İnceleme: Soft & Gentle Anti-perspirant Deodorant Aktive ve Floral



Gratis 'e sprey deodorant almak için girdiğim bir gün Soft & Gentle markası ile karşılaştım. Toplamda üç çeşidi olan bu deodorantların denemek amacıyla Aktive ve Floral isimli iki çeşidini aldım.



Üzerinde kapağı bulunmayan bir ambalaj ile satışa sunulan Soft & Gentle deodorantlar, alüminyum, paraben, alkol ve alerjen içermeyen ayrıca hassas cilde uygun, geri dönüştürülebilir ambalajdan üretilmiş ve vegan ürünler olması sebebiyle dikkatimi çekmişti.

Çok terlemeyen biri olduğum için bana yeterli olacağını düşünmüştüm ancak her ikisini de denedikten sonra çöpe atmak durumunda kaldım.



Her ne kadar içeriği görece temiz olsa da, her kullanımda çok yoğun bir gaz yaydığı için astımım olmadığı halde nefes almamı zorlaştırdı ve ayrıca ter kokusunu gidermede de işe yaramadığı işlevsiz bir ürün oldu.

Adet fiyatı 8,90 TL olan Soft & Gentle deodorantlar, benim hiç sevmediğim ve bitmeden çöpe gönderdiğim ürünlerden oldu.

   Sizin sevdiğiniz ve önerebileceğiniz alüminyumsuz deodorantlar hangileri? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. niveanın bir deodorantı var mavi renkte cam şişede gazsız yazıyor üzerinde ve alüminyum alkol yok mutlaka onu dene derim.. ter kokusunu yok ediyor ve mis gibi bir ürün yıllardır kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, aynı markanın fresh natural çeşidini yıllardır kullanıyorum, bir sonraki sefere senin önerine de bakacağım :)

      Sil
  2. Ya ben de merak etmiştim ama hiç denemeyeyim o zaman... teşekkürler!!

    YanıtlaSil