Güncelleme: İSTİYORUM! - 2014 İstek Listesi / Wishlist

   Yeni yıl için bir istek listesi hazırlamıştım ve geçen aylarla birlikte listemi güncellemeye karar verdim. Bakalım hangilerine kavuşmuşum, hangilerine özlemle bakıyorum...




Önce aldıklarımla başlayalım;

1.Chanel No.5 EDP: Her sıktığımda kendime güvenimi getiren, kalbimi küçük bir kuş gibi çarptıran parfümüm. Kokusunu, üzerimde duruşunu geçsek, o zarif ve asil şişesi diğer parfümlerimin yanında en sade olduğu halde en dikkat çekici olmayı başarıyor. Bu parfüme olan sevgimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Sanırım en iyi bu şiirle açıklayabilirim;

"Ben sana hep üşüyordum,
Çünkü kıştım.
Nakıştım, bakıştım.
İnkar etmiyorum da bunu,
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.
Ve lütfen inkar etme;
Sana en çok ben yakıştım."
-Özdemir ASAF

Hakkında paylaştığım yazı


2.Urban Decay Naked Palet:
Tüm fotoğraflarda görünenlerden daha alımlı bir palet. Benim olduğu için öyle mutluyum ki!


4. Alix Avien 24K Golden Nails: Aldım, aldım! Başım göğe erdi ama  sadece bir kez kullandım. Çünkü tırnağımdaki siyah oje görüntüsüne alışamadım. Altın kısmını daha çok sevdim. Yine de kışa kadar kullanmam sanırım.


6. Ten rengi far: Markası fark etmez mi demişim gerçekten? Fark edermiş kızlar. Sephora marka ten rengi far aldım ama kullanınca yok gibi bir şey. Yine de "markası farketmeyen ten rengi bir far" almış oldum.


8. Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige Rengi: İyi ki almışım dediğim, çok sevgili kapatıcım. Göz altı morluğum olmadığı için göz altlarıma pek kullanmıyorum. Sivilce kızarıklıklarını kapatmak için kullanıyorum. Müthiş bir ürün. Kesinlikle doğal duruyor ve kalıcılığı çok iyi. Bittikçe alacağım, bittikçe alacağım ve bittikçe alacağım. Sonsuza kadar alacağım hatta. 


12. Opal taşlı gümüş kolye: Takmaktan mutluluk duyduğum çok güzel, çok naif bir kolyem oldu. 


13. Marc Jacob Daisy EDP: Seni bu hafifliğin ve canlılığınla seviyorum. Hakkındaki yorumlarımı yazmadan önce kalktım, parfüm rafından bana bakan güzel kapaklı Daisy 'imi sıktım ve tekrar ekran karşısına geçtim. Seviyorum bu hafif ama uçarı kokuyu. 



Kavuşamadıklarım:

3. Pembe Harici Disk: Araştırma yapmadığım için başlangıç noktasında olduğum ürün. Ama hâlâ ihtiyacım var...


5. Mac Far: Elca kozmetiğe mi gitsem, refill alıp palet mi yapsam, tek tek mi alsam??? Ne zaman Mac mağazasına gitsem çalışanlar aşırı yardımcı olmak istedikleri için bunalıp kaçıyorum.  Aslında aklımda 4 Mac far var, gidip onlara bakmaya başlayabilirim. Hem kendi paletimi oluşturabilirim renklerini seversem.


7. Puma Ferrari Çanta: Evet, bu çanta da ihmal kurbanı. Sanıyorum ki 100. çantamı da burada yazdığım gibi Stradivarius 'dan alınca bir kaç ay durulabilirim. Ya da bilmiyorum. Konu çantalar olunca hiçbir zaman doymuyorum.


9. Siyah Sneakers: Hiç bakmadım desem yalan olmaz. Nasıl olsa sonbahara kadar giyemeyeceğim için pek de acelesi yok.


10. Rose Gold Saat: Alamadıklarım içerisinde en çok istediğim bu saat. Saat; bileklik gibi sürekli değiştirmeyi sevdiğim aksesuarlardan olmadığı için aldığım zaman benim aşık olacağım bir şey olmasını istiyorum. Şu an için Micheal Kors bir hayal gibi durduğundan dolayı bir ara kumbara projesi başlatabilirim. Aslında başlatmak zorundayım. Bu güzellik benim olmalı.


11. Kulaklık: Tam istediğim gibi bir şey buldum dedim, o da bozuldu. Şu an şunu kullanıyorum ama daha çok yeni olduğu için sağlamlığı konusunda yorum yapamıyorum.

   Peki sizin wishlistiniz ne durumda? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Çok güzelmiş hepsiiii sadece şu Casio'nun dijital saatini bi ben sevemedim:/ Kavuştukların harik umarım diğerlerine de kavuşursun tatlımmm=) Ben de böyle bi wishlist hazırlicam bi ara yaa iyi fikir=)

    YanıtlaSil
  2. Casio benim de tercihim değil ama rose gold renkte çok fazla seçenek yok :/ Teşekkür ederim canımm. Hazırlasana, okumak için sabırsızlanıyorum :*

    YanıtlaSil
  3. Bu wishlisti hangi programla hazırladın pekiiiii:)

    YanıtlaSil
  4. @Kozmetik Aşığı Paint :) Bazı fotoğraf kolajları için telefonda Photo Grid 'i ve bilgisayarda Photoscape 'i kullanıyorum ama bu listeyi hazırlarken tamamen Paint kullandım :) Ufukta wishlist mi var?

    YanıtlaSil