Dermoeczenem.com Alışverişim

   Merhaba, havaların soğumasıyla birlikte neredeyse herkes gibi benim de cilt bakım rutinimi değiştirmem gerekti. Yaz aylarında gündüz kullandığım yüz temizleme köpüğünün yerine her kış severek kullandığım konjac süngerlerden alma gereği duydum.
   Orijinal konjac süngeri ne kadar sevmediysem, yıllar önce Match Kozmetik 'ten tesadüf eseri aldığım konjac süngerine o derece bayıldım. Ve istediğim ürünü satan siteler içerisinde, hakkında güzel yorumlar duyduğum Dermoeczanem 'i denemek istedim.


Kargo gayet hızlı bir şekilde, siparişimi verdikten iki gün sonra elime ulaştı.



Kutu gördüğünüz gibi yamulmuştu, sünger formda bir ürün aldığım için akma / kırılma gibi bir sorun yaşamadım. Ancak yine de çalıştıkları kargo şirketlerini uyarmalarını dilerim.



Kutu içerisinde herhangi bir koruma önlemi bulunmuyordu hatta ürünleri kutuya bant ile sabitlemek gibi basit bir önlem bile alınmamıştı. Bu konuda recete.com 'u dermoeczaneler arasında en başarılı buluyorum.



Benim satın aldığım ürün Match Kozmetik Konjac Sünger Natural Oval 'di. Yanına numune ürün olarak John Frieda Volume şampuan ve saç kremi, ayrıca daha önce hiç duymadığım Filorga markasının BB Perfect kremi eklenmişti.



Kargo ücreti olarak 4,76 TL ödedim, 120 tl ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücreti alınmıyor.

   Benim Dermoeczanem 'den yaptığım alışverişim bu şekildeydi. Kargo hızı ve numune ürün gönderiyor olmalarından dolayı yeniden alışveriş yapmayı düşünsem de, paketlemedeki dikkatsizlikleri yüzünden sıvı ürünlerden uzak durmayı unutmamak gerekiyor. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

6 yorum:

  1. ben hep bu siteden alıyorum,krem vb ürünlerde oldukça sıkı sarıyorlar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemediğim için bilemiyorum, yorumunuz merak edenlere yardımcı olacaktır :)

      Sil
  2. Konjac sünger severek kullandığım ürünlerden.Bu markanın süngerinide denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben orijinal Konjac süngerine nazaran daha çok sevdim Match kozmetiğinkini, herkesin cildi bir olmasa da bir denemeni öneririm :)

      Sil