İnceleme: Bobbi Brown Party Detox Set



Renkli kozmetikte olduğu gibi cilt bakımında da farklı ürünleri denemeyi seviyorum. Hassas ve kuru cildime uyum sağlayacak ürünleri bulmakta ise sıklıkla sıkıntı çekiyorum. Kimi zaman hassas ciltlere uygun üretilen ürünler bile cildimde uzun süre sıkıntı yaratacak tahrişe neden olabiliyor. 

Hem farklı ürünler denemeyi seven, hem de cildindeki etkilerden çekinen biri olarak emin olmadığım ürünlerin tam boylarını almayı akıllıca bulmuyorum. Bu sebeple de imdadıma markaların cilt bakım ürünlerinden oluşan setler yetişiyor.



Bobbi Brown markasının dore rengi bir kutu içerisinde 6 farklı cilt bakım ürünü bulunan Party Detox Seti, özellikle markanın cilt bakım ürünlerini denemem için iyi bir seçenekti. Yüz ve göz çevresi kremlerimin de aynı zamanda bitmesi ile almam kaçınılmaz bir hâl almıştı.



Bobbi Brown Party Detox Set içerisinde bulunan ürünler ise şu şekilde; 

Hydrating Rich Cream Cleanser 15 mL



Bobbi Brown Party Detox Set içerisinde bulunan ürünlerin miktarları, her bir ürünü yeterli sürede kullanıp haklarında bilgi sahibi olmak için çok uygun.


Hydrating Rich Cream Cleanser: Set içerisinde henüz bitiremediğim tek ürün bu krem yapıdaki makyaj temizleyici. Genellikle krem / yağ formlu temizleyiciler kuru cilde uygulanıyor ve su ile temas ettiğinde yapısı değişerek ciltten kolayca arınırken makyajı da temizliyor. Bu ürün ne göz, ne de yüz makyajını düzgünce temizleyemediği gibi, geride rahatsız edici bir his bırakıyor. Maalesef çöpe atacağım.

Instant Long-Wear Makeup Remover: Çift fazlı göz ve dudak makyaj temizleyicilerinde -tamamen estetik kaygılardan dolayı- renksiz olanları beğensem de, temizleme özelliğini sıradan bulduğum için fiyat / performans açısından sınıfta kalıyor.


Hydrating Face Tonic: Özellikle normal / kuru cilde sahip olanların hoşuna gidecek tonik, cildi kurutmadan arındırıyor ve nemlendirme aşaması için hazırlıyor. Kısa süreli yapış yapış his bırakması ve değişik kokusu ile beni rahatsız etse de cildimde hassasiyete neden olmaması güzeldi. Tam boyunu alacağım bir ürün olmadı.



Instant Detox Mask: Yağlı ciltlerin müptelası olacağı kil maskesi, ciltteki fazla yağı tamamen temizleyip, cildi arındırıyor. Benim kuru cildim için agresif bir ürün olduğunu düşündüğümden birkaç denemeden sonra elimden çıkardım.

Hydrating Face Cream: Daha çok karma ciltlilere uygun, nemlendirmesi sıradan olan bu ürün ile piyasada yarı fiyatına aynı işi yapan nemlendiriciler bulmak mümkün. Kokusundan da hoşlanmadığımı belirteyim.

Hydrating Eye Cream: Setteki altın ürün! Bobbi Brown Party Detox Setinin en minik ürünü olsa da kesinlikle içlerinden en bayıldığımı bu oldu. Yapısı, dokusu, emilimi ve nemlendirmesi ile kullandığım süre boyunca benim için mükemmel gündüz göz çevresi kremiydi. Denemek istediğim birkaç ürün daha var, onlardan sonra kesinlikle tam boyunu alacağım.



Şu an denemekte olduğum bir başka cilt bakım seti var, hakkında yeterince fikir sahibi olduğumda sizlerle yorumlarımı paylaşacağım. Sizin severek kullandığınız ve önerebileceğiniz Bobbi Brown cilt bakım ürünleri hangileri?

Tanıttığım bir başka cilt bakım seti olan Gülsha Seyahat Seti hakkındaki inceleme yazımı buradan okuyabilirsiniz.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Bobı ıyıdır hoştur ama makyaj urunlerınde cıltte nasıldır kım bılır deneyen cok yok oyuzden daha guven oluşturmadı bende, yorumlarını beklıyorum kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim denediğim cilt bakım ürünleri hakkındaki yorumlarım bu şekildeydi, diğerlerini bilemiyorum tabi :)

      Sil
  2. Bobbi'nin hiçbir cilt bakım ürünü bende aşırı bir heyecan uyandırmadı. Kullandığım Mask Trio'sunu fena bulmamıştım ama tam boyunu alacak kadar da bayılmadım. Göz makyajı temizleyicisi ile ilgili olarak da yorumlarımız aynı mesela :) Teşekkürler yazı için, çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aman aman beğenmedim ne yazık ki. Göz kremini yeniden alabilirim ama, o çok iyiydi! :*

      Sil