Güzellik Hediyeleri: Doğum Günü - 2

   Bugün taslaklarda kalan, unutulmuş bir yazı ile karşınızdayım. Biraz gecikmiş oldu ancak hediye almak isteyenlere fikir vermesi amacıyla paylaşmak istedim. Evet, bu yıl doğum günümde aldığım kozmetik ve güzellik hediyelerinden bahsedeceğim. Geçen yılki cicilerimi okumak isterseniz tık tık.



Chanel Le Blush Creme de Chanel 64 Inspiration: Neredeyse her kozmetik severin aklını bir süre kurcalamıştır krem allıklar. Ve krem allık denilince ilk akla gelenlerdendir Chanel Inspiration. Benim için mükemmel bir kış allığı olacağı kesin, avuç içi kadar mutluluk dedikleri bu olsa gerek ^_^

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain 10: Biraz cesur bir kırmızı ancak denediğimden beri çok sevdiğimi söylemeliyim. Ve inanılmaz kalıcı, dudağımdan silsem bile kırmızılık çok uzun süre kalıyor.

Shiseido Lacquer Gloss RS 306: Shiseido 'nun bu serisi hakkında güzel yorumlar okuyordum ve gidip denemeyi not etmiştim. Bana en çok yakışacak renginin hediye edilmesi çok güzel oldu. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Real Techniques Bold Collection 300 Tapered Brush: Instagram 'da ilk gördüğüm anda bu fırçaya aşık olmuştum. O kadar uzun süre bu fırçanın Türkiye 'ye gelmesini bekledim ki!.. Pek çok kişi ile iletişime geçtim ama olumlu sonuç alamadım. Bunu bilen arkadaşlarımdan biri halime acıdı. Buradan kendisine binlerce teşekkürler.

Sephora Doğum Günü Far Seti Üçlü: No 80 It Bag, No 72 Movie Popcorn ve No 49 Be on The A-List; Sephora 'nın birbirleriyle uyumlu renklerde üç ışıltılı far hediyesini çok sevdim. Geçen yılki hediyesinden farklı olması ise artı puan. Maalesef Yves Rocher bu konuda geçer not alamadı benden. Ne hediyemi aldım ne de kampanyadan alışveriş yaptım.

Givenchy Blush Memoire de Forme: Bu allığı Sephora 'ya her girdiğimde mıncıklıyordum; gerçekten çok hoşuma gidiyordu. Canlı rengi ve içerisinde mikro ışıltılarla birlikte tam bir yaz ürünü. Kendisi aynı zamanda benim ilk Givenchy 'im.

Pastel Oje 39 ve 11: Görkem Karman 'ın Chanel 'e dupe gösterdiği yazısında görmüş ve istemiştim 11 numarayı. 39 numara ise inanılmaz hoş bir vişne kırmızısı. Pastel ojelerin yapılarıyla anlaşamıyoruz bir türlü, umarım bu ojelerde sıkıntı çekmem.


Hello Kitty Bornoz Takımı: Bornozum eskidiğinden beri güzel bir şeyler bakıyordum. Ancak yere kadar olan, bana kendimi Tutankamon gibi hissettirecek bornozlardan ziyade diz hizalarında bir şey arıyordum. Hello Kitty malum, hepimizin sevgilisi. Pembenin tonlarının hastasıyız. İçerisinde havlu ve terlik de olunca neden olmasın dedik ve annemin bana doğum günü hediyesi oldu. ༼ つ ◕_◕ ༽つ

   Benim güzellik cicilerim bu şekildeydi. Bir güzellik bloggerını mutlu edecek her türlü hediyeyi barındıran bir doğum günüydü. İlk olarak tanıtmamı istediğiniz bir ürün var mı? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

15 yorum:

  1. Oy oy oy, o bornoz ne kadar güzelmiş öyleee :))
    Çok beğendim hepsini de güle güle kullan ve nice senelere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Bornoz çok tatlı gerçekten de (: Amin, daha güzelleri senin olsun :*

      Sil
  2. Oyhhşş hepsi aşırı şirin ve güzeeeeel! Güle güle kullan tatlışım:-*
    Bak demedi deme Givench allık ile fırçanın yazısını isteriiiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer :* Bence onları tanıtmamı istemezsin, ikisi de koleksiyon ürünü çünkü tatlışım, ama çok güzeller, belki dayanamayıp yazabilirim :)

      Sil
  3. Sephora'dan nasil dogum gunu hediyesi aliyorsunuz? Otomatik veriyorlar mi o ay icinde? Gule gule kullanin bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora kart sahibiysen o ay içerisinde Sephora 'ya gidip hediyeni alabilirsin. Ayrıntılı bilgi için Sephora çalışanlarına sorabilirsin. Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Fırçaya,bornoza ve tabii ki allığa bayıldım tek kelimeyle güle güle kullan hepsini :D Fırça sınırlı üretimdi galiba di mi ya neyse artık başka bahara :))) Pastel ojelerin bazıları zor sürülüyor gerçekten ama 39 numara harikadır sürümü de iyiydi hatırladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :)) Maalesef ve hatta bu fırça koleksiyonu ülkemize hiç gelmedi; kazık Instagram hesaplarında bile satılmadı. Oh ya içimi rahatlattın, çok korkuyordum sürümlerinden o ojelerin :*

      Sil
    2. Nilaycım, Kozmela Real Techniques Bold Metal fırçaları getirmiş, fiyatları biraz yüksek ama istersen bakabilirsin :*

      Sil
  5. Hepsi çok güzel bayıldım güle güle kullan canım:-)
    Takipteyim bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil
  6. bornoz cok taatlııı amaaaa :) güle güle kullan cnm

    bende beklerim.
    http://tesetturnotlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. süper güle güle kullanın bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum sizi sevgiler :)))

    YanıtlaSil