Bitenler ve Çöpe Gidenler - 27

   Merhaba, oyumuzu kullandık, ülkemiz için hayırlı bir sonuç çıkmasını beklerken Ekim ayı bitenler ve çöpe gidenler yazısını sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım bu ayın bitenleri hakkındaki düşüncelerim nasılmış;

YÜZ BAKIM ÜRÜNLERİ;

Avene Antirougeurs Jour Kızarıklık Karşıtı Emülsiyon SPF 20: Gündüz kremi ararken uzun araştırmalar sonucu bu ürüne karar vermiştim. Hafif yeşil renkte, sürümü kolay, beyaz iz bırakmayan, karma ve kuru-karma ciltlere uygun, SPF 20 içeren bu cilt bakım kremini çok sevdim. Ciltteki kızarıklıkları sakinleştirici bir etkisini gözlemlemesem de hassasiyete neden olmadı. Ancak ilk defa bir krem cildimde terleme yaptı. Bu sebeple tekrardan almayı düşünmüyorum, daha iyisini bulamazsam geri dönebilirim.

Skin Food Black Raspberry Eye Cream (Wrinkle Care): Bir yıldır gece göz çevreme bu kremi uyguluyorum. Maalesef hepsini bitiremedim, cünkü tam 25 gr! Kırışıklıklara etkisini bilmiyorum ancak baya yoğun yapılı bir krem olmasına rağmen milia oluşumuna sebep olmadı. İyi veya kötü bir etkisini görmediğimden dolayı yeniden almam. Şimdi yeni bir gece göz kremi arayışındayım.

Balea Augen Make-Up Entferner Waterproof: DM 'e gitmişken uygun fiyatı sebebiyle bir tane kendime bir tane da çekilişe koymak için almıştım. Çalkaladıktan sonra ışık hızıyla tekrar iki faza ayrılıyor olmasını sevmedim, performansını da sıradan buldum. Yolum tekrar DM 'e düşerse de alacağım bir ürün değil.

Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli: Akşam cilt bakım rutinime eklediğimde cildimi fazlasıyla kuruttuğunu fark ettim. Ben de bitsin diye duşta kullanmaya başladım. Bir süre sonra pompası bozuldu. Belki yağlı ciltler daha çok sevecektir. Ben bir daha almam.


PARFÜM ve DEODORANTLAR;

Marc Jacobs Daisy EDT: 2014 istek listemde bulunan papatya kokulu parfüm. İki yaz bana eşlik etti. Parfümün çiçeksi yanını sevsem de bu parfümde beni rahatsız eden baharatsı bir notasını daha duyumsuyordum ilk sıktığımda. Ambalajı cidden harika, o ayrı.

Avon Pur Blanca Body Mist: İlk parfümlerimden biri yakın arkadaşlarımdan biri tarafından hediye edilen Avon Pur Blanca idi. Tabi ki o parfüm bitti, ben de yıllar sonra kokusunu özlediğim için yaz aylarında kullanmak için vücut spreyi halini aldım. Sevdim, kim bilir belki bir gün tekrardan parfümünü alırım.

8x4 Ocean Fresh Deodorant: Hafif kokulu, alüminyum içermeyen bir deodorant. Çok terlemediğim için koruma etkisini bilemiyorum ancak ambalajın mavi rengini sevdim. Tekrar alacak kadar sevmedim kokusunu.


EL ve TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ;

Superdrug Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Uzun zamandır asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum. Watsons 'da satılan bu oje çıkarıcı tırnaklarımı fazla kuruttuğu için bir daha almam.

Ossion+ Hand & Body Cream Bamboo: Hakkındaki düşüncelerimi başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz.

Rimmel London Nail Nurse Nail Base & Top Coat: Kuruması inanılmaz uzun süren üst cila. Yarısında ağdalaştı, ben de her zamanki sevgili cilama geri döndüm.

Missha Tireur Love Secret Hand Cream: Tatlış Kozmetik Aşığı 'nın hediyesiydi yumuşacık kokulu hemen emilen el kremi. Çantaya atmak için harika.


TESTERLAR;

Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici: İçerisinde silikon var. Kullandıktan sonraki gün yüzümde bir sivilce çıkmıştı ama bu nemlendiriciden dolayı mı bilemiyorum.

h2o+ Eye Oasis Moisture Replenishing Treatment: Jel yapıda, gündüz kapatıcı altına kullanmaya uygun olmadığı için sadece akşamları kullandım. kokusunu ve yapısını sevemedim.

h2o+ Face Oasis Hydrating Treatment: Nemlendirmesi yetersiz, yapış yapış bir jeldi.

Kokucuk Jonquille Parfüm Notası: İlk koklandığında ucuz bir hacı yağı gibi, gittikçe hafifleşen hoş bir çiçek demeti kokusu. Kalıcılığı zayıf.

Clinique Clarifying Lotion 3: Bu toniği yağlı ergen cildine sahip olan kardeşim çok severek kullandı. Yine bir set içerisinden çıkarsa kullanması için ona veririm çünkü içerisindeki alkol benim cildimi tahriş ediyor.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting: Tam boyunu almak istiyordum ki bende testerı olduğunu fark ettim. Kullandım bitirdim, herhangi bir özelliğini görmedim.

L'oreal Paris Infallible Stay Fresh Foundation 140 Golden Beige: Rengi bana epey koyu geldi, ancak yapısı güzeldi. Şu an için fondöten kullanmayı düşünmüyorum.

*Bu ay denediğim 7 tester ürünün de tam boyunu almam.


YARDIMCILAR;

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu, Apaks Makyaj Temizleme Pedi, StopEver Hot Comfort Isıtan Plaster Bant, Facelle İntim Bakım MendilleriWatsons Mini Islak Mendil Okyanus Kokulu ve Signal Ekstra Soft Diş Fırçası: Bittikçe yenilerini aldığım ürünler. Bu arada Apaks ped pamukların ambalajını ve kalitesini değiştirmişler, yeni hallerini çok sevdim. Kesinlikle öneririm.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. Neeöööy 25 gr göz kremi mi olurmuş yaho:D Ben kiss my face den memnunum göz kremi olarak yaşımıza uygun, nemlendirmesi ve içeriği güzel^^
    Aaa o el kremi bitti demek^^ :P
    Güle güle bitirmişsin hepsini canım benim mucks:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama?Bitmez ki o kadar krem bir yılda. Kiss my face 'e de bakayım, hâlâ araştırma aşamasındayım.
      Bitti tatlım; harika bir kremdi, tekrardan çok çok teşekkür ederim :*

      Sil
  2. Geçenlerde Daisy'i kokladım ben de. Oldukça hafif bir yaz kokusu ama sevdim mi sevmedim mi henüz karar veremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz aylarına uygun bir parfüm, vücut spreyleri yetmediği zamanlarda severek kullandım.

      Sil