sil
    3. Brulee 'yi denemek istiyorum; zaten ten rengi farları su gibi bitiriyorum. Petal Pusher 'ı daha önce hiç duymamıştım tatlım, hemen bakayım :*

      Sil
  12. Markanın en güzel renkli paletlerinden, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımcım, frosty olması pek bana hitap etmedi ama güzel bir palet :)

      Sil
  13. Benim kullanmaktan hoşlandığım bir palettir kendisi. :)

    YanıtlaSil