Bitenler ve Çöpe Gidenler - 22

   Merhaba tatlışlarım; hazır finallere biraz ara vermişken Mayıs ayında bitirdiğim ürünleri sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay o kadar çok ürün bitirmişim ki; ben yazarken çok eğlendim, umarım okurken yorulmazsınız. Bitirdiklerimi gruplara ayırdım, öyleyse başlayalım;

Yüz ürünleri;

Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki: Hakkındaki düşüncelerimi okumak için başlığa tıklayabilirsiniz.
Synergen Temizleme Mendilleri: Paketinin tatlı renginden dolayı almıştım; makyaj temizlemede, özellikle göz makyajlarında, başarılı değil. Bir daha almam.
Marilou Bio Gommage Visage Exfoliant: Kısmen temiz içerikli olduğu için denemek istemiştim ancak hiç memnun kalmadım. Ürün, yapısından dolayı losyon içerisinde tuz taneleri varmış gibi hissettiriyor. Kokusunu ve ciltteki etkisini de sevmedim. Tavsiye etmem.
Suti Rejuvenate Face Oil Trial Size (4ml): Naturisimo alışverişim sırasında almıştım. Etkilerini çok sevdim ancak kokusu çok çok kötü. Baharatlı, yağlı, ağır bir koku. İçeriğindeki yağlar böyle kokuyor, yoksa ürün parfüm içermiyor. Tam boyunu almam.

Göz Çevresi Ürünleri;

Clinique All About Eyes Göz Kremi: Bir set içerisinde çıkmıştı, Clinique setleri ürünleri uygun fiyata denemek açısından iyi oluyor. Bu göz kremine gelirsek, göz altında kadifemsi bir his bırakıyor bunu da silikona borçlu. Nem vermiyor, herhangi bir olumlu etkisini gözlemleyemedim.
Yes to Cucumbers Soothing Eye Gel: Jel yapıda göz altını dinlendiren bir ürün. Eğer buzdolabında saklayıp soğukken uygularsanız göz altı şişliklerini de indirecektir. Ancak olabildiğince ince yapıda uygulamak gerekiyor, biraz kalın sürerseniz jel kuruyup parça parça duruyor. Kuru göz altlarına sahip olanları tatmin edecek nemlendiricilikte de değil bu göz kremi/jeli. Yes to markası ülkemizden çekildiği, bu ürün de benim sevdiğim bir ürün olmadığı için bir daha almam.
Merz Spezial Göz Maskesi: İlk deneme için pek bir şey anlayamadım. Biraz daha kullandıktan sonra yorumlarımı blogumda görebilirsiniz.

Saç ve Vücut Ürünleri;

Giovanni 2 Chic Avokado ve Zeytinyağı Özlü Ultra Nem Sağlayan Süper İksir Elektriklenmeyi Önleyici Bakım Serumu: Of, bu nasıl uzun bir isim! Yorumlarımı okumak için başlığa tıklayabilirsiniz.
Cyrene Keratin & Collagen Dolgunlaştırıcı Yapılandırıcı Şampuan: Kullanması için anneme verdim, diğer şampuanlara kıyasla bir fark göremediğini söyledi.
Sephora Coconut ve Sephora Peony Creamy Body Wash: Hindistan cevizli olanın kokusu yapay geldi, şakayıklı olan ise bebek kolonyasını hatırlattı. İkisinin de tam boyunu almam.
Sephora Cotton Flower Bubble Bath and Shower Gel: Ben bunu banyoda yere düşürüp kabını parçaladım ve her kullanımda yandan akıttı, bu yüzden beklediğimden çabuk bitti. Tam boyunu bir daha alır mıyım bilmiyorum ama kokusuna hayran olduğum için her Sephora alışverişinde deneme boylarını alıp kendimi şımartacağıma eminim.

El ve Tırnak Bakım Ürünleri;

