İnceleme: The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner

   Merhaba, gerek günlük gerekse özel gün makyajlarında artık sık sık gördüğümüz eyelinerlar çeşitli marka, renk ve formda satışta. Bugün özellikle ülkemizde epey popüler olan bir eyelinerdan, The Balm Schwing Black Liquid Eyelinerdan bahsetmek istiyorum.


The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner, markanın diğer ürünlerindede  olduğu gibi kültleşmiş esprili bir ambalaj tasarımına sahip.



Uzun bir sapa sahip olan The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner kolay bir tutuş deneyimi sunuyor.



Ne çok ince, ne de çok kalın olan ucuyla uygulamayı kolaylaştırıyor. Özellikle ideal sap uzunluğu ve tam olması gerektiği kalınlıktaki ucu ile The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner, likit eyeliner tecrübesi olmayanlar için iyi bir başlangıç ürün olma özelliğinde.



The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner, muadillerine göre kısa sürede kuruyor ve geride mat ama net bir siyah bırakıyor. Ben tamamen kişisel zevklerden dolayı bu kadar mat eyelinerlardan hoşlanmıyorum.

Biraz nem ile kolayca akan bir eyeliner olduğu için hava şartlarına karşı dayanıklı değil. Bu yüzden The Balm Schwing Black Liquid Eyelinerı kullandığım günlerde model olarak kuyruksuz eyelinerı tercih ediyorum. Yoksa esnerken bile akabiliyor.



The Balm Schwing Black Liquid Eyelinerın temizlemesi ise biraz sıkıcı. Çift fazlı temizleyici ile temas ettiği an tüm göz çevresine yayılıyor. Ancak temizleme yağları ile daha kolay bir şekilde temizleniyor.

Açtıktan sonra 9 ay kullanım ömrü olan 1,7 ml hacme sahip The Balm Schwing Black Liquid Eyelinera Gratis mağazalarından ulaşabilir ve özellikle %50 indirim dönemlerde gayet uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Benim bu ürüne puanım:

   Siyah eyelinerlardan sıkılıp başka renk arayışı içerisinde olanlar için daha önce inceleme yazısını yazdığım Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds 'ı önerebilirim.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Merveee özlemişim yazılarını<3 Bu yazının ennnn büyük özelliği bi ürünü güzel gözlerinde uygulanmış görmemiz bence <3 bunu öven çok kişi var o yüzden alıcak gibiyim kat von d tattoo liner ım bitince. Bir de nyx epic liner aşırı meşhur o da aklımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin yorumlarını özlemişim canım :* Teşekkürler :) Kat Von D 'yi deneme şansı buldum ama pek beğenmedim. NYX Epic Liner 'ı geçenlerde aldım, henüz denemedim ama elimde denediğimde aşırı beğendim!

      Sil