İSTİYORUM! - 2017 İstek Listesi / Wishlist

   2017 yılına gireli henüz bir hafta olmuşken, bu yıl içinde almak istediğim ürünlerden bahsetmenin tam zamanı! Gelin hep birlikte bu yılki arzu nesnelerime yakından bakalım;


1. Balenciaga Florabotanica EDP: İstek listelerine parfüm isteği ile başlamak benim için bir gelenek haline geldi. Özellikle bahar aylarına yakıştırdığım mis kokulu bu parfüm almayı dört gözle beklediğim ürünler arasında.

2. Violet Voss Holy Grail Palet: Gördüğümden beri aşk yaşadığım bu palete ulaşmak için aylardır uğraşıyorum ancak henüz bir sonuç alabilmiş değilim. 2017 'de de en sevdiğim tonlardan oluşan bu palete ulaşma çabalarım devam edecek.

3. Mac Tan Pigment: Makyajda ışıltıya karşı koyamayan benim gibi kozmetik severler için olmazsa olmaz ürünlerden biri. En yakın zamanda alacaklarım arasında.

4. Canon EOS 750D: 3 yılı aşkın zamandır blog yazıyorum ve artık daha kaliteli fotoğraflar paylaşmamın zamanı geldi. Uzun araştırmalar sonucu seçtiğim ve benim tüm isteklerimin karşılığı olan Canon EOS 750D bu yıl içerisinde benim olmasını en çok istediğim ürün.

5. China Glaze Sun of A Peach ve China Glaze Merry Berry: İstediğim oje koleksiyonunu oluşturmayı neredeyse başarmışken artık oje alışverişlerimde eskisi kadar çılgın değilim. Fiyatı ne kadar uygun olursa olsun boşuna yer kaplayacak ojeler yerine, gerçekten seveceğimi düşündüklerime yer veriyorum. Bu iki oje de uzun zamandır istediklerimden.

6. Nars Light Reflecting Pressed Powder: Yaz aylarında kullanmak için hafif bir pudraya ihtiyacım var. Nars 'ın bu pudrasını denedikten sonra isteklerimi karşılarsa almayı düşünüyorum.

7. A'kin Pure Radiance: Cilt tipime uygun olduğunu düşündüğüm bu yüz yağı son zamanlarda sık sık benim olmasını dilediğim ürünlerden.

8. La Roche Posay Serozinc: Özellikle hassas ciltlere sahip olanlar için çokça övülen yüz spreyini artık denemek istiyorum.

9. Meyve / sebze suyu sıkacağı: Sadece dışarıdan uygulanan kozmetik ürünler tek başına cildimizin sağlıklı ve güzel olmasını sağlamaya yeterli değil. Bu nedenle sağlıklı beslenmek şart. Ben de artık bu yolda bir adım atmak için güzel bir makine arayışındayım.

10. Tom Ford Spin Spin Sugar / Nars Hot Sand Likit Aydınlatıcı: Aslında tercihim Tom Ford markasının likit aydınlatıcısından yana ancak bulamazsam diye Nars Hot Sand 'i de listeme ekliyorum.

11. Timberland Bot: Kim ne derse desin, tüm hayatım boyunca kullandığım en rahat botlar eski Timberland botlarımdı. 2017 sonbahar / kış ayları için yeniden klasik botlardan edinmek istiyorum.

12. Yves Saint Laurent Forever Light Creator UV Protection: Hafif yapılı ve günlük kullanıma uygun güneş kremi arayışında hakkında olumlu yorumlar duyduğum Yves Saint Laurent 'a bir şans vermeyi düşünüyorum.

13. Chanel Le Blanc de Chanel: Chanel 'siz bir liste düşünemiyorum! Bu yıl da yüze doğal bir ışıltı katan makyaj bazlarına göz koymuş durumdayım. Özellikle yeni ambalajların içerisinde pompa bulunması da ürünü kesinlikle kaçırmama sebebi.

14. Saç maşası: Doğal duran dağınık dalgalar yapabileceğim bir saç maşası arayışındayım. Önerileriniz varsa yorumlarda bekliyorum.

15. Nars Amsterdam Lipstick: Cüretkâr, bir o kadar da güzel duruşuyla uzun zamandır aşık olduğum tek ruj. Kesinlikle alacağım!

16. Prada Le Femme EDP: Bir parfüm ile açtığım istek listemi başka bir parfümle kapatıyorum. Yakın zamanda denediğim, dener denemez aşık olduğum bu kadınsı koku 2017 yılında şifonyerimin üzerinde yer edinmesini istediğim parfümler içerisinde.

   Elbette bolca huzur; hem ülkem, hem de kendi adıma en çok istediğim şey. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Balenciaga parfumun sisesi cok hos gorunuyor! Nars pudra benim uzun zamandir listemdeydi, gecen ay bulabildim sonunda (loose versiyonunu).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış hatırlamıyorsam Dior Homme Cologne 'un şişesi de buna benzerdi. Yves Saint Laurent toz pudradan kış aylarında oldukça memnunum ama yaz aylarında yeterli verimi alacağımı düşünmüyorum o yüzden Nars 'da kaldı aklım. Aslında sen bana nazaran kuru ciltliydin, YSL 'i önerebilirim bir sonraki sefer için sana :)

      Sil
  2. Umuyorum hepsini de bu yıl edinebilirsin Mervecim, seçimlerin çok güzel :)
    Ve o Canondan ben de sipariş edeyim, olmuyor böyle ;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :*
      Canon bu yıl en çok istediğim şey, umarım alabilirim ve elbette senin de tüm isteklerine kavuşmanı diliyorum :)

      Sil
  3. Ayy inşallah hepsine kavuşursun kuzucum:-*
    Balenciaga'nın o farfümü çok güzeeeel! Eşim de benim kadr beğenseydi kesin almıştım.
    Volet Voss u ilk defa duydum:-O Ama palet gerçekten 10 numaraymış!
    Tom Ford likit aydınlatıcıyı ilk gördüğüm yerde denemek istiyorum ben de çıktığından beri! Nars Hot Sand'İ bulmak epey zor. En azından Ankara'da hiçbir yerde bulamamıştım koleksiyon ürünü olduğu için bittiğini söylemişlerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tatlım :*
      Umarım bulurum iki aydınlatıcıdan birini, böyle güzel duran aydınlatıcı bulmak çok zor yoksa...

      Sil