A'pieu Take My Hands Nail Sheet Pack: A'pieu ürünlerini denemek ve değerlendirmek istediğim zaman Kore kozmetik alışverişim sırasında bu üründen de üç paket almıştım. İlk kullanım sonrasında bir değişiklik gözlemlemedim ama diğer paketleri de kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapacağımı umuyorum.
NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendili Güllü: Ben bu ürüne ba-yı-lı-yo-rum! Memleketim İzmir 'e giderken bavuluma atmıştım, gerçekten bu kadar güzel performans beklemiyordum. Avrupa seyahatimde de yanıma aldım ve bir kere daha aşık oldum kendisine. Yedeği var, hakkında bir yazı yazmak istiyorum.
Wynn Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Aseton içermeyen oje çıkarıcılara yöneldiğimden beri arayış içerisindeyim ve henüz istediğimi bulamadım. Bu üründen bitirdiğim ikinci kutu ancak çok ağır koktuğu için bir daha almayacağım. Ve bitirdiğimde paketin içinde erimiş beyaz lastik bir şey vardı. Ürün ağzındaki lastik falan mıydı bilmiyorum ama midem kalktı. Iyy!
Pastel 54: Hakkındaki yorumlarımı başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz.
Dalan D'olive Zeytinyağlı  Nemlendirici Krem El & Vücut: Dönüp dolaşıp aldığım el kremim! Kokusunu, nemlendirmesini ve yumuşatmasını çok seviyorum. Elimdekileri azalttıktan sonra tekrar alacağım.
My Color Defacto Flower El Kremi: Defacto, kıyafetleri ile benim tarzıma hitap eden bir marka değil ancak bir gün Defacto 'yu gezerken bu küçük kavanozdaki el kremini gördüm ve denemek istedim. Çiçek kokulusunu tercih ettim. Benim için vasat bir ürün oldu. Çok yağlı bir his bırakmamasını sevdim diyebilirim bir tek. Bir daha almam.


Deodorant ve Parfümler;

Avon Soft Musk EDT: Bana bebek kolonyalarını andıran bir diğer ürün de bu oldu. Hafif, bahar aylarına uygun bir kokusu vardı ancak çok sevmediğim için bir daha almam.
Nivea Fresh Natural Deo Sprey: Her zaman severek kullandığım, bazı günler katlanabildiğim tek koku. Yedeğini kullanmaya başladım bile.
Eyüp Sabri Tuncer Time Million Perfume Jewels: Turunç ve paçuli kokuları kendini belli eden, pek çok kişinin sevebileceği bir kış parfümü.
Eyüp Sabri Tuncer Silky Touch Perfume Jewels: Çiçeksi kokusuyla yaz akşamlarını hatırlattı. Hoş bir koku.
Emotion Harmony Deodorant: Alüminyum içermediği ve çiçek koktuğu için aldım ve severek kullandım. Yedeği var.
Parfümevi Rosario ve İsimsiz Parfüm Numuneleri: Parfümevi siparişimin yanına eklenmişlerdi, ismi yazmayan erkek parfümünün hoş bir kokusu vardı. Keşke isim etiketi olsaydı, bir şans verebilirdim.


Makyaj Malzemeleri;

For Your Beauty Fan Fırçası: Sadece Rossmann 'da satılan, yüzüm için büyük ve saman gibi kılları olan, sevemediğim yelpaze fırça. Daha küçük ve daha yumuşak kılları olan bir fan fırçası arıyorum.
Maybelline The Falsies Feather-Look Volum' Express: Topaklanma yapmadan, kirpikleri uzatan ve gün içinde dökülmeyen güzel ve uygun fiyatlı bir maskara. Kirpikleri tek tek ayırmadığı için en sevdiklerimden biri olmadı ama deneyecek bir şey bulmazsam tekrar alırım.
Oriflame Moisture Rich Lip Colour 86 Orange Delight: Bana yurt dışından hediye gelmişti, uzun süre rengi çok canlı olduğu için kullanamadım. Geçenlerde sürerken yapısının yapış yapış olduğunu farkettim, bozulmuş. Çöpe gidiyor.
Oriflame Lipspa Therapy: Nemlendirmesini sevdiğim bir dudak kremi. Gece uyumadan önce kullanıyordum, bitirdim. Elimde çok fazla dudak kremi olduğu için yenisini almam.
Avon Pink Sunrise Ruj Testerı: MAC Kinda Sexy 'e benzettiğim bir ruj. Benim dudaklarım açık renkli olmadığı için bu renk rujlar bana uymuyor. Elveda tester.


Yardımcılar;

StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped, Watsons Mini Islak Mendil Sweet Scent ve Watsons Kağıt Mendil: Her ayın bitenlerinde olan, severek kullandığım ıvır zıvırlardan.
Boş Seyehat Şişeleri: Avrupa seyahatim sırasında şampuanımı ve nemlendiricimi yanıma bol bol almıştım, döndüğümde bitirdim. Kapları çöpe.
Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Toniğimi uygulamak için kullanıyorum, yedeği kim bilir nerede...
Fosforlu Kalemler Sarı ve Pembe: İkinci vizeler rüzgar gibi geldi geçti, şimdi finallerle boğuşuyorum. Bu uğurda can veren neferlerden ikisi de sarı ve pembe fosforlu kalemler oldu.

