Kalem Ruj Dosyası

   Merhaba, bugün sizlerle taslaklarda unuttuğum; daha önce fotoğrafladığım kalem rujlarımdan bahsedeceğim. Bu yazıda farklı markalardan epey popüler olan kalem rujların yanı sıra, daha önce hiç duymadıklarınızı da bulabilirsiniz. Bu rujların bir kısmının bittiğini de belirterek ürün yorumlarıma geçelim.


Tanıtacağım sekiz kalem ruj soldan sağa şu şekilde;

1. L'oreal Glam Shine Balmy Gloss 909
2. Avon Color Trend Lipstick Reddy to Go
3. Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Subtle Coral 20
4. Nars Satin Lip Pencil Golshan
5. Nars Velvet Gloss Lip Pencil Happy Days
6. Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar #3 Juicy Apple
7. Avon Color Trend Lipstick Gone Pink
8. Clinique Chubby Stick Intense 09 Roundest Raspberry


Flaşsız


Flaşlı

Nars Velvet Gloss Lip Pencil Happy Days:
Her uygulamada, "Islak bitişli bir kalem ruj, dudaklarda nasıl yapışma yapmaz?" düşüncesiyle şaşırmama neden oluyordu. Altın ışıltılı mercan rengi, dudakta inanılmaz doğal ve güzel duran bu kalem ruj, yumuşak yapısı nedeniyle diğerlerine göre daha çabuk bitse de favorilerimden biri.


Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Subtle Coral 20:
Nars Happy Days 'e muadil olacağını düşünerek aldığım mercan renkli parlatıcı etkili kalem ruj. Renk olarak benzese de bu daha neon ve maalesef dudakta ağırlık yapıyor ve yapış yapış his bırakıyor. Tüm yaz kullanarak bitirdim.


Avon Color Trend Lipstick Gone Pink:
Sütlü pembe renkte, mat ve asansörlü bir kalem ruj. Swatchlarda hoş dursa da dudakta homojen bir görüntü elde etmek mümkün değil, pastel boya sürülmüş gibi duruyor. Renk olarak beyaz tenlilerde daha güzel duracaktır.


Loreal Glam Shine Balmy Gloss 909:
Parlak görünümlü, iri simli, mor yansımalı canlı pembe renkte kalem ruj. Tombul ambalajı ve asansörlü olması ile bir zamanların en popüler kalem ruj markası olan Clinique 'i andırıyor. Gün içerisinde dudaktan silinse de simler kalmaya devam ediyor. Bu nedenlerden dolayı pek kullanamadım.


Clinique Chubby Stick Intense 09 Roundest Raspberry:
Kalem rujların en meşhur markasının intense serisindeki pembe - mor renkteki ruju. Duruşu opak, kalıcılığı başarılı ve dudakları kurutmuyor. Rengi dışında her şeyiyle favorim.


Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar #3 Juicy Apple:
Sephora mağazalarında satışa sunulan ve Kore kozmetik ürünü olan bu kalem ruj; sulu elma kokulu, sheer yapılı tatlı pembe renkte. Ayrıntılı yorumlarımı okumak için ürün başlığına tıklayabilirsiniz. Bir diğer favorim de bu ürün.


Nars Satin Lip Pencil Golshan:
Geçtiğimiz yıl kendime yeni yıl hediyesi olarak aldığım; sıcak tonlu, kahverengi kızıl renkte kremsi kalem ruj. Ağırlık yapmıyor ve tamamen opak. Uygularken dudakta yağ gibi kayıyor ve kesinlikle dudak kusurlarını belli etmiyor. 


Avon Color Trend Lipstick Reddy to Go:
Mat, pigmentli, canlı bir kırmızı renkte bir ruj. Yukarıda bahsettiğim Gone Pink rengine göre dudaktaki duruşu daha kremsi ve homojen. Bunun yanı sıra uygulaması da temizlemesi de zor.


   Bir zamanlar sahip olduğum tüm kalem rujlar bu şekildeydi, şimdi ise elimde yenileri de var. Belki diğerlerini tek tek tanıtır ya da bu yazıda da olduğu gibi toplu olarak anlatabilirim.

   Dolup taşan taslaklardan bir yazıyı daha düzenleyip paylaşmanın mutluluğuyla... Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder