Bitenler ve Çöpe Gidenler - 76

   Günaydın!

   Yeni yılın ilk yazısı Kasım ayında bitirdiğim ürünler hakkındaki düşüncelerimden oluşuyor.



Dr. Jart+ Rubber Mask Hydration Lover: Fiyatı yüksek olsa da albenili ambalajına dayanamayıp denemeye karar vermiştim ancak kesinlikle cildi herhangi bir gece kremiyle nemlendirmekten daha fazla bir iş yapmıyor.

Missha Shea Butter & Red Ginseng Kağıt Maskeler: Anne kız bakım yaptığımız günlerden birinde kullanmak üzere aldığım bu iki maskenin shea butterlısını ben, red ginsenglisini ise annem denedik. Yani, çok sıradan.



L 'oreal Casting Creme Gloss 515 x2: Geçen kış severek kullandığım bu yarı kalıcı boyaları bu sene nedense pek beğenmedim. İlk beğenmeme nedenim başımın üst kısmında kına sürmüşüm gibi kızıl turuncu yansımaları olmasıydı. İkinci nedeni ise saçlarımın 1/10 'unu döktü! Çok gür saçlarım olduğu için ben bunu sorun etmedim ama seyrek saçlıların kesinlikle uzak durması gerekiyor.

Batiste Cherry Kuru Şampuan: Hakkındaki yorumlarımı okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Calvin Klein Beauty EDP: Hafta sonları kullandığım risksiz, hafif bir koku. Bunun yerine, daha önce de kullandığım ve bana daha çok hitap eden Burberry Weekend 'e geri döndüm.

Nivea Men Cool Kick: Bunu da Fresh çeşidi gibi kardeşim kullanıp bitirdi. Küçücük boyutu ve zayıf koruyuculuğu nedeniyle pek sevmedi.

Isana Deo Stick Sensitive: Pek işe yaramayan bir ürün. Yıllardır almıyoruz ancak dolabın ücra köşelerinde öylece kalmış.



Cream Eyeshadow: Ne yazık ki marka bilgisi silinmiş ve adını da hatırlamıyorum ama hoş bir krem / gloss fardı, fakat ilerleyen saatlerde çizgilenme yapıyordu.

Essence Creme Brule 03 Far: Aldığım günden beri far olarak değil, bir toz aydınlatıcı olarak kullandığım bir ürün oldu. Elimde çok fazla aydınlatıcı olduğu için yeniden almam ancak güzeldi.

Nk Express Hızlı Oje Kurutucu: Sally Hansen Dri Insta 'yı artık bulamadığım için çeşitli top coatları deniyorum, bu da eh işte, çok beğendiğimi söyleyemem.



Sebamed Feminine Intimate Wash, Facelle Intim Mendili ve Aloutte Hygienische WC-Papiersitze genital bölge hijyeni için kullandığım ürünlerden.



Nexcare Body Aroma Lavanta Kokulu Yumuşak Banyo Süngeri: İlk başta pek kullanmasam da sonra çok sevdiğim bir ürün oldu. Sanırım artık satılmıyor ama Rossmann 'da muadilleri var gibi.

Kleenex Kutu Kağıt Mendil ve Aloutte Kağıt Mendil ise her zaman bitirdiğim yardımcı ürünlerden.


8 yorum:

  1. Sanırım bu yazıdan listeye almalıyım dediğim bir ürün yok. En çok maskeleri merak etmiştim oysa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskeler benim için hayal kırıklığı oldu ne yazık ki :(

      Sil
  2. Yeni yıla böyle yazılarla başlamayı çok seviyorum, keyifle okudum :) Bu kağıt maskeleri ben de merak ediyordum ama anladığım kadarıyla pek değmez gibi. Sağlıklı, mutlu, güzel bir yıl diliyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ben kağıt maskelere verdiğimiz fiyata karşılık daha fazla etki bekliyorum. Bitenler yazıları benim de en sevdiklerimden, teşekkürler :)

      Sil
  3. Bence harika şeyler bitirmişsin Ben daha önce isana roll onu kullanmış ve sevmiştim ama çok eskiden kullanmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Isana 'nın çok başarılı ürünleri var ancak bu pek bana hitap etmedi.

      Sil
  4. Missha'nın Pure Source serisindeki Shea Butter maskesini beğeniyorum ben. O baya güzel nem veriyor bence. CK Beauty de en sevdiğim kokulardandır; ben böyle hafif, fresh ve biraz çiçeksi kokuları pek seviyorum. NK Express Topcoat'u ben de pek tutumamıştım. Yeni yılda, yenilerini güle güle kullan! Musmutlu seneleeeer!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dilekler! <3 O maskeyi de not alıyorum, bakalım. CK Beauty ofis için de çok uygun, ama risksiz parfüm kulvarında Burberry Weekend 'i daha çok seviyorum :)

      Sil