Feelunique Alışverişim

   Merhaba, geçtiğimiz günlerde Cloud10beauty sitesinden yaptığım alışverişten bahsetmiştim. Bugün ise, ülkemizde de gayet popüler olan bir İngiliz alışveriş sitesi Feelunique 'den yaptığım ilk alışverişimden bahsedeceğim.


Ürünler takipsiz kargo ile 29 günde elime ulaştı. Maalesef bu çok uzun bir süre ve kargonun da takipsiz olması bekleyiş süresini daha da huzursuz geçirmenize neden oluyor.

Paketin üzerinde kozmetik yazmakla birlikte net tutar da belirtilmiş. Sanıyorum ki kozmetik yazmasından ötürü paket bir hayli örselenmişti.



Kutunun arka yüzü, ön yüzünden de beter bir haldeydi ve dokunduğum an bu şekilde açıldı. İçerisindeki koruyucular olmasaydı ürünlerin sağ salim elime ulaşması imkansızdı. Bu halde bile şansa gelmiş denilebilir.



Siteden daha önce hiç alışveriş yapmadığımdan dolayı ilk siparişimi küçük tuttum.

Göz makyajında mürdüm tonlarını sevdiğim için Maybelline Color Tattoo 24hr Gel-Cream Eyeshadow 70- Metallic Pomegranate 'i ve gündüz cilt bakım rutinimde denemek için The Konjac Sponge Company 100% Natural Vegetable Fibre Sponge with French Green Clay 'ı aldım.



Fiyatlar neredeyse ülkemizdeki fiyatlar ile eş değer. Feelunique, burada satılmayan ürünler için tercih edilebilir. Ben bu ürünleri aldığımda küçük bir indirim ve ücretsiz kargo fırsatından yararlanmıştım.
Şu an 60£ ve üzerine kargo ücretsiz; paketin üzerine tam tutarı da yazdıklarını göz önünde bulundurursak, gümrükte büyük sıkıntı çıkarabilir. Ancak ücretsiz kargo kodu verirlerse almak istediğim ürünlerle bir alışveriş daha yapabilirim. Onun dışında kargo paketinin bu halinden ve kargo süresinden dolayı sırf ürün denemek için bir alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

   Benim Feelunique ile yaşadığım alışveriş deneyimi bu şekildeydi. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım :) Takipteyim bende beklerim

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Bir süredir benimde alışveris için bakındığım bir iki site var ve bayram sonunda gözümü karartacağım sanırım.Maybelline Metallic Pomegranate popülaritesi azalsada aklımdan çıkmayan bir ürün.Bu yaz edinme olasılığım çok yüksek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim. Mürdüm tonlarını daha çok kış aylarında kullanmayı tercih etsem de, şimdiden bayıldım diyebilirim. :)

      Sil
  4. merhaba
    bir sonraki alisverisinizde bizimle irtibata gecebilirsiniz, paketinizi 5 is gununde size ulastiririz

    YanıtlaSil