Catherine Arley Alışverişim

   Merhaba, bugün sizlere Catherine Arley 'den yaptığım online alışverişimden bahsetmeye çalışacağım. Feci grip olmuşum, artık ne kadar beynimi toparlayabilirsem. Yanlışlarım varsa şimdiden affola.

   Catherine Arley, yıllar önce severek kullandığım ama daha sonra hiçbir yerde bulamadığım hologramlı ojelerin sahibi olan marka idi benim için. Bazı bloglarda pudraları hakkında güzel yorumlara da rastladım fakat denemek gibi bir düşüncem olmadı açıkçası.

   Ama orada burada okuduğum basın bültenlerinin bilinç altıma yaptığı ısrarla bir alışveriş yaptım. İlk olarak Parfüm alana iki sürpriz hediye kısmı aklımı çeldi sonra 40 TL ve üzeri alışverişlerde kargo olmadığını okudum. 40 TL ve üzeri alışverişlere makyaj çantası hediye ibaresini de görünce artık bir alışveriş farz oldu dedim, sitelerine ışınlandım.

   İthal parfümlerini denemeye karar verdim ve 40 TL 'yi tamamlamak için 2 tane parfüm seçtim. Kargomu hediyelerim ile birlikte beklemeye başladım.



Paketim normal denecek bir hızda, ürünler hasar görmeden elime ulaştı.


Kutunun tamamı bu tarz koruyucu malzemelerle doluydu.



Ve her ürün tek tek paketlenmişti.


   Paketleri çıkarıp ürünlerime baktığımda bir yanlışlık olduğunu farkettim. İki parfüm almıştım, Omerta Golden Challange ve Omerta Original Woman. Ancak Original Woman yerine başka bir parfüm göndermişler. Hemen iletişime geçtim, benim aldığım ürünü getirecekti kurye ve yanlış ürünü geri gönderecekti, bu şekilde anlaştık. Ancak kurye geldiğinde satın aldığım ürünü getirmiş, yanlış olanı almamış.

   Bu sefer de Catherine Arley 'den konuştuğum kişi parfümü, kargosunu benim ödeyeceğim şekilde geri göndermemi ya da kokusunu gram beğenmediğim parfümün ücretini ödememi söylediler. Her ikisini de yapmayacağım elbette. Kurye geri gelirse yanlış olan parfümü iade edeceğim.

Hediye olarak;
   Makyaj Çantası, Tekli Far 16 numara, Silky Touch Ruj 139, Silky Touch Palet 12 ve Silky Touch Terracotta 150 gönderildi, içlerinden sadece pudrayı -bronzer olarak- kullanabilirim sanırım. Tekli far ve far paletinin renklerini (mavi ve yeşil) kendime hiç yakıştıramadığımdan hiç denemedim bile. Kullanabilecek birilerine vereceğim. Far paleti tam çantaya at çık gibi duruyor, farların kalitesini bilemiyorum tabi ki. Ruj ise neredeyse kimsenin tercih etmeyeceği bir renk ve yapıda, nude bej rengi, ışıltılı ve bol simli! Makyaj çantası pek çok makyaj malzemesini toparlayacak büyüklükte, evdeki pek sık kullanmadığım makyaj malzemelerini bir arada tutmak için kullanacağım.

   Sonuç olarak bol hediyeli bir alışveriş olduğu için benden artı puan kazanan; ama yanlış ürün göndermeleri, bir de üzerine benim o yanlış ürün için para ödememi bekleyen "acemi" çalışanları için bol eksi puan alan bir online alışveriş deneyimi oldu benim için. Ben bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum bu siteden. Sürpriz hediye almayı seviyorum diyorsanız siz bir şans verebilirsiniz.

*Elime yeni geçen parfümün fotoğrafını çekemedim, merak edenler için yukarıda linki mevcut.

   İnce giysen üşütüp, kalın giysek terleyip hastalanılan bu havaların bir an önce geçmesi dileğiyle. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

9 yorum:

  1. Merhaba, ben renkli gözlü olduğumdan kendime o renkleri yakistiriyorum. Dilersen bana verebilirsin :))

    YanıtlaSil
  2. @dilara peker Ben de yeşil gözlüyüm ama kendimde duruşunu hiç sevmiyorum mavi ve yeşil farların. :) Elbette, mail adresini göremedim; bana mail atar mısın canım?

    YanıtlaSil
  3. bende senin mail adresini göremedim canım :) iletişim formundan yazdım ama yine burdanda yazıyım; Dilarapeker123@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan tatlııım. Yaa yanlış ürün görünce başından aşağı kaynar sular boşanmış gibi olmuştur çok sinir bozucu bi durum:/ Çok geçmiş olsun buarada, bunlar hep az meyve yemendeeen-.-

    YanıtlaSil
  5. @Kozmetik Aşığı öyle maalesef canım :/ Teşekkür ederim, ah keşke az meyve yesem tatlım ya; ben hiç yemiyorum :(( Bir ara sokakta sıkma portakal suyu alıyordum aslında yine öyle bi'şey yapayım unutmazsam.

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın.Bende bir incelesem iyi olacak Catherine Arley'nin sitesini :)

    YanıtlaSil
  7. @Yeşim Eroğul Teşekkür ederim tatlım. Çok çeşitli ürünleri yok ama dikkatini çeken şeyler bulabilirsin :*

    YanıtlaSil
  8. Merhaba.Omerta markasının parfümleri hakkında yorum ararken rastladım yazınıza.Aldığınız parfümleri beğenmiş miydiniz? Kalıcılık derecesi nasıldı? Cevaplayabilirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, parfümleri hediye olarak aldığım için kalıcılık konusunda yorum yapamayacağım.

      Sil