Bitenler ve Çöpe Gidenler - 31

   Merhaba, her ay yazdığım klasik bir bitenler yazısı ile karşınızdayım bugün. Bu ay belli nedenlerle bitirmeden çöpe gönderdiğim ürünler de oldu. Bakalım neler bitmiş ve neler çöpe gitmiş;


CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ;

Cyrene Pure & Natural Moisture Boost Hydrating Facial Tonik: Homojen olmaması, çayımsı rengi ve rahatsız edici kokusuyla bir yılda anca yarısına kadar kullanabildim. Maalesef Cyrene 'in bu toniği bana göre değil ancak "Instant Calming" isimli toniğini denemiş ve bayılmıştım, o hâlâ satılıyorsa tam boyunu alabilirim.

Bebe More Melt Away: Hamburg DM 'den almıştım. Yağlı cilde sahip olanların seveceği güzel kokulu bir yüz temizleme ürünüydü, kardeşim severek kullandı. Bebe markası ülkemizde satılmıyor ancak imkanım olursa; yanaklarımı kuruttuğu için yeniden almaz, markanın farklı ürünlerini denerdim. 

Darphin Intral Redness Relief Recovery Cream: Gece cilt nemlendiricim bittiği için yeni arayışlara geçtim; şimdilik yorum yapacak kadar kullanmış saymıyorum kendimi, elimde iki adet daha tester var onları da kullandıktan sonra düşüncelerimi yazarım.

Bioderma Sensibio Tolerance Plus: Recete.com 'dan yaptığım ilk alışverişte gönderilmişti. Hiçbir şey anlamadım kullandığımdan, bu sebeple tam boyunu almam.


EL, TIRNAK VE AYAK BAKIM ÜRÜNLERİ;

Agiss Oje Sil Besleyici: Aseton içermeyen bu oje temizleyicinin performansını her ne kadar sevsem de boğucu şekerli kokusu dolayısı ile bir daha almam.

Cashmere Vişne Kokulu Nemlendirici Kış Kremi: Yılbaşı temalı ambalajı nedeniyle aldığım bir el kremiydi, babam severek kullandı.

Burt's Bees Almond & Milk Hand Cream: Geçtiğimiz yıl Naturisimo 'dan yaptığım bir alışverişle Burt's Bees ürünlerinin içerisinde bulunduğu bir set almıştım. El kremini de diğer ürünler gibi severek kullandım. Özellikle kış aylarında mükemmel nemlendirmesi ile uyumadan önce kullandığım favori el kremim oldu. Ancak kokusuna bir türlü alışamadığım için bir dahaki sefere Beeswax & Banana olanı almayı planlıyorum.

Yves Rocher Correction Cuticle Exfoliating Nail Treatment: Birkaç kullanım sonrası biten kütikül peelingi. Kesinlikle gereksiz bir ürün. Bir daha almam.

Fusswohl Wohl %5 Urea: Avrupa seyahatim sırasında Köln 'den aldığım, favori ayak kremim. Kokusu biraz kötü ancak ayaklarımı yumuşacık yapıyor. Rossmann mağazalarında satılan bu ayak kremini alın, aldırın.


MAKYAJ MALZEMELERİ;

Sephora Collection Mono Universal Beige N˚08 Tekli Far: Hakkındaki düşüncelerimi okumak için başlığa tıklayabilirsiniz.

Avon Gold Amethyst Ruj: İçinde bolca altın sim olan tam bir yılbaşı partisi (!) ruju.

Sephora Outrageous Volume Maskara: Bendeki deneme boyuydu. 3 aylık kullanım ömrünü bitirdi, yeniden alacak kadar sevmedim.

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Maskara: Büyük umutlarla aldığım bu maskara maalesef her seferinde gözlerimi yaktı ve yaşarttı. Birkaç kullanımdan sonra çöpe atmak zorunda kaldım.


AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ;

Listerine Advanced White Ağız Bakım Suyu, Beauty Formulas Interdental Flossers ve Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu: Ağız bakımım için vazgeçilmez olan bu ürünler hakkındaki yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.


