İnceleme: Kiko Smart Colour Eye Pencil 14 Pearly Camouflage



Merhaba! 
Bugün sizlere geçtiğimiz aylarda aldığım ve son günlerde elimden düşürmediğim Kiko markalı bir göz kaleminden bahsedeceğim.

İlk Türkiye mağazasını iki yıl kadar önce açan İtalyan kozmetik markası Kiko, gün geçtikçe büyüyen profiliyle ve uygun fiyatlı ürünleriyle çeşitli alışveriş merkezlerinde yer alıyor. Bugün tanıtacağım Kiko Smart Colour Eye Pencil; mat, ışıltılı ve metalik olmak üzere üç farklı bitişte toplam 16 rengi ile Kiko mağazalarında bulunuyor.



Kiko Smart Colour Eye Pencil, kalemtraş ile ucu açılan tahta kalem ambalaj ile satışa sunuluyor.

Ne çok sert, ne de çok yumuşak ucu ile uygulama kolaylığı sağlıyor. Ayrıca oftalmolojik olarak test edilen Kiko Smart Colour Eye Pencil herhangi bir göz hassasiyetine neden olmuyor.



 Bende olan Kiko Smart Colour Eye Pencil 14 Pearly Camouflage, mikro altın simli opak olmayan bir haki rengi. Opak olmaması sebebiyle bu renk eyeliner gibi kullanılmaya uygun değil.

Gün içerisinde akma yapmıyor olsa da; orta kalıcılığa sahip olduğu için saatler ilerledikçe solmaya başlıyor.



Kiko Smart Colour Eye Pencil 14 Pearly Camouflage 'ı alırken özellikle smokey eye makyajlarında kullanmayı düşünüyordum ancak yapısının yeterince yumuşak olmaması nedeniyle bu düşüncemden vazgeçmek zorunda kaldım. Son zamanlarda bu göz kalemini, farlarla makyajımı yaptıktan sonra hafiften yoğuna doğru arttırarak uygulamayı tercih ediyorum.







İçerik Listesi:
Triethylhexanoin, Mica, Ricinus Communis Oil (Ricinus Communis (Castor) Seed Oil), Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba), Cera Alba (Beeswax/Cire D’abeille), Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Polymethyl Methacrylate, Calcium Aluminum Borosilicate, Dicalcium Phosphate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Silica, Tin Oxide. +/- (May Contain): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491-CI 77492-CI 77499 (Iron Oxides), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77007 (Ultramarines), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake).


   Açıldıktan sonra kullanım ömrü 36 ay olan 1,12 gr ağırlığındaki Kiko Smart Colour Eye Pencil 'a sadece Kiko mağazalarından ulaşabilirsiniz.

   Sizin favori haki rengi göz kalemleriniz hangileri? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Bu serinin yanlış hatırlamıyorsam 36 numarası var bende, harika bir kahve tonlu metalik kızıl! Ona da bir bak derim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen not ediyorum, ilk Kiko ziyaretimde bakacağım :*

      Sil
  2. kıko urunlerını genelde sevıyorum :)

    blogunu takıbe aldım bana da beklerim :)
    www.balinkokusu.com :)

    sevgiler :)

    YanıtlaSil