Bobbi Brown Alışverişim ve Hediye Çekilişi Kazananı!



Günaydın! 
Değişken İstanbul havası nedeniyle blog için fotoğraf çekmek son zamanlarda gittikçe zorlaşıyor. Özellikle her dakika ışığın farklılaşması ile yeni yazı yazmak yerine taslaklarda bulunan yazılardan birini sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Bugün, öncelikle aylar önce yaptığım bir alışverişten bahsedecek ve yazının sonunda geçtiğimiz hafta sonlanan Hediye Çekilişi 'nin kazananını paylaşacağım.



Zaman zaman high end markaların sitelerinde dolaşır, yeni çıkan ürünleri ve deneme setlerini incelerim. Bazen hiçbir şey bulamazken, bazen de ihtiyacım olan veya merak ettiğim ürünleri sepetime atar ve kargonun yolunu gözlerim.



Bobbi Brown Party Detox set de bu şekilde hem ihtiyaç, hem de meraktan aldığım ürünlerden biri olmuştu.

Dore rengi bir kutu içerisinde 6 farklı cilt bakım ürünü bulunan Party Detox set, özellikle markanın cilt bakım ürünlerini denemem için iyi bir seçenekti. Yüz ve göz çevresi kremlerimin de aynı zamanda bitmesi ile almam kaçınılmaz bir hâl almıştı.



Setin yanında hediye olarak, çift taraflı göz fırçası, kapaklı dudak fırçası, smokey eye maskara ve renkli göz & yanak paleti gelmişti.



Setin yanında gelen ürünler içerisinde dikkatimi en çok çeken kesinlikle Bobbi Brown Sultry Nude Eyes & Cheek Palette oldu. Elimde onlarca makyaj paleti olduğu için bu ürünle ne yapacağıma daha karar veremesem de, göz alıcı olduğu su götürmez bir gerçek.



Benim Bobbi Brown online 'dan yaptığım son alışveriş bu şekildeydi. İlerleyen günlerde set hakkındaki düşüncelerimi blogda paylaşmayı düşünüyorum.


Ve sıra geldi çekilişin kazananını açıklamaya!



,

Kazanan, sevgili "Başak Çelik" oldu ve kendisine bugün içerisinde mail göndereceğim.

   Gerek blog, gerekse Instagram çekilişlerim devam edecek. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Yazıyı görmeden maili almış olduğum için sonucu heyecanla değil gülümseyerek okudum! Çok çok sevindim! Heyecanla hediyemi bekliyorum!!! Çook teşekkür ederim yeniden!!!
    Bu arada, Bobbi Brown'ın kampanyalarına ben de çok zor karşı koyabiliyorum (çoğunlukla da karşı koyamıyorum zaten). Müşteri Hizmetleri'nın sıkıntılı olması dışında, Clinique ile birlikte en güzel kampanyaları yapıyorlar. Aldığın set ve gelen hediyeler de çok güzelmiş, paletin içini merak ettim bu arada! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok tebrik ediyorum.Güzel günlerde güle güle kullanın hediyelerinizi :))

      Sil
    2. Ürünlerini güle güle kullan bebeğim.Harika görünüyorlar.Paleti bir sonraki çekilişinde hediye edebilirsin belki :) :*

      Sil