Oje Dosyası: Pembe

   Merhaba, oje dosyası yazı dizimin 4. postu sizlerle. Oje kâsemdeki ojeleri renklerine göre ayırdım ve en çok pembe oje çıktı. Bugün sizlere tam 11 oje tanıtacağım, başlayalım bakalım;

*Catherine Arley Silky Touch 25, sedefli açık bir pembe. Her sedefli ojede olduğu gibi fırça izi kaçınılmaz. Çok seyrek kullandığımı söyleyebilirim. Aşağıdaki swatclarda da görebileceğiniz gibi tek katta neredeyse renk vermiyor.

*Pastel 54, her ne kadar french oje için biçilmiş kaftan sanılsa da tırnakta bulanık, dalgalı duruyor. Bu görüntüden uzaklaşmak için üç kat uyguluyorum ama ojenin garip, süt gibi bir yapısı var, sevemedim bir türlü.

*Pastel 116, yapısı çok kremsi ve kuruması çok zor. Yine de, bence tam bir pazartesi ojesi.

*Flormar Supershine 29, şeker pembesi rengi ile tam bir bahar - yaz ojesi. Bayılıyorum rengine ama kalıcılığı iyi değil. Tırnağımdaki duruşunu görmek isterseniz şuraya bakabilirsiniz.

*Catherine Arley Silky Touch 710, gümüş simleri olan çingene pembesi bir oje. Aldığımda çok sık kullandım ama sonra elim gitmedi bir daha. Filtreli de olsa tırnaklarımda şu şekilde duruyor.

*Clinique Cosmo Chic, bir yıldır benimle ve pembe ojelerimi yazmaya karar verene kadar hiç sürmemiştim. Son günlerde bir çok kez kullandım ve oje hakkında düşünce sahibi oldum. Koyu pembe gül rengine benzetiyorum. Çok güzel bir rengi var ama dayanıklılığı çok kötü. Ayrı olarak satılmıyor, Party Favours setinin içinden çıkmıştı.

*China Glaze Material Girl, Eye Candy serisinden pembe renkte sim ve pul içeren bir oje. Çıkarması zor olduğu için çoğunlukla şuradaki gibi tek parmağıma uygulamayı tercih ediyorum. Ama böyle uygulaması da çok güzel duruyor.

*Essie Knockout Pout, aşkıım, canıım, bir taneem! Yapısına da, rengine de aşığım. Bakın ne kadar da güzel! Keşke Essie Türkiye 'den çekilmeseydi.

*O.P.I Dutch Tulips, Hollanda lalelerinden esinlenmiş koyu bir pembe. Hatta bazı ışıklarda şişedeki rengin kırmızı olduğunu düşünebilirsiniz. Çok sevdiğim bir pembe tonu olmasa da mini boyu sebebiyle tatillerde çantamdan çıkmayacaktır.

*Flormar 320 Rose Taboo, nedense Chanel April 'ı andırdığından benim için bir nevi Nisan ojesiydi. Ancak sonbahara da çok yakışıyor. Tırnaklarımdaki duruşu şu şekilde.

*A'pieu Glow PP 02, asla inanmazdım mikro simlere sahip bir ojenin hem kolay temizleneceğini hem de tek katta tamamen opak olacağını. Oje sürmek için çok kısıtlı zamanım varsa kullandığım en güzel ve elleri en bakımlı gösteren renklerden biri. İyi ki de almışım, iyi ki de bu oje için tutturmuşum. Tek eksisi, eğer tırnak üzerine baz kat uygulamadan direk bu ojeyi sürerseniz, çıkardıktan sonra sapsarı tırnaklarla karşılaşmanız kaçınılmazdır.

Ojelerin swatchları karışmasın diye numaralandırdım;
Flaşsız

Flaşlı

*Tüm swatchlar ojelerin tek kat uygulanması ile elde edildi.

   A'pieu Glow PP 02 ve Pastel ojelerin fırçaları geniş, diğerleri ise ince fırçalı. Ama Pastel 'in yassı olmak yerine yuvarlak bir biçim verilmiş kalın fırçalarıyla oje sürmekten memnun değilim. Ve nedense diğer kalın fırçalı Essie ojelerimin aksine Essie Knockout Pout 'un fırçası ince.

   Pembe ojelerim arasında en sevdiklerim; Essie Knockout Pout ve A'pieu Glow Nail Touch PP 02 oldu. Catherine Arley Silky Touch 25Pastel 54Pastel 116Catherine Arley Silky Touch 710 ve China Glaze Material Girl 'i ise oje kâsemden çıkardım.

   Madem 5 ojemden vazgeçtim ben de kendime 5 pembe ojelik istiyorum listesi yapabilirim; Essie Pink Parka, Essie Need a Vacation, Lime Crime Parfait Day, Morgan Taylor New Romance ve Mua Natural Days 'i ilerleyen günlerde almak istiyorum.

   Sizin pembe ojeler hakkında söyleyecekleriniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

20 yorum:

  1. Flormara bayıldım. Top coat uygulandığında da mı kalıcılığı kötü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Top coat ile kalıcılığı daha iyi oluyor tabi; buradaki yorumlarımı ojelerin tek başlarına uygulanmış halleriyle yazdım. Ojenin rengini sevdiysen öneririm canım.

      Sil
  2. Pembe her zaman favorimdir. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. harika renkler pembeyi çok severim ama French den vazgeçmem sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. French çok güzel görünüyor ancak ben yapmakta biraz zorlanıyorum :)

      Sil
  4. Pembe ojelerin hepsini sevmiyorum aslında mat olanlar tercihim güle güle kullanın hepsini yeri alınacaklarıda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe ojelerimi mat denemedim daha önce ama yorumunuzdan sonra aklıma takıldı, deneyeceğim bunu bir ara. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ojesiz yapamadığım için ojenin pastel ton renklerıni çok severim. Sundugunuz oje renkleride çok uyumlu ve biribirnden güzel gule gule kullanın Lezzet Tramvayı.com dan Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pastel renkler ayrı bir güzel :) Beğenmenize sevindim

      Sil
  6. Çok beğendim renklerini... İçlerinde benim de tercih edebileceğim çok renk var... Pastel tonları çok severim... Güle güle kullanın...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler; pastel tonların yeri ayrı hayatımızda :)

      Sil
  7. Pembe aşkınaaaa hepsini istiyorummm :)))

    YanıtlaSil
  8. Çok cici hepsi bende bir araya getirince mor ve tonajları çıkıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında yazacağım Mor ojelerim yazısı ilgini çekebilir o zaman :)

      Sil
  9. Denk gelirsen China Glaze Pool Party rengini de pembe oje koleksiyonuna eklemeni öneririm. Hele de parlak renklerden hoşlanıyorsan! Çok güzel bir neon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam yazlık bir ojeymiş. Plaj kombinimi yaptım bile kafamda, teşekkürler önerin için canım :*

      Sil