Idefix Alışverişim

   Bugünün alışveriş yazısı aslında taslaklarda unuttuğum bir yazı. Güncel alışverişlerimi yayınlamadan önce bu taslağı düzenleyip paylaşmak istedim.

   Bir kozmetik sever olmamın yanı sıra gerçek bir kitap kurduyum ancak son yıllarda kitap okumaya pek vakit ayıramaz oldum. Hem elimdeki okumadığım kitap sayısı azaldı hem de okumak istediğim kitapların listesi epey kabardı, ben de bu sebeplerle toplu bir kitap alışveriş yapmaya karar verdim. Zamanımın pek olmadığı bir anda tercihimi Idefix 'ten yana yaptım.


Kitaplar normal kargo süresinde, kocaman bir koli içerisinde geldiler. Sitede 50 TL üzerine kargo ücreti alınmıyor. Ben de kargo ücreti ödemedim.



Paketin içinde kitapların yanı sıra üste konulmuş büyük baloncuklar vardı. Paketlemeyi yeterli buldum.


Aldıklarım;

Emma Donoghue - Oda: İlk kez okulun kütüphanesinden alarak okumuş ve bayılmıştım. İddialı konuşacağım ancak hayatımda okuduğum en iyi psikoloji romanı diyebilirim. Kesinlikle kitaplığımda bulunması gerekiyordu, elbette üçüncüye okudum ve hala harika!

Toni Bentley - Salome 'nin Kız Kardeşleri ve Wayne Simmons - Öldüren Güzel merak ettiğim için aldım. Henüz ikisini de okumadım.

Patrick Suskind - Koku,  Mary Sheley - Frankenstein ve Franz Kafka - Dönüşüm uzun zamandır okumak istediğim kitaplar arasındaydılar. Hepsini okudum, içlerinde en sevdiğim Dönüşüm oldu. Üçü de kitaplığımdaki daimi yerini aldı.

Stephen King - Kubbe 'nin Altında: Bulduğum her fırsatta söylediğim gibi, Stephen King benim en sevdiğim yazardır, Under the Dome (Kubbe 'nin Altında) da en sevdiğim dizilerden biri olduğu için bu kitabı okumak benim için bir zorunluluk haline gelmişti. Zaten kitaplar konusunda en büyük takıntım Stephen King 'in tüm kitaplarına sahip olmak. Henüz başlamadım, uzun kış akşamlarına saklıyorum kendisini.

Seth Grahame Smith, Jane Austen - Aşk ve Gurur ve Zombiler: Jane Austen 'ın kalemini severim, bu kitaptan da hoşlanacağımı düşünmüştüm. Ancak daha önce bu kadar berbat bir kitapla karşılaştım mı bilemiyorum. Önemli bir eser nasıl da pervasızca ergen kitabı haline getirilmiş! Bu kitabı hayatım boyunca bir daha görmek istemiyorum.



   Benim Idefix ile yaşadığım alışveriş deneyimi bu şekildeydi. Elimde iki raf dolusu okunmamış kitap var, biraz azaltabilirsem; tekrar alışveriş yaparım.

   Siz kitap alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

9 yorum:

  1. çok uyguna gelmiş kitaplar bende bakıyorum hemen :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy oda yı çok merak ettim
    Kendimi tutmaya çalışıyorum ben de kitap almaya bayılıyorum çünkü ve okunmayı bekleyen bi dolu kitap var:( Ben daha önce d&r dan aldım birsürü güvenilir kitap alışveriş sitesi kaydetmiştim kaybettim. Erkut da sanırım kitapyurdu ndan almıştı. Bi yerden daha bişiler aldm ama unuttum işte:/ 4-5 siteye bakıp o an hangisi totalde daha uygunsa ordan alıyorum çünkü.
    İyi okumalaaaar^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oda 'yı kesinlikle oneririm tatlım, denk gelirsen kacırma :*
      Şimdi Selim İleri - Evimizin Tek Istakozu 'nu okuyorum; teşekkürler :))

      Sil
  3. Ayy ne çok kitap almışsınn :D Keşke bende senin gibi kitap kurdu olabilseydim.Ama bu güne kadar hangi kitabı elime alsam bidaha okumadım.Hiç biri bana sürükleyici,hapsedici gelmedi.Sanırım bu yüzden pek okumuyorum.Ama geçenlerde internette 1-2 kitap kestirdim gözüme.D&R veya herhangi bir kitapçıda bulursam kesin alıcam.Sanada isimerini vereyim ilgini çekerse belki sende alırsın :)
    Kürşat Başar-Yaz,Ayşe Kulin-Tutsak Güneş (çok övüyorlardı) :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, onerilerini kaydettim ilk fırsatta bakacağım :* Sen de seveceğin kitaplarla karşılaşırsın inşallah :)

      Sil
    2. İnşallahh canım öpüyorum çok :*

      Sil
  4. https://www.bkmkitap.com/ tavsiye ederim. Yanılmazsın.

    YanıtlaSil
  5. https://www.bkmkitap.com/ tavsiye ederim yanılmazsın

    YanıtlaSil