Naturisimo Alışverişim - 3

   Merhaba, dün sizlere Beuatybay 'dan yaptığım alışverişimden bahsetmiş ve müjdeli bir haber vermiştim. Bugün ise bir diğer internetten yaptığım yurtdışı alışverişim ile karşınızdayım.

   Naturisimo da, Beautybay gibi defalarca alışveriş yaptığım bir site. Naturisimo, cilt bakımına yönelik ve doğallık çizgisinden çıkmayan markaları bünyesinde barındırıyor ve ben de şu ana kadar gümrük sıkıntısı yaşamadığımdan dolayı güvenle alışveriş yapmaya devam ediyorum.

Ürünler, Naturisimo 'nun klasik karton kutusu içerisinde geldi.



Kutu yine her zamanki gibi ağzına kadar köpük doluydu ve yine tüm bu köpüklerin arasından ürünler görünmüyordu. Ürünlere ulaşabilmek için köpüklerin yarısını boşaltmam gerekti ve açıkça söyleyebilirim ki şu ana kadar yaptığım tüm internet alışverişleri içerisinde ürünleri en korumalı gönderen site kesinlikle Naturisimo.



Benim aldıklarıma gelirsek;
Organyc markasının pedlerinden çok memnunum, başka çeşitlerini de denemek istediğim için Organyc Pads with Wings Moderate Flow,
Her akşam hafif içimlik bir sallama çay içmek gibi bir alışkanlığım olduğundan denemek için Pukka Night Time Tea,
Bazı zamanlarda yaşadığım odaklanma problemleri için Tisserand Focus Roller Ball,
Daha kaliteli bir uyku için Tisserand Sweet Dreams Roller Ball
ve el kremi stoğum bittiği için Trevarno Olive & Almond Hand Cream i aldım.


Ürünlerin fiyat listesi;



   Siteden alışveriş yapmayı düşünenler şu an için geçerli olan "EASTER" kupon kodunu kullanarak sepetlerindeki ürünleri %15 indirim ile alabilirler.

   Daha önce Naturisimo 'dan yaptığım alışverişlerimin detayları ve site yorumlarım için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz;
Naturisimo Alışverişim - 1
Naturisimo Alışverişim - 2

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. Ne değişik şeyler almışsın :) Organyc marka pedler burada da bir sitede satılıyor ve fiyatları gördüğüm kadarıyla çok farklı değil, aklında olsun :) Beautybay'den de sipariş vermedim henüz ama vereceğim galiba, hazır Dolar da düşüyorken :D Güle güle kullan, afiyet olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organyc ürünleri 3-4 TL oynuyor sadece ama hazır alışveriş yaparken sepete atayım dedim, yoksa kim bilir ne zamana kalırdı. Teşekkür ederim. Aklına girmek gibi olmasın ama gerçekten alışveriş yapılmayacak gibi değil. :)

      Sil
  2. Merhaba o yağlar işe yarıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz Focus olanı pek deneyimleyemesem de, Sweet Dreams 'den memnunum. Lavanta bazlı kokusuyla uykuya daha erken dalmamı sağladığını düşünüyorum. Çok elzem bir ürün değil elbette, baş ucu parfümü olarak düşünülebilir.

      Sil