Naturisimo Alışverişim - 2

   Merhaba, yeni yılın ilk yazısının alışveriş yazısı olması okuyucularımı şaşırtmaz sanırım. Ne yapayım; hem alışveriş yapmayı, hem de alışveriş yazıları okumayı ve yazmayı çok seviyorum! Bugün ise, Naturisimo 'dan yaptığım alışverişten bahsedeceğim.
   Naturisimo gayet doğal markalara ev sahipliği yapan bir online alışveriş sitesi. Ülkemizde satılmayan markaları bulabileceğiniz gibi , ülkemizde erişebileceğimiz ve aşina olduğumuz markalara da buradaki fiyatlarının neredeyse yarısına sahip olabilirsiniz. Ayrıca kargo da ücretsiz. Tüm bunlar bir arada olunca alışveriş yapmak kaçınılmaz oluyor, elbette.

   Aslında bu Naturisimo 'dan yaptığım 3. alışveriş ancak bir önceki alışverişimin içeriği hediyeler olunca blogumda yer vermemiştim. Naturisimo 'dan yaptığım ilk alışverişi okumak istiyorsanız, tık tık.

   Gelelim benim neler aldığıma;

Ürünler beyaz bir kutuda geliyor
Paketin bir yüzünde Skincare yazarken,


Diğer yüzünde alıcı bilgileri yer alıyor.


Kutu ağzına kadar köpük dolu, öyle ki ürünler köpüklerin arasında kaybolmuş!

Aldıklarım;

Site sadece tam boy ürün değil aynı zamanda deneme boy ürün de satıyor. Her siparişinizde 5 tester satın alma hakkınız var. Ben merak ettiğim 5 testerı da sepetime ekledim. Hepsinin fiyatını sondaki fotoğrafta bulabilirsiniz.
Burt's Bees The Best Of Burt Collection isimli setin metal kutusunu çok sevdim! Bakalım içinde neler varmış;


Setin içinde 5 ürün bulunuyor. Kapağında inek resmi olan el kremini çok uzun zamandır denemek istiyordum. Kütikül kreminin tam boyunu daha önce yine Naturisimo 'dan alıp kullanmış ve bayılmıştım.  Hand Salve, (çok kuru ve çatlamış eller için bir balm) ve hindistan cevizli ayak kremini henüz denemedim. Dudak kremi ise -bende aynı ürünün ballısı olduğu için- dudak kremi canavarı arkadaşıma gidecek.

   Sephora mağazasında Burt's Bees 'in sadece ayak kremi 59 TL iken ben tüm seti 57 TL 'ye aldım. Setin ne kadar avantajlı olduğunu buradan anlayabilirsiniz.

Fiyatları;

   Ben alışverişimi yaptığımda %20 indirim kuponu vardı ancak sitede çoğu zaman %10 indirim kuponu bulabilirsiniz. Örneğin şu an kupon kodu olarak "TREAT" yazdığınızda %10 indirim sepetinize tanımlanacaktır.
   Ayrıca şu an %70 e varan indirimli ürünler bulunmakta. Örneğin; Eos lip balmları merak ediyorsanız ve meyveli kokuları seviyorsanız uygun fiyatlı üçlü seti alabilirsiniz.
   Ben ilerleyen günlerde indirim devam ederse karma ve hassas cilde sahip olanların bayıldığı bu ürünü almayı düşünüyorum.

   *Sitenin en sevdiğim yanlarından biri; ürün sayfasının aşağısında; ürün tanıtımı, gönderim koşulları, ürünün içeriği, ürün hakkında daha fazla bilgi (cruelty free olup olmadığı, kullanım ömrü vb) ve kullanıcı yorumları yer alıyor olması.
   *Benim için Naturisimo 'nun tek olumsuz yani Türkiye 'ye oje göndermiyor oluşları. Onun dışında siteye bayıldığımı söylemeliyim!
   *Şu ana kadar yaptığım ilk Naturisimo alışverişi 8 günde, ikincisi 7 günde, bu alışveriş ise 12 günde elime geçti.

   Ürünleri denemek ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum! Burt's Bees hakkında söyleyecekleriniz varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Tatlışım skincare yazmalarını sen mi söyledin? Paketin üstüne kozmetik yazmayın, tutarı düşük gösterin gibi bişiler dedin mi? Burts Bees kutusuna bittiimmmm! O ayak kremi çok başarılı diye duydum=)
    Ben de vitacost u çok beğendim, fiyatlar $ olduğu için daha uygun sanırım ama tabi kargo parası var..tavsiye ederim aynı buna benziyor. Bi sonraki alışverişimi de burdan mı yapsam napsam:/
    Gülegüle kullan hepsiinii:-*

    YanıtlaSil
  2. @Kozmetik Aşığı Ben herhangi bir şey söylemedim canım, onlar bu şekilde yazmışlar. Kutuyu nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum ben de :)) Vitacost 'u sende ve Onur 'da okuduktan sonra denemek için siteye girdim ama çok karışık geldi nedense ve bildiğim markalar yoktu pek, bir ara bakayım yine. Bence yapmalısın, harikaa bir site Naturisimo. ^_^

    YanıtlaSil
  3. Sayende yeni bir site keşfettim canım çok teşekkürler:-)takipteyim seni bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil
  4. Bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum kart numarası falan verince sorun oluyormu ürünlerde de sorun olmaz dimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu ana kadar pek çok alışveriş yaptım siteden, hiçbir problem yaşamadım. En memnun kaldığım yurt dışı alışveriş deneyimlerimi bu site ile yaşadım diyebilirim hatta. Umarım siz de sorunsuzca istediklerinizi alırsınız.

      Sil