Instagram Günlükleri - 13

   Merhaba, geçtiğimiz ay pek bir meşgul olduğumdan blogumu ihmal etmiştim ve nihayet geri döndüm. İlk olarak, 2016 yılına girmeden hemen önce neler yaptığımı blogumda paylaşmak istedim. Henüz beni takip etmiyorsanız buradan Instagram profilime ulaşabilirsiniz.

Pantone 2016 yılının renklerini seçti. Bu seçimlerden dolayı hayal kırıklığına uğradım çünkü; makyajda da, kıyafetlerde de bu tonları kendime yakıştırmıyorum. Ancak ev dekorasyonu için düşünebilirim.



Eyeliner göz makyajını taçlandırır düsturuyla almışım da almışım. Artık ben bir eyeliner canavarıyım!



Alışveriş yapmamak için kendimi ne kadar tutarsam tutayım daha fazla dayanamayıp ufak bir yaramazlık yaptım; MAC 'ten kirpik kıvırıcı aldım. Merhaba 'nın kurabiye canavarlı cupcake i ise bulutlara eş değer tadıyla günümü mükemmel kıldı!



Kendimi bildim bileli kahveye düşkünüm. Ama son zamanlarda daha bir bağımlı oldum.


Artan oje sayısından sonra tüm kızların ortak derdi oje seçmek oluyor ve bir süre sonra hep aynısını kullanmaya başlıyoruz. Kendime not; kıyafetinin değil, ruhunun rengine göre seç ojelerini.



Hepimizin hayattan kaçıp sığındığı özel yerler var; benimkilerden biri ise laboratuvar...



Son zamanlarda deliler gibi dizi ve film izledim. Harry Potter 'ı ise artık kaçtır izlediğimi hatırlamıyorum.



Hep izlemek olmaz, okulda ders aralarında kitap da okudum.



Star Wars serisine eklenen yeni film son zamanların en dikkat çeken olaylarından biriydi. Ben hâlâ hiçbir Star Wars filmi izlemediğime yanayım.



Ve nihayetinde 2015 yılı bitti; tamamlanmamış eski beklentiler ve üzerilerine eklenen yeni isteklerle 2016 yılına girmiş olduk.


   Tüm beklentilerinizin karşılandığı ve tüm isteklerinizin gerçekleştiği günler dilerim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Yaa instagram günlüklerini seviyoruuum^^
    Ben de yapmaya başlicam herhalde:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplu olarak neler yaptığını gormek de iyi oluyor tatlım, bekliyorum senden de :*

      Sil