Bitenler ve Çöpe Gidenler - 72

   Merhaba!
   Çeşitli kategorilerden ürünler bitirdiğim bir Temmuz ayını geride bıraktık. Bitirdiğim bu ürünler ile ilgili yorumlarımı yazının devamında bulabilirsiniz.



Caudalie Grape Water: Son zamanlarda cilt bakım rutinimde sık sık kullandığım bu ürün hakkındaki ayrıntılı yorumlarımı ürün adına tıklayarak okuyabilirsiniz.

Vichy Eau Thermale: Genel olarak termal suların dramatik etkileri yoktur. Cildinizi biraz daha iyi hissettirir. Ancak bu ürün o işlevi bile yerine getiremiyor; düz musluk suyunu bir şişeden yüzünüze püskürtmek gibi. Bir daha almam.

Kiehl ‘s Midnight Recover Concentrate: 4 sene önce ilk kullandığımda cildimde sivilcelere neden olmuştu ancak bu sefer bu şekilde agresif sonuçları olmadı. Yine de tam boyunu alacak bir etkisini görmedim.

Yves Saint Laurent Forever Light Creator UV Protection SPF 50 PA++++: Kasa sırasındayken high end kategorisinden bir güneş kremi almak hata mı şeklinde bir korkum vardı ancak şehir kullanımına bu kadar uygun ve aynı zamanda güneşten koruması bu kadar başarılı başka bir ürünle karşılaşmadım. Denemek istediğim diğer ürünleri de denedikten sonra kesinlikle geri dönerim.



MAC Demi – Wipes Cleansing Towelettes: Büyük umutlarla aldığım ancak pek işlevsel bulmadığım bir makyaj temizleme mendili. Göz makyajı bir yana, ciltteki BB kremi bile tamamen çıkarma konusunda başarısız. Denediklerim arasında en başarılı makyaj temizleme mendilleri Innisfree 'ye aitti.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm: Makyajı arındırma konusunda başarılı olsa da duş dışında arındırmasını zor bulduğum için balm yapıdansa yağ formdaki makyaj temizleme ürünlerini tercih ediyorum. Bu nedenle tam boyunu almam.



Wella Elements Renewing Shampoo: Wella markasına ait daha önce hiçbir saç ürününü denememiştim. Bitkisel kokusunu çok sevsem de 27 yıllık hayatımda ilk defa saç derimde koca koca kepek oluşumuna neden oldu. Çeşitli uğraşlarla kepeklerden kurtulup bu şampuanı bir şekilde bitirsem de kesinlikle bir daha almayacağım.

The Ordinary 100% Organic Cold-Preessed Moroccan Argan Oil: Garip kokusuna rağmen saçlarımdaki yatıştırıcı etkisi güzeldi. Yine de daha çok sevdiğim yağlar olduğu için ulaşılması nispeten zor olan bu ürünü yeniden almayı düşünmüyorum.



Gucci Bloom EDP: İçerdiği beyaz çiçek notaları ile tam bir ilkbahar kokusu. Süsen kökü ve yeşil notalarla arkada hüzünlü bir tat bırakıyor. Bu nedenle seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok. Kalıcılığı bu tarz hafif bir kokuya göre çok başarılı. Tam boyunu almayacak olsam da çiçek kokularını seven +40 yaş kadınların bahar / yaz ayları için bu kokuya bakmalarını öneririm.

My Poppy Wild Perfect Paradise Illusion Eau Fresh: Douglas ülkemizden çekilmeden önce aldığım bu koku yaz ayları için tam çantaya at çık tarzda. Elidor markasının klasik durulanmayan saç kremine benzer bir kokuya sahip, kalıcılığı ve yayılımı düşük bir üründü.

Lancome Hypnose Drama Excessive Black: Başarılı bir maskara ancak fiyat / performans bakımından çok daha iyi muadilleri olduğu için yeniden almam.



Emotion Fresh Bouquet Deodorant: Tere karşı bir koruyuculuğu yok; kokusu nedeniyle vücut spreyi gibi kullanıp bitirdim.

Dove Original Aluminiumlsaze Deodorant: Klasik Dove kokusunu çok seven biri olarak Hamburg Rossmann 'da alüminyumsuz Dove deodorant görünce tam beş tane almıştım, ne yazık ki üçüncüsü de bitti. Mis gibi kokuyor, koruyuculuğu da başarılı! Yenisi açıldı bile.

Crystal Essence Mineral Deodorant Towelettes Lavende & White: Hoş kokulu mendil deodorantlardan. Gerek istenmeyen terleme, gerekse pişik durumlarında çok çok başarılı. Yedeğim var.



HEMA Today I Feel Dreamy Floating Through a field of Flowers Foaming Shower Gel: HEMA markası gördüğüm en başarılı duş köpüklerini üretiyor. Bu çeşidi de mükemmel bir çiçek kokusuna sahip olması ile zevkle kullanıp bitirdiğim bir duş ürünü oldu. Erişimim olduğu zamanlarda farklı çeşitleriyle birlikte alırım.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel: Aloe vera jellerini ne kadar çok sevdiğimi daha önce yazdığım bu yazıda belirtmiştim. Holika Holika markasına ait bu ürünü de beğendim. Çabuk emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Tam boyu alınabilir.



Parodontax Orijinal Diş Macunu & Curaprox Ultra Soft 5460 Diş Fırçası: Ağız ve diş bakımında benim gibi hassas diş etlerine sahip olanlar için vazgeçilmez bir ikili. 


   Temmuz ayında bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Clinique take the day off ve Ysl forever light denemek istediğim ürünlerden.Eskiler bittiyse gelsin yeniler o zaman :D Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yorumuma kanayan yaram olan Crystal Deomendillerle başlamak istiyorum; ya ben bunları hiçbir yerde bulamıyorum?? Seyahatlarde yanıma almaya bayılıyordum, performansı aşırı iyiydi. Neden artık yok, çok üzgünüm :( şu Hema'ları her gördüğümde, bütün yurtdışı seyahatlerimize kabinle çıktığımız için çok üzülüyorum :)))) Neyse belki seyahat boylarına denk gelirim bir yerde, o zaman denemek için alacağım kesin. Kiehl's Midnight Recovery benim çok sevdiğim bir serum-yağ olmuştu; ama, o dönemde türünün tek örneğiydi. Şu an çok daha ileri düzeyde etken madde içeren alternatifi çok! Yenilerini güle güle kullan Merve'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deomendilleri bir ümit internette bulurum diye düşünmüştüm ama gel gör ki orada da yok... HEMA 'lara özendirmek gibi olmasın ama gerçekten muadiliyle henüz karşılaşmadım, o derece iyiler. Artık elimdeki cilt bakım ürünlerini tüketip anti aging içerikli ürünlere geçmemin zamanı geldi, teşekkürler :*

      Sil