Alışveriş - 19 (Rossmann, Watsons, Clarie's, Gratis)

   Merhaba kızlar, doğum günü çekilişim sonlandı ve toplamda 390 katılım hakkı gözüküyor; ben onları kontrol etmeye başlamadan önce Babalar günü indiriminden aldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
   Babamın hediyelerini geçen hafta vermiştim, bu nedenle gönül rahatlığıyla kendim için ciciler alabilirdim. Bugün biraz çenem düşük, umarım okurken sıkılmazsınız :*
   Evden çıkarken amacım anneme şampuan, kardeşime de diş macunu almaktı; bakalım nelerle eve dönmüşüm;

Rossmann;
   Çok uzun zamandır ilk defa düzenli bir Essence standı ile karşılaştığımı söylemeliyim. İlk olarak uzun süredir listemde olan oje kurutucu damlayı gördüm ve standı iyice incelemeye başladım.
   Göz makyajında mattan çok ışıltılı bitişi sevdiğim için evde farklı renklerde pigmentler ve ışıltılı (sedefli değil) farlarım var. Essence 'in tekli farlarından 08 apricotta, swatchladığım an aşık olduğum farlardan oldu, I ♥ Nude serisi hakkında ise Instagram 'da güzel yorumlar okuyordum ve denemek için 02 Cake Pop ile 03 Creme Brulee renklerini aldım.
   Essence 'den 2 ürün alana, hediye havuzundan seçtiği bir ürün hediye kampanyası vardı. Ben 4 ürün aldığım için hediye havuzundan seçtiğim ürünler;
   Good Girl Bad Girl koleksiyonundan 06 Once I was an Angel ve 01 Hello Sweetheart isimli iki oje oldu. Henüz bu ikisini kullanacak mıyım yoksa hediye mi edeceğim karar vermedim. Çünkü, son zamanlarda yine pervasızca oje almaya başladım.

 Nude farların tanesi 9,25 TL
Tekli Far 6 TL
Oje kurutucu damla 6,75 TL
Koleksiyon ojelerinin tanesi 4,95 TL (Rossmann 'ın hediyesi oldu.)


Watsons;
   Rossmann 'dan sonra Watsons 'a geçtim. Arkadaşımın işaret etmesiyle birlikte küçücük olan takı bölümüne odaklandım. Artık anlamış olmalısınız ki pırıltılı şeylere bayılıyorum.

   Görür görmez kolyeye bayılmıştım ama tek bir ürünle oradan ayrılmak da istemiyordum. O sırada küpe setini gördüm. Şurada bir parantez açmak istiyorum. Takıların orada iki ayrı kağıtta %50 indirim ve 1 alana 1 bedava yazıları vardı; biz de hangisi geçerli acaba deyip gülerken güvenlik görevlisi "1 alana 1 bedava bunlar." dedi. Ben 2 ürün alacağım için hangi kampanya geçerli olursa olsun bir şey fark etmeyeceğinden, sorgulamadan kasaya geçtim ve iki ürüne toplamda 9,95 TL ödedim!
   Kolye 19,90 TL, küpe seti 19,90 TL idi. Yani takıların tanesi 5 TL 'den de ucuza geldi.
   Kasadaki kız da dahil olmak üzere inanamadık bir süre. Ben düşünebilseydim gidip tüm takıları sırtlayıp geçerdim kasaya ama aklım hala nasıl parıldadıklarında kalmıştı :) Keşke bugün gidip daha da bakma şansım olsaydı..

Clarie's;
   Mağazayı gezdikten sonra; şaşırmayacaksınız, gittim altın sarısı simli vücut spreyini aldım, fiyatı 1 TL.

Gratis;
   Sonunda, Elseve 'in bir alana bir hediye kampanyası ile anneme ve arkadaşıma şampuan, kardeşime ise indirim olmasa da Benri 'nin bu sülaile boy diş macununu aldım.
Elseve 360 ml 1+1 Şampuan: 9,95 TL
Benri Diş Macunu: 3,95 TL

   Bir alışveriş günü daha böylece bitmiş oldu. Hepinize parıl parıl bir gün dilerim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

14 yorum:

  1. Takılar çok uyguna gelmiş gerçekten.
    Hepsini güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, takılar gerçekten çok uyguna geldi :)

      Sil
  2. gule gule kullan ^^

    oje kurutucu damla ile ilgili yorumunu cok merak ediyorum bu arada? onerir misin?

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aylardır hakkında harika şeyler okuyorum tatlım, henüz kullanmadım çünkü Avon 'un oje kurutucusunu kullanıyorum. Ama standlarda hiç bulamadığım bir üründü bu, görür görmez aldım o yüzden. Teşekkürler :*

      Sil
  3. essence nude farları ben de arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim :-(( güle güle kulla hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis 'de görememiştim ben de Rossmann 'da buldum. Teşekkürler, sen de bulursun umarım :)

      Sil
  4. Güle güle kullan hepsini.
    Nude farı ben Almanya'dan almıştım buradan daha uygundu fiyatı. Brule çok başarılı, keşke her rengini alsam diyordum ama zaten buraya da gelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Ben de çok sevdim, kahverengi olanları da çok beğendim aslında ama bu ikisini aldım şimdilik :*

      Sil
  5. küpelere bayıldım ben de güle güle kullan,
    bloguma gelirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de çok sevdim :) En kısa sürede geleceğim :*

      Sil
  6. Çok güzel bir alışveriş olmuş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Ahaha sende hiç. parıl parıl simli şeyler sever tipi yok yahu:)
    Heeepsini güle güle kullan canımcım! Essence nude farları çok merak ettimmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koca koca pullu şeyler değil de minik ışıltıları, güneş oyunlarını çok seviyorum <3 Hoş geldin, özledik yâhu! Teşekkürler :*

      Sil