Kapanış: İSTİYORUM! - 2014 İstek Listesi / Wishlist

   Selam! Finallerle bütünlemeler arasındaki kısa zaman içerisinde henüz kapatmamış olduğum 2014 wishlistimdeki son durumu paylaşmak istedim.
   Haziran ayında bir güncelleme yazısı yazmıştım, bu yüzden aldığım ürünleri gösterip; alamadıklarımı çok uzatmadan anlatacağım.
2014 wishlistim bu ürünlerden oluşuyordu. 

Aldıklarım;


Urban Decay Naked Far Paleti, Chanel No.5 EDP, Marc Jacob Daisy EDP, Ten Rengi Far ( Sephora Universal Beige No.08 ve Flormar Mono Eyeshadow Satin Beige 16), Opal Taşlı Gümüş Kolye Ucu, Alix Avien 24K Golden Nails Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige ve Kulaklık ( Sevgili Kozmetik Aşığı 'nın buluşma hediyelerinden biri olan Maxell kristal taşlı ve Mikrofonlu pembe Samsung )

Alamadıklarım;

3. Pembe Harici Disk: Maalesef henüz bulamadım. Hâlâ ihtiyacım var..

5. Mac Far: Pek çok kez almaya niyetlendim, ama her seferinde elimdeki farların fazla olmasından dolayı vazgeçtim. Sonunda o kadar isteksizleştim ki, şu an -zamanında en istediğim renkler bile- bedava gelse öyle çok sevinmem. ( Sanırım delirdim! ) Yakınlarda değil ama ilerleyen zamanlarda dörtlü bir Mac paleti oluşturmak var aklımda.

7. Puma Ferrari Çanta: Yana yakıla aramadım fakat daha önce bu çantayı gördüğüm mağazaları turlarken baktığımda istediğim modelini göremedim. Cüzdanları var, bavulvari olanları var ama fotoğraftaki yok. Yetmişten fazla çantam vardı, yaklaşık bir on tanesini dağıttım ki yenilerine yer açılsın. Çanta konusunda tam bir arsızım :/

9. Siyah Sneakers: Uzaktan görüp "Aaa bu benim istediğim işte!" diyorum fakat bir tanesini bile denemedim. Bunlar hep üşengeçlik...

10. Rose Gold Saat: 2015 için hazırladığım wishlistimde de var bu saat, keşke benim olsa.

   Sonuç olarak listemdeki on üç üründen sekizini aldım, kaldı beş tanesi. Umarım zamanla onları da alabilirim. Şimdilik 2014 istek listemin kapanışını yapıyorum, alamadığım ürünlerden birine sahip olursam yazımı güncellerim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Çoğuna kavuşmuşsun ne güzeeel^^ İnşallah bu yıl tamamı senin olur tatlışım:-*

    YanıtlaSil
  2. @Kozmetik Aşığı İnşallah ikimiz de listelerimizi tamamlarız kuzucum bu yıl :*

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, blogunuzu takibe aldım. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. Darısı 2015'in yılının başına.

    YanıtlaSil
  5. @Guzellik Hikayesi İnşallah canım.

    YanıtlaSil