Recete.com Alışverişim - 3

Konu online alışveriş olduğunda hepimizin