İnceleme: Benefit Longwear Powder Shadow Thanks A Latte



Merhaba!
Bugün sizlerle, sahip olduğum bir makyaj setinden çıkan Benefit Longwear Powder Shadow Thanks A Latte isimli far hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.

Benefit Longwear Powder Shadow serisi içerisinde mat, saten ve ışıltılı bitişlerde olmak üzere 12 farklı renkte toz far satışta bulunuyor. Thanks A Latte ise, Benefit 'in golden brown (altın kahve) diye tanımladığı bir far.



Uygulama sonrasında pan içerisinde göründüğünden daha açık bir taupe renk veren Benefit Longwear Powder Shadow Thanks A Latte, mikro ışıltılı ve hafif metalik bir bitişe sahip.

Ayrıca yumuşak ve kolayca uygulanabilen bir yapıya sahip olan Benefit Longwear Powder Shadow Thanks A Latte, kalıcılık olarak da epey başarılı.




Benefit Türkiye internet sitesinde ürün bulunmuyor olsa da, Benefit yurt dışı sitesinde güncel olarak 15,50 £ (yaklaşık 88 TL) fiyat ile satılıyor.

Benefit Longwear Powder Shadow Thanks A Latte, gerek yapı gerekse renk olarak muadili kolayca bulunabilecek bir far olduğu için, bitirdikten sonra yeniden almayı düşünmüyorum.


İçerik Listesi:
Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Nylon-12, Magnesium Stearate, Silica, Pentylene Glycol, Calcium Sodium Borosilicate, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Dimethicone, Sodium Dehydroac tate, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol. [+/-: CI 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77007 (Ultramarines), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide, Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide)].N?? 07018/A



Daha önce inceleme yazılarını paylaştığım Benefit markalı ürünler;
*Benefit Rockateur Allık
*Benefit Watt's Up! Mini Aydınlatıcı
*Benefit High Brow Pencil


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Tek başına uygulandığında bile şahane duracak çok kullanışlı bir rengi var. Ama dediğiniz gibi muadili rahatlıkla bulunabilir gibi :)
    Güle güle kullanın, sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  2. ne naif ve elit bir renktir :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurtarıcı bir far, son zamanlarda elimden düşmüyor

      Sil