Mimlendim! - 3: Tag; Me Time




   Herkese merhabalar! Bloguma 100. yazıyı giriyor olmaktan dolayı çok mutluyum!

Blogumun 100. yazısı sevgili Eylem 'in başlattığı bir tag. Konusu başlıkta da gördüğünüz gibi "Me Time" yani kendimiz hakkında sorulara bağlı kalarak vereceğimiz bilgileri içerecek. Bakalım sorular nelermiş ve ben nasıl cevaplamışım.;


*Yalnızken ne izler veya okursun?

   Filmden çok dizi tutkunuyumdur ve şu an izlediğim otuza yakın dizi var. Once Upon A Time, The Walking Dead gibi sıkı takip ettiğim dizilerin yanı sıra eski ama başladığı zaman izleyemediğim Supernaturals, Lost benzeri dizilere de yer veriyorum boş zamanlarımda.
   Bu aralar okumaya pek zaman bulamasam da yalnızsam takip ettiğim tek dergi olan New Beauty 'i okur, araştırılacak kısımları işaretlerim.



*Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?

   Eve girer girmez sokak kıyafetlerinden (kot pantolon vs.) kurtulur hava durumuna uygun olarak rahat kıyafetlere geçiş yaparım. Bu havalarda favorim Oysho 'dan yumuşacık sabahlığım, uzun çoraplar ve Penti 'den aldığım ev papilerim. Polar pijamaların hayatımdaki yeri yadsınamaz elbette.



*Me-time güzellik ürünlerin nelerdir?

   Pek çok bakım yağı ve yüz maskeleri olmazsa olmazlarımdandır. Hindistan cevizi yağı, badem yağı, zeytinyağı ve argan yağı örnek verebileceğim yağlar içerisinde. Bazen bu yağları tek başına bazen de karıştırarak saçlarıma uygular, daha sonra seçtiğim bir yüz maskesini kullanırım.


*Aktüel en sevdiğin ojen hangisi?

   En en en sevdiğim ojem Essie Knockout Pout. Kabul, sonbahara uygun bir renk değil ama n'apayım çok seviyorum.


*Kendine ayırdığın vakitte ne içer veya ne yersin?

   Kesinlikle beyaz çay! Çay içmeyi pek sevmem ancak beyaz çay yumuşak içimli olmasından dolayı gönlümde taht kurmuş durumda. Eğer soğuk bir şey istiyorsa canım sütü tercih ederim.
   Yiyecek olaraksa; Nutella! Patlamış mısır! Bilimum abur cubur!



*Aktüel en sevdiğin mum hangisi?

   Yankee Candle Turquoise Sky özellikle küvette keyif yapacaksam tercih ettiğim ferah kokulu mumlardan. Ama sanırım artık bundan biraz sıkıldım. Yeni bir şeyler bakmam lazım.



*Yalnızken dışarıda da vakit geçirir misin?

   Evet, son zamanlarda eskisine nazaran daha çok yalnız kalmak istiyorum ama pek kısmet olmuyor. Zaman bulduğumda alışveriş yapmayı, özellikle hediye almayı çok severim. Ama kafa dinleyemiyorum maalesef.



*Tek başına sinemaya film izlemeye gider misin?

   Hiç gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum. Özellikle Insterstellar 'a gitmek istiyorum yalnız başına. Ama becerebilir miyim, bilmiyorum. Sıkılmadan yarım saat aralıksız bir şey izlediğim henüz görülmemiştir.


*En sevdiğin online alışveriş mağazası?

   Asos, Naturisimo, Beautybay ( 1 tane söyleyemedim ^_^)


*Eklemek istediğin bir şey var mı? Kendine ayırdığın vakitte daha neler yaparsın?

   Eğer zaman bulamıyorsam kulaklıklarımı takarak biraz da olsa kendime özel zaman ayırmışım gibi hissedebiliyorum. Kendime zaman ayırabildiğimde ise plan yapmayı çok severim. Geleceğe dair hayaller değil de aşama aşama gerçekçi planlar yaparım kağıt üzerine, bir nevi yapılacaklar listesi.



   Evet, benim cevaplarım böyleydi. Bu tag i çok beğendim. Öncelikle Eylem 'e sonra beni mimleyen severek takip ettiğim Yeşim 'e teşekkür ederim.

   Bu güzel mimi isteyen herkes yapabilir. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

5 yorum:

  1. Neeöööy 30a yakın dizi mi o.O ben 1 tane bile izleyemiyoken bunu okuyunca feleğim şaştı:D Bir de ben formsante, womens health dergilerine o kadar adapte olmuşum ki New Beauty diye bi dergi olduğunu ilk defa duydum, en kısa zamanda araştırcam;)

    YanıtlaSil
  2. @Kozmetik Aşığı Üniversitede alıştım canım ben dizi izlemeye, sağdan soldan ay şunu da izle, aaa bunu nasıl izlemezsin gibi sözler duyup, 8-9 sezon takip ettiğim bi'kaç dizi de bitince bir bakmışım aynı zamanda izlediğim otuza yakın dizi olmuş. New Beauty 'yi kesinlikle tavsiye ederim; kozmetik ürünler üzerine güzel bir dergi :*

    YanıtlaSil
  3. Yağlara bayılıyorum ben de ; yağlı güreşçiler gibi gezebilirim :))

    YanıtlaSil
  4. @Buralı Olmayan Ben de senin yorumlarına bayılıyorum canım, çok güldürüyorlar beni :)

    YanıtlaSil