Beautybay Alışverişim - 3

   Bir süredir internetten yaptığım alışverişleri yazmaya ara vermiştim ancak taslaklarda epey alışveriş yazısı birikince tekrar paylaşmaya karar verdim. Bu aralar blogumda arka arkaya alışveriş yazıları yer alacak, umarım seversiniz.

   Beautybay, daha önce de defalarca alışveriş yaptığım bir site. Blogumda, Beautybay 'dan yaptığım ilk iki alışverişin detaylı yazısını ve ayrıntılı site kritiğini bulabilirsiniz.

   Bugün ise yaptığım alışverişten bahsedecek ve Beautybay 'ın, ulaşamakta zorluk çektiğimiz bir kozmetik markasını satmaya başlamasının müjdesini vereceğim!

Ürünler hacimce az yer kapladığı için karton bir zarf içerisinde geldi.



Önceki alışverişlerimde ürünlerin sarılmadan ve koruma olmaksızın gönderilmesinden bahsetmiştim; bu alışverişimde ise aldıklarımı balonlu poşete koyarak göndermişler.

Gelelim artık ulaşabildiğimiz "o" markaya;
Ülkemizde bulamadığımız, MAC muadili farlara sahip olan ve kullanıcılarının aşkla bahsettiği Makeup Geek markası, kısa bir süre önce Beautybay 'da satılmaya başladı.
Ben de denemek maksadıyla, sevgili arkadaşım Şebnem ile küçük bir alışveriş yaptım.



Karar vermek uzun zamanımızı alsa da; benim seçimlerim üstteki ikili, Creme Brulee ve Prom Night 'tan yana oldu. Şebnem ise altta gördüğünüz Cupcake ve Bitten 'ı tercih etti.



Biz Makeup Geek markasının panda bulunan bu dört farını seçmiş olsak da, markanın yetmişten fazla renk seçeneği bulunan farlarını buradan inceleyebilir ve markanın diğer ürünlerine de buradan bakabilirsiniz.



Almayı düşünenler için, farın adet fiyatının yaklaşık olarak 19 TL 'ye geldiğini söylemeyi de unutmayayım.

   Almak istediğim ve elimde benzeri olmayan bir kaç renk daha var; Peach Smoothie, Chickadee ve Concrete Jungle öncelikle alacaklarım içerisinde. Çok istediğim bir far paleti var, ona ulaşmam mümkün değil gibi duruyor. Eğer alamazsam Cupcake 'i de kesinlikle eklerim bu listeye.

   Siz daha önce Makeup Geek markasını duymuş muydunuz? Bana önerebileceğiniz ürünleri neler? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

7 yorum:

  1. Alışveriş yazılarını çok seviyorum fekat çok da zararlı hepsi bence :))) Makeupgeek farlara bayılıyorum. Kalite olarak bence pek çok markayı sollar tüm farları. Bende Moonstone ve Preppy var, her ikisini de çok severek kullanıyorum. Fakat dörtlü palet yapmak için aklımda daha doğal, toprak tonlarını alma fikri var. Sitenin fiyatlar da gayet iyiymiş, çünkü Amerika fiyatları zaten 6 Dolar (18 TL). Kargo ücreti de sanırım 16 Dolar üstü yok yazmışsın, gayet makul. Bakayım bakayım neler bulacağım :D Güle güle kullan aldıklarını, hepsi harika! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum, çok ilham verici olabiliyorlar :p Ben de üçlü palet yapacağım, boş palet siparişi vermiştim Aliexpress 'ten onu bekliyorum. Maalesef 22 dolar üzeri ücretsiz oldu ama o kadar çeşitli markalar var ki 22 doları geçmemek imkansız gibi. Eğer alışveriş yaparsan yazısını dört gözle bekliyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben gerek yapıları,gerek pigmentasyonu,gerek kalıcılıkları(herşeyiyle)4/4lük buldum.Çok severek kullanıyorum.Boyutuda oldukça iyi,uzun bir süre kullanılabilir.Çok teşekkür ederim beni de bu markayla tanıştırdığın ve ürününü deneme fırsatı yarattığın için :) :* ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim tatlım, merak edenlere yardımcı olacaktır. İyi ki almışız o zaman :*

      Sil
    2. İyi ki canım benim :* <3

      Sil