Bitenler ve Çöpe Gidenler - 44

   Merhaba, Mart ayında makyaj malzemesi ağırlıklı bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Bittiğine üzüldüğüm ürünlerin yanı sıra bitirmeden çöpe attığım ürünlerin de bulunduğu bir bitenler ve çöpe gidenler yazısı daha blogumda yerini alıyor.



Merz Spezial Spa Deluxe Entspannungs Maske: Almanya Rossmann alışverişim sırasında uygun fiyatı nedeniyle sepetime attığım, denemeye ancak zaman bulduğum nemlendirici özellikte bu maske ile pek anlaştığımı söyleyemeyeceğim. Yaklaşık 10 dakika yüzümde tuttuğumda cildimi yakmaya başlıyordu ve cildimden temizledikten sonra herhangi bir nemlendirici etkisini de göremedim. Üstelik baskın bir parfüm kokusu var. Önermem.

Nivea T - Bölgesi Temizleyici Bantlar: Muadillerine göre biraz daha başarılı olsa da, piyasada daha iyileri olduğu için yeniden almayacağım.

Atache Essentielle Exfoliating Scrub: Yabancı bir arkadaşımın hediyesi olan bu tanecikli temizleyiciden bir şey anlamadım çünkü içerisinde hiçbir tanecik yok, hatta tam olarak butter kıvamında bir ürün. Bir kere kullandım ancak içim rahat etmediği için çöpe gidiyor...



Caudalie Vinosource Overnight Recovery Oil: Gece kullandığım cilt nemlendiricisinin bitmesiyle elimdeki testerları deneme fırsatı buldum ve Caudalie markasının 6 besleyici yağ  karışımından oluşan cilt yağını, yine aynı markanın üzüm suyu ile birlikte yüzüme uygulayarak kullandım. Herhangi bir sivilcelenme ya da hassasiyet yaşamadım ancak havaların ısınması ile birlikte krem formda nemlendiricilere yönelmeyi düşünüyorum.

Bioderma Sensibio Light Soothing Cream Sensitive Intolerant Skin: Hassasiyete neden olmayan, hafif, risksiz, temiz içerikli, herhangi bir artısı olmayan ancak nemlendirme görevini yerine getiren harika bir nemlendirici. Deneyecek bir şey bulamazsam yeniden alırım.



Skin Blossom Rose Geranium Restore & Protect Caring Hand Cream: %98,95 'i doğal içerikten oluşan bu el kremi bir Naturisimo alışverişim sırasında sepetime eklenenlerden olmuştu. Tüp ambalajında dik durdukça iki faza ayrılması ve su gibi olan kısmın bir iki seferde tamamen boşalması ile katı kıvamda, zor emilen ve yoğun kokulu bir krem olarak kullanmak zorunda kaldım. Yeniden almam.

Marrakesh Oil Hair Styling Elixir Original: İzmir seyahatim sırasında, duş sonrası saç uçlarıma uygulamak için aldığım bu ürünün üzerine büyük harflerle 'serum' yazmalılarmış. Hiçbir besleyici özelliği olmadığı gibi sadece silikondan oluşuyormuş gibi hissettiren yapısı ile saçlarımda bıraktığı yapay dokudan nefret ettim.

Parodontax Günlük Diş Macunu Beyazlatıcı: Hakkındaki düşüncelerimi okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Clarins Instans Definition Mascara 01 Intense Black: Daha önce Clarins markasının hiçbir ürününü denememiştim ve Sephora 'da uygun fiyatlı bir set ile karşılaşınca marka ile tanışmış oldum. Sette kullandığım ilk ürünlerden biri bu maskara oldu ve maalesef izlenimlerim olumlu değil; çünkü maskara macunlaşmış yapısı ile uygulanamacak kadar kuru. Fırçanın uç kısmının tasarımını çok zekice bulsam da kuru yapısından dolayı çöpe gidiyor.

Chanel Illusion D'ombre 82 EMERVEILLE: Konu ışıltılı doğal renkler veya krem farlar olunca gözlerimden kalpler çıkıyor ancak her ikisinin bir araya geldiği farlarda gördüğünüz gibi bir sonuç oluşuyor. Farı resmen yemiş bir de üstüne ekmekle dibini sıyırmışım! Elimdeki birkaç far bittikten sonra kesinlikle yeniden alacağım.

