Bitenler ve Çöpe Gidenler - 50

   Her ay yazdığım ve artık blogumun klasiği haline gelen Bitenler ve Çöpe Gidenler yazı dizisinin tam tamına 50. yazısı ile merhaba!


Avene Dry Touch Water Resistant SPF50+ Emulsion:Yaz Favorilerim içerisinde bulunan bu ürün hakkındaki düşüncelerimi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Şu aralar aşkla kullandığım başka bir güneş koruyucu olduğu için yeniden almayabilirim.

Effect 5 Bitki Özlü Göz Makyaj Temizleme Sütü: Bir arkadaşımın hediyesi olan bu ürünü göz makyajımı temizlemek için ilk kullandığım an gözlerim dayanılmaz şekilde yandı. Maalesef bir daha kullanamayacağım çöpe gidiyor.

Sünger: Güzellik ve Bakım Fuarı 'ndan aldığım bu ürünü cilt maskelerini temizlemek için kullanıyordum. Yenisi açıldı.

Sephora Silikon Yüz Diski: Üzerine cilt temizleme jeli dökerek cildime dairesel hareketlerle uyguladığım bu aparatı severek kullandım. Yeniden alabilirim.

HanBang Mein-Kolajen Maskesi: Gratis 'lerde satılan bu kağıt maske benim cildimde tamamen sıradan bir etki bıraktı. Yeniden almam.



Bobbi Brown Hydrating Face Tonic ve Bobbi Brown Instant Long-Wear Makeup Remover: Çok yakında her iki ürün hakkındaki düşüncelerimi içeren bir yazı paylaşacağım.

Skin79 SUE Hydrating Gel: Geçtiğimiz ay fluid formunu kullanmıştım, bu ay ise gel olanı deneme şansım oldu ve her iki ürünü de büyücülerin ürettiğine inanmak üzereyim. İncecik, su gibi yapıları var ancak gözenekli görünümü tamamen yok ediyorlar. Pek gözenek problemim olmasa da her ikisine de bayıldığımı söylemeliyim.

Cyrene Hydra Radiance Micro Exfoliating Scrub: Tuz boyutlarında mikro partiküller içeren, nemlendirici içeriğe sahip ancak hassas cildi çizerek tahriş eden bir peeling. Tam boyunu almam.



L'oreal Elseve Renk Koruyucu Bakım Şampuanı: Annemin yıllardır kullandığı şampuanı hiçbir yerde bulamadığımız için bu ürünü denemek istedik ama yine olmadı. İnce, seyrek, yağlı ve boyalı saçlara uygun şampuanı aramaya devam.

Batiste Marrakech Kuru Şampuan: Şu ana kadar kullandığım Batiste kuru şampuan çeşitleri arasında açık ara en iyilerinden biriydi. Ancak ülkemizde satılmıyor, ben de Paris 'ten aldığım için şu an Original ile idare ediyorum. Yurt dışına çıkma şansı olanlar kesinlikle kaçırmasın.

Allfree Natural Deodorant Fresh: Etkisiz, gereksiz bir ürün oldu benim için. Çöpe gidiyor.

Oriflame Giordani Gold EDP: Babamın hediyesi olan bu parfümün şişesine bayılmıştım. Eylül ayında elim sık sık bu kokuya gitti ve bitirdim.



Avon Care Intensive Moisture SPF15: Dudakları başarılı bir şekilde nemlendiren, güneş koruma faktörü içeren güzel kokulu dudak kremi. Ancak ıslak bir görüntü bıraktığı ve pek temiz sayılmayan içeriği nedeniyle bir daha almayı düşünmüyorum.

The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner: Hakkındaki düşüncelerimi okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



A'pieu Take My Hands Nail Sheet Pack Avocado: Parmaklara tek tek takılan küçük eldivencikler gibi , sevimli bir ürün. Ancak maalesef işlevsiz.

Pastel Şeffaf Oje: Sıradan bir ürün. Şeffaf oje kullanmadığım için yeniden almam.

Kalyon Oje İnceltici: Yapısı katılaşan ojeleri eski haline getirmek için harika bir ürün. En yakın zamanda yeniden alacağım.



StopEver Lady Comfort Isıtıcı Bant, Apaks Makyaj Temizleme Pedi ve Alouette Kağıt Mendil ise düzenli kullandığım, bittikçe yenisini aldığım ürünlerden.


   Bir ay daha bu şekilde bitmiş oldu. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. Skin79'un Sue serisini sayende yazdım kafama... bakalım ne zaman sıra gelecek :) yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemek istediklerimizin uzun listeleri oluyor hep, değil mi? :) Teşekkürler.

      Sil
  2. bobi brown tonik hemen ilgimi çekti tabi yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uygun bir set içerisinde almıştım, bulursan denemek için harika olur, kaçırma derim. Yorumlarım yakında gelecek :)

      Sil