KAZANAN: Doğum Günü Çekilişim

   Merhabalar, blogumda yaptığım ikinci çekiliş olan doğum günüm çekilişimi Cuma günü sonlandırdım ve kontrolleri yaptıktan sonra geçerli olan 350 hak arasında kazananı seçtim. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Gelelim kimin kazandığına!


Kazanan;







   Sevgili Şebnem Öz 'e mail gönderdim, 3 gün içerisinde geri dönüş yapmazsa çekilişi yineleyeceğim.

   Kazanamayanlar üzülmesin, ilerleyen zamanlarda blogumda yeni çekilişlere yer vermeyi planlıyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Az önce mailinizi yanıtladımm :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, sitenizi çok beğeniyoruz. Sitemizin ziyaretçileri de blog sitenizden överek bahsediyorlar. Sizleri de "Türkiye'nin En Sevilen Blogları" arasında görmek isteriz. www.Seviliyo.com 'a blogunuzu eklerseniz çok seviniriz. Blog sitenizi eklemek için lütfen tıklayınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teklifiniz için teşekkür ederim, en kısa sürede sayfanızı inceleyeceğim :)

      Sil
  3. I used to be checking continuously to this web site & I am very impressed!Cleanse FX Very educational information, especially the second section. I really need such information. I was seeking this kind of info for quite some times. Thankx and best wishes.

    http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/


    YanıtlaSil
  4. Curcumin, which supports me in achieving Curvy Bust
    average lean body will be something extra fat and estrogen healthy for me to muscle my infant. As a result of this basic level of my strength all the time maintains its strength and potential.
    http://www.hits4slim.com/curvy-bust.html

    YanıtlaSil