İnceleme: Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige



Kapatıcılar, günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Haklı olarak sürekli mükemmel olanın arayışındayız ve konu kapatıcı olduğunda, çeşitli mükemmel tanımlarından bahsedebiliriz.

Bugün sizlere ikinci tüpünü kullanmakta olduğum uygun fiyatlı, kapatıcılığı yüksek ve aynı zamanda aydınlatma etkisi olan bir kapatıcıdan, Missha The Style Under Eye Brightener 'dan bahsedeceğim. Henüz mükemmel kapatıcınızı bulamadıysanız, yazının devamını okumayı unutmayın.



Missha The Style Under Eye Brightener, uç kısmı süngerli bir fırçaya sahip.
Sadece göz altlarında değil, sivilceleri kapatmak için de kullandığım Missha The Style Under Eye Brightener 'ı, aplikatörü sebebiyle direkt uygulamak yerine, bir makyaj süngeri -Beauty Blenderı tercih ediyorum- yardımıyla uygulamayı daha hijyenik buluyorum.



Light Beige ve Natural Beige isimli iki renk seçeneği bulunan Missha The Style Under Eye Brightener 'ın sahip olduğum rengi Natural Beige, buğday tenlilere uyumlu.

Pek çok kapatıcının aksine Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige, içerdiği sarı renk pigmentlerinden dolayı aydınlık bir görüntü veriyor. Bu sayede bazı kapatıcılarda yaşanan donuk / grimsi göz altı görüntüsünden uzak, taze ve aydınlık bir görüntü sunuyor.



Missha The Style Under Eye Brightener, yoğun bir yapıya sahip, kapatıcılığı yüksek ve mat ancak aydınlık bir bitişi var. 
Makyaj yapmadan önce tüm yüz ve göz çevrelerini nemlendirmeyi artık herkes biliyor olsa da, Missha The Style Under Eye Brightener 'ı uygulamadan önce özellikle kuru göz altları ve ince çizgilere sahip olanların göz altlarını iyice nemlendirmeleri gerektiğini hatırlatmakta fayda var.



Kalıcılığı gün boyu süren Missha The Style Under Eye Brightener 'ı Missha mağazalarından ya da online sitelerinden alabilirsiniz.


Puanlama:





   Daha ince yapılı olsa ve renk paleti daha geniş olsa mükemmel bir kapatıcı olabilirdi. Ancak ben, daha önce inceleme yazısını yayınladığım Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream 22 Light Beige gibi daha hafif yapılı kapatıcılardan hoşlanıyorum. 

   Siz daha önce Missha The Style Under Eye Brightener 'ı kullandınız mı? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Mükemmel kapatıcıyı bulmak ne zor değil mi? :) Aslında ben favorimi Sheida ile buldum; ama, denemem gereken öyle çok ürün var ki, yeniden almaya sıra gelemedi bir türlü :))) güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle! Ben de yeni bir kapatıcı arayışı içerisindeyim, Sheida aklıma olsun. Teşekkürler :)

      Sil