Seyahat Dosyası: PARİS

   Bonjour!

   Blogumda genellikle kozmetik ve bakım ürünleri hakkındaki yorumlarıma yer versem de; bir süredir gezdiğim, gördüğüm yerlerden bahsetmek de aklımdaydı. Sonunda bu düşüncemi gerçeğe dönüştürüp, 3 ayrı yazıdan oluşacak bir Paris rehberi hazırlığına giriştim.

   Aslında Paris, benim gittiğim ilk yabancı şehir değildi; 2015 yılında küçük bir Avrupa turu yapmış; pek çok ülke görme şansım olmuştu. O tur sırasında Fransa 'nın başkentinde kalbimi unutmuştum; Paris 'i yeniden görmeyi hayal ediyordum. Sonunda dileğim gerçek oldu ve 2016 'yı bu büyülü şehirde bitirirken bir yenisine de yine orada başladım.

   Sizlere iki ayrı yazıda Paris 'te nereleri gezmeli ve nerelerden alışveriş yapmalısınız, bunlardan bahsedeceğim. Ve ek olarak kendi yaptığım alışverişlere, fiyat bilgileri ile birlikte ayrı bir yazıda yer vereceğim.


1. Paris Gezi Rehberi




2. Paris Kozmetik Alışveriş Rehberi - 1 ve 2




3. Avrupa Alışverişim - 3 (Paris)


   İlerleyen haftalarda planladığım yazıları yayınladıkça, linklerini bu yazıyı güncelleyerek ekleyeceğim. Eğer sizlerin de Paris hakkında sorularınız varsa, yazmaktan çekinmeyin.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!!!

3 yorum:

  1. Mervecim merakla bekliyorum yazılarını^^ Bu yaz yeniden gideceğiz biz de Paris'e. Geçen sefer kırtasiyelerden çıkamamıştım bu sefer eczanelerle drugstoreları talan etmek istiyorum. Tabi € alıp başını gitmeye devam ederse nasıl olcak bi fikrim yok:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gezi yazı türü daha önce yazmadığım bir tür olduğu için ona odaklanıyorum canım; biliyorsun uzun uzun yazmayı severim, kısaltmam lazım :* Sana eczanelerden de uygun fiyatlı dermokozmetik ürünler bulabileceğin önerilerim var desem Paris 'te :* Önümüzdeki haftalarda yazıların hepsi gelmiş olacak :)

      Sil
    2. Yihhuuu heyecanla bekliyorum^^ aceleye gelmesin tabi;) :p

      Sil