Avon Always on Point Lavender Grey: Eyelinera alıştıkton sonra eskisi kadar göz kalemi kullanmasam da gri - leylak karışımı rengiyle alt kirpik dibimde kullandığım göz kalemlerinden biri oldu Avon Always on Point. Her çevirmeli göz kalemi gibi çabuk bitti. Tekrardan alacak kadar sevmedim.

Benefit They 're Real Maskara: Bu maskaranın nesi bu kadar seviliyor anlayabilmiş değilim. Verdiği uzunluk tamamen sıradan. Bu maskarayı diğerlerinden ayıran tek güzelliği makyajımı silmeden uyuduysam; sabah, bir önceki gibi dik, karışmamış ve asla rengi akmamış kirpiklerle uyanıyorum. Elimde bir tane daha var, o da bitince tam boyunu almam.



Vapour Organic Beauty Aura Multi Use Blush Spark 202: İzmir seyahatimde yanımda olan bir diğer ürün neredeyse hiç yer kaplamayan bu krem allık oldu. Pastel boya benzeri kokusundan hoşlanmasam da uygulama kolaylığını sevdim. Mercan - pembe rengi benlik olmadığı için tam boyunu almam.

Milk Makeup Lip Color C.R.E.A.M.: Beyaz tenlilerde muhteşem duracak bir renge sahip, MAC Velvet Teddy 'ye muadil olabilecek mat bir ruj. Dudağı çok kurutmuyor ve kalıcılığı çok yüksek değil. Bana yakışmadığı için elim pek gitmiyordu, en sonunda uygularken lavaboya düşürdüğüm için çöpe gidiyor.

Beauty Blender Orijinal: Önceki bitenlerimden birinde bu süngerlerin çok çabuk küflendiğinden dem vurmuştum, şimdi fark ediyorum ki ne kadar kuru görünürse görünsün, asla bavula atmamak gerekiyor. Bir önceki BB, Paris 'te bavulumdan çıkardığımda küflenmişti, bu ise İzmir 'den döndüğümde. Demek ki neymiş, Beauty Blender süngerler seyahat çantasına girmeyecekmiş!

For Your Beauty Üçgen Makyaj Süngeri: Beauty Blender 'ı yenileyene kadar evdeki bu süngerle idare etmeyi düşündüm ancak sadece bir yanağıma ürün uygulayacak kadar katlanabildim. Lastik gibi bir sünger, ne ürünü uygulayabildim ne de yayabildim. Çöp!



Versace Eros EDT: Nane, elma ve limonun verdiği taze kokuya sıcacık vanilya ve sentetik odunsu amberin karışması ile ortaya çıkmış nefis bir erkek parfümü. Bana göre sonbahar aylarında yaşı otuza yaklaşan erkekler için epey uygun.

Dior J'adore EDP: Yasemin, Mayıs zambağı, manolya gibi beyaz çiçeklere eşlik eden hafif sulu notalardan armut ve kavunun güzel karışımı ile Dior J'adore başarılı bir bahar kokusu. Tam boyunu bu kış aylarında aldığım parfümün seyahat boyu da kullanıp bitirdiklerim arasında.



StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped, Benri Islak Cep Mendili ve Boş Seyahat Boy Kozmetik Şişesi ise her ayın bitenlerinde görebileceğiniz yardımcı ürünlerden.

   Bu güne kadar blogumda tam 44 bitenler yazısı paylaşmış olmanın mutluluğuyla, hepinize güzel bir hafta dilerim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Caudalie'nin yağı dikkatimi çekti hemmen inceledim ama içeriği pek iyi değil bir de sivilce yapabilecek yağlar var:( Üzüldüm:(
    Vay canına o farı nasıl bitirmek öyle:-O :D tebrik ediyorum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her cilt tipinin ayrı bir derdi var maalesef :( Ben de şaşırdım gerçekten, teşekkürler tatlım :*

      Sil