   Ohh! Büyüklü küçüklü tam 38 ürün bitti ve çöpe gitti. Umarım bu durum istikrarlı olur ve ürün bitiremeyen herkesin başına böylesi diyelim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

26 yorum:

  1. Aaa Nob hakkındaki yorumların süper oldu bebeyiiim. Ben de yurtdışına giderken aseton götürmek istemiyordum çok pratik bişi ama sanki bana performansları kötü gibi geliyodu (yıllar önce ilk çıktığında denemiş ve çok beğenmemiştim). Buna şans vereyim o zaman^^ Gratis Watsonslarda bulurum dimii
    Ahaha yelpaze fırça kendinden geçmiş, kıllarını süpürge etmiş sana lakin yaranamamış yine de:))
    Haydin bakalım yeni ürün yorumları bekleniyor sınavlarından sonra;) başarılaaar :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım Nob için şunu söyleyeyim; tırnağının üzerine koyduktan sonra ovalama, biraz beklet sonra sıyır aşağı doğru. Bu şekilde ojeyi yaymadan tek hamlede çıkartıyor. Tabi koyu ojelerde daha zor. Ve arkasından yağlı bir his bırakıyor, eğer bunu sevmiyorsan hiç deneme derim. Gratis, Watsons, Bim, A101... kısacası her yerde bulabilirsin :) Ah o yelpaze fırça :)) Teşekkürler :*

      Sil
  2. Dalan el kremini ben de daha önce kullanmıştım. Lakin çok kalın ve yoğun geldi bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dalan 'ın iki türü var; biri Arko 'nun el kremi gibi daha yağlı olan. Sanırım sen onu denemişsin. Bu ise ikinci türü, çok daha hafif bir yapıda.

      Sil
    2. Belki de. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Çok güzel ürünler bitirmişsin cnm, gelsin yeniler ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Bir süre alışveriş yapmasam iyi olur aslında ^_^

      Sil
  4. Oriflame rujun ambalajı beni bir an geçmişe götürdü. Rujum, rimelim ve ilk pudramın ambalajı da böyleydi :))

    YanıtlaSil
  5. Yes to Cucumbers Göz Jeli'ni ben de hiç sevmemiştim, göz çevremi çok rahatsız etmişti. O serinin yüz nemlendiricisine bayılıyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmak için zorladım kendimi ama sevemedim. Yüz nemlendiricisini senin beğendiğini okumuştum ama hassas ciltere pek uygun değil, blogumda yazmıştım. Makyaj temizleme mendilinden umutluyum ama :)

      Sil
  6. Nivea Fresh Natural Deo Sprey'i bende cok severek kullanıyorum özellikle yaz aylarında bu arada çok güzel bir blog! takipteyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferahlatıcı etkisi çok güzel Nivea 'nın, senin de beğenmene sevindim :) Çok teşekkürler :*

      Sil
  7. Bir sürü ürün bitmis, yer acilmis yeniler icin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rahatladım valla, bakalım yenileri almaya koşmadan önce ne kadar dayanabileceğim :)

      Sil
  8. Hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım.
    Ama bu bitenler yazısında en çok renkli kozmetik ve oje fotosu görünce çook mutlu oluyorum :))
    Gelsin mi yeniler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay ben de şaşırdım tüm bu bitenlere :) Gelmesin bir süre yaa ( istemem yan cebime koy :) )

      Sil
  9. Canım o far fırçasını allık fırçası olarak elmacık kemiklerinin altlarına uygulayabilirsin iyi oluyor :) Çok güzel yazı, bloguma da beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun kılları sert ve rahatsız ediciydi tatlım, daha yumuşak bir tane bulursam dediğin gibi de kullanabilirim :) En kısa zamanda geliyorum bloguna :*

      Sil
  10. Benim gibi ne çok ürün bitirmişsin :) Bayılıyorum bitenler yazılarını okumaya :) Gelsin yeni ürünler ya da yeni stoklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayıs ayı sonunda rahatladım valla! Gelsinler bakalım :)

      Sil
  11. Senin bitirdiğin üyünlere bakınca sanki kendim hiç bitirmiyormuşum gibi geldi :) Yeni ürünlerini merakla bekliyorum :) Bu arada takibe aldım seni :)

    Bloguma beklerim :) www.aylindensevgilerle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli ve ısrarcı bir şekilde kullanmayınca bitmiyor maalesef ürünler. Bitmeyince de yenilerini kullanamıyorum, bu yüzden azimle devam ediyorum :) Bloguna en yakın zamanda geleceğim canım :)

      Sil
  12. SİTENİZİ ÇOK BEĞENDİM. GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZ VAR. TAKİPLEŞMEYİ ÇOK İSTERİM.TEŞEKKÜRLER.
    http://bilirkisi-tg.blogspot.com.tr/
    http://sevgiincileri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim :) En kısa sürede bloguna uğrayacağım :)

      Sil