İnceleme: Bobbi Brown Pot Rouge Blushed Rose 3



Daha doğal ve sağlıklı bir cilt görüntüsü sevenlerin tercihi krem allıklar, havalar soğudukça pek çoğumuzun makyaj masasında yerini aldı. Ben de bugün sizlere bir süredir denediğim; krem yapısı ile hem dudaklarda, hem de yanaklarda kullanılabilen Bobbi Brown Pot Rouge hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım. 



Kapağında ayna bulunan, şık ve her yere sığabilecek bir ambalaja sahip Bobbi Brown Pot Rouge içerisinde uygulama fırçası bulunmuyor. Ancak parmak yardımıyla uygulandığında da istenilen sonuç elde edilebildiği için; gerek seyahat, gerek günlük makyaj çantasına atmak için ideal bir ürün olduğu söylenebilir.



Bobbi Brown Pot Rouge toplamda on renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Benim seçimim Blushed Rose, özellikle sonbahar ve kış ayları için herkesin çantasında bir adet bulunması gereken simsiz kahvemsi bir pembe renkte.

Denediğim en pigmentli krem allık olan Bobbi Brown Pot Rouge Blushed Rose, benim hassas/normal cildimde uzun süre kalıcılığını korudu ve hiçbir hassasiyete neden olmadı.



Ruj olarak kullanılmadan önce, dudaklar bir dudak kremi ile nemlendirilmeli. Çünkü tek başına uygulandığında kuru ve parça parça bir görünüme sebep olabiliyor.

Yanaklarda ise fazlasıyla başarılı! İster parmak, ister fırça ile kolayca uygulanan ve başarılı bir şekilde dağıtılabilen Bobbi Brown Pot Rouge Blushed Rose 'da pek çok krem allıkta karşılaşılan yapış yapış his yok denecek kadar az.



Ayrıca Bobbi Brown Pot Rouge Blushed Rose, pek çok krem allıktan farklı olarak uygulama sonrası pudralı yapıya dönüşmüyor. Bu sebeple yağlı cilde sahip olanlar bu ürünü pek sevmeyeceklerdir.

Puanım:

   Düşündüğümden pigmentli olması ve buğday tenimde fazla patlamasından dolayı elimden çıkardığım Bobbi Brown Pot Rouge Blushed Rose hakkındaki görüşlerim bu şekildeydi.

   Kuru ve olgun cilde sahip olanlara önerebileceğim bu ürüne Bobbi Brown mağazalarından ya da internet sitesinden 120 TL ücretle ulaşabilirsiniz.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Hiç almadım ama her denediğimde çok beğeniyorum bu ürünü. ELCA'da hep abuk subuk renkleri oluyor, böyle güzel bir tona denk gelirsem kaçırmayayım bari :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ELCA 'ya uzun zamandır uğramıyordum aslında, demek ki pek değişmemişler. Bobbi Brown 'a yolun düşerse bir bak derim :)

      Sil