Bitenler ve Çöpe Gidenler - 56

Merhaba, baharın ilk ayını geride bıraktık. Nisan ayının güzelliklerini yaşamaya başlamadan önce, gelin hep birlikte Mart ayında neleri bitirmiş, neleri çöpe göndermişim, bakalım!



Burt's Bees Facial Cleansing Towelettes: Naturisimo henüz ülkemize ürün gönderirken yaptığım bir alışverişte almıştım bu mendili. Biten makyaj temizleme mendilimin yerine doğal içerik yüzdesi yüksek olan bir ürün almak mantıklı gelmişti. Taa ki kullanıp hiçbir işe yaramadığını fark edene kadar...  Üzerindeki kir, yağ ve makyajı siler vaadi bir yana, renkli dudak kremini silmekten bile aciz. Ancak makyajsız cildi şöyle bir sileyim derseniz işe yarar. Sonunda bitirdim.

Nuxe Creme Fraiche de Beaute: Bir recete.com alışverişim sırasında aldığım ve severek kullandığım bu nemlendiricinin bitmesine epey üzüldüm. İçeriği güzel, nemlendirmesi başarılı, cildimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Elimdeki çeşitli sampleları denedikten sonra büyük ihtimalle yeniden edineceğim.

Flormar Eye Makeup Remover Express: Sıradan çift fazlı makyaj temizleyicilerden biriydi. Uygun fiyata bulursam yeniden alabilirim.



Bioderma Sensibio H2O Misel Su: Son bir yıldır makyajımı yağ yardımıyla çıkarıyor olsam da yıllardır vazgeçilmez ürünlerimden biridir Bioderma Sensibio H2O. Yenisi açıldı bile.

Bobbi Brown Hydrating Eye Cream: Bobbi Brown 'dan aldığım bir set içerisinde gelen bu göz kremi hakkındaki düşüncelerimi ilerleyen günlerde blogda yazacağım ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, iyi ki bu seti almışım diyorum.



Botanical Choice Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Blueberry: Severek kullandığım, anında aydınlık etki veren temizleyici maske. Yedeği var.

Bioderma Sensibio Gel Moussant: Yüzü germeden ve tahriş etmeden güzelce temizliyor. Tam boyunu alabilirim.

Pai Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream: Adına, koyu kıvamına, avokado ve jojoba içermesine bakınca nemlendirme özelliği yüksek olacakmış gibi fakat, gündüz kullanımı için bile nemlendirmesini zayıf buldum. Tam boyunu almam.



Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor: Aşırı derecede hasar görmüş saçların derinlemesine onarım vaadi içeren durulanan saç kreminin nemlendirme etkisi sıradan, kokusu kalıcı değil, kırık onarma gibi bir özelliği yok. Özetle etki olarak diğer saç kremlerinden bir farkını görmedim. Tek farkı, daha koyu yapıda olması. Yeniden almam.

Iva Natura Günlük Bakım Şampuanı: SLS, SLES ve silikon içermeyen şampuanları tercih ettiğim için kullanacağım şampuanları marketlerden alamıyorum ne yazık ki. İnternette araştırırken Iva Natura markasına denk gelmiş ve bir şans vermek istemiştim. Ancak duşta kullanırken sanki sabun kullanırmışçasına saçlarımın gıcır gıcır olması hissinden hoşlanmadım, herhangi bir olumlu etkisini de görmediğim için yeniden almam.

Nivea Pflegeshampoo Diamant Glanz & Pflege: Saçlarımı ağırlaştırmadan güzelce temizledi, tek kullanımda parlaklık etkisini görmeyi beklemediğim için bu konuda bir şey söyleyemem. Denk gelsem de içeriği nedeniyle tam boyunu almayı düşünmüyorum.



Maybelline Color Tattoo 24HR Creamy Mattes 93 Creme De Nude: Bir arkadaşımın hediyesi olan bu krem farı düzgünce uygulamanın yolunu bir türlü bulamadım. Yapısı çok katı olduğu için homojen uygulamak imkansız. İnternette okuduğum çözümleri denediğimde de bir şey elde edemedim. Daha önce Maybelline krem farlardan 65 - Gold Pink ve 70 - Metallic Pomegranate i denemiş ve her ikisinden de çok memnun kalmıştım. Fakat bu ürünü çöpe atmaktan başka çarem kalmadı.

Beauty Blender Original: Hijyenik sebeplerden dolayı yırtılma ya da küflenme gözlemlemesem de beauty blenderı yenilemeyi tercih ediyorum. Denemek için Nude olanını aldım, bakalım hangisini daha çok seveceğim.

MUA Lipstick Trio Temptress: İlk aldığım zamanlarda severek kullandığım ruj paletinin son kullanma tarihi geçtiği için çöpe gidiyor. Hakkındaki düşüncelerimi okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Arko Nem Soft Touch Nemlendirici Bakım Kremi: Aynı nemlendirici kremin kavanoz ambalaj içerisinde satılanı için daha önce bir inceleme yazısı paylaşmıştım, o yazıya ürün adına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu: Hakkındaki düşüncelerimi ürün adına tıklayarak okuyabilirsiniz.



Benri Top Makyaj Pamuğu, Morris Lucid Gel  0.5 Kalem, Kipa My Beauty Disk Makyaj Temizleme Pamuğu, StopEver Lady Comfort Isıtıcı Bant ve Benri Islak Cep Mendili ise her ayın bitenlerinde gördüğünüz ürünlerden.


   Bir bitenler ve çöpe gidenler yazısı daha böyle bitti. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. flormar makyaj temizleyiciyi denemek istiyorum hiç kullanmadım onu ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşini yerine getiren ürünlerden biri, alınabilir :)

      Sil
  2. bitenlere elveda diyoruz buradan :D

    YanıtlaSil
  3. Burts Bees'e çok şaşırdım! Hep yüksek performans bekliyorum nedense bu markadan :) Color Tattoo içinse, ben parmağımla uyguluyorum; evet homojen dağılması zor oluyor ama beceriyorum sanki. Fakat benimki de bitmeden klurumak üzere, diğerlerine göre yapısının katı olduğu bir gerçek. Yenilerini güle güle kullan Merve, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum, ben hiç randıman alamadım Burt's Bees 'in bu ürününden. Maybelline Color Tattoo renk olarak tam istediğim gibi ama yapısı kabus! Teşekkürler.

      Sil