SAÇ VE VÜCUT ÜRÜNLERİ;

L'oreal Elseve Kırılma Karşıtı Onarıcı Şampuan: Annemin her daim favorisi, yenisi alındı.

La Casa de las Aromas Coconut Eau de Toilette: Gratis mağazalarında satılan mis gibi hindistan cevizi kokulu parfüm. Yves Rocher 'in hindistan cevizli parfümünden bin kat güzel kokuyordu. Tek başına ağır geldiği için tekrar almam ancak isteyenlere gözü kapalı öneririm.

Photon Chocolate Shower Gel & Bath Foam: Lezzetli mi lezzetli Çokomel kokan duş jeli. Cildimde herhangi bir kaşıntıya sebep olmadı ancak 600 mililitrelik dev boyu ile sonlara doğru kullanmaktan sıkıldığım için yenisini almam.


YARDIMCILAR;

StopEver Lady Comfort, Selpak Klasik ve Watsons Mini Kağıt Mendiller, Watsons Yaseminli ve Japon Kiraz Çiçekli Islak Mendiller ise her ay bitirdiğim ürünlerden.

   Bir ay daha böyle geçti, aslında ben bu yazıyı düzenleyip paylaşana kadar bir poşet daha biten ürün doldu!
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

16 yorum:

  1. Gitsin eskiler gelsin yeniler :) Cyrene toniği almayı düşünüyordum vazgeçtim :) Paylaşım için teşekkürler, sevgiler♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevenleri çok ama ben pek sevemedim canım, sen şans verebilirsin. :)

      Sil
  2. Yves Rocher'nin kütikül peelingi ve Agiss asetonların kokusu hakkında aynen katılıyorum sana :) La Casa de las Aromas parfümlerin yeşil çaylı ve vanilyalı olanları da harikaydı hele ki yeşil çaylıya denk gelirsem kesin depolayacağım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku zevklerimiz benziyor bizim, yeşil çaylı olanı görürsem kesinlikle kaçırmayayım o zaman. Teşekkürler canım :*

      Sil
  3. Olley yeni yazı gelmişş.Sephoranın mascarasını daha kullanamadım.3-4 kullanımlık rimelim bitince açıcam stoktakini.Ne güzel her ay bitenlerini paylaşıyorsun ve ben bayıla bayıla okuyorum..😊💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda! En iyisini yapıyorsun tatlım, yoksa hepsi kuruyor aynı anda açınca. Ayy! Teşekkür ederim tatlım :*

      Sil
  4. Biz seninle hep aynı zamanlarda yazıyoruz bitenler yazısını bende yarın yayınlıyorum ☺️ Ellerine sağlık, sonuna kadar okudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, paralel gidiyoruz hep. Merakla bekliyorum o zamann :)

      Sil
  5. Ah o Cyrene toniği bana doğru atsaydın keike, benim en sevdiklerimden! Yves Rocher kütikül peeling çok merak ettiğim ürünler arasındaydı, almayalım o zaman :) Çok teşekkürler yorumlar için, gelsin yeniler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarına denk geliyorum tonik ile ilgili, kuru cildinle güzel anlaşmış; aman bozulmasın! Peeling görevini güzel görüyor ama iki, bilemedin üç kullanımda bitiyor. E, iki haftada bir almak durumunda kalmaktan hoşlanmadım.

      Sil
  6. Burt''s Bees i el kremi ne şirin ambalajlııı <3
    Agiss oje çıkarıcı nerde satılıyor ben hiç görmediim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelce yıkayıp başka bir şeyde kullanacağım ben de, ambalajı çok sevilesi. Agiss oje silleri Douglas 'dan aldım canım.

      Sil
  7. Ayak kremini cok sevdiysen ben de bir bakayim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce Fusswohl 'un geyik yağlı, %5 üre içeren ve %10 üre içeren ayak kremlerini denemiştim. Geyik yağlı olandan bir verim alamadım ancak üre içerenler harika -tabi kokusunu duymazdan gelebilirsen.- Eğer alırsan aklında olsun, her kullanımdan önce çalkalaman gerekiyor.

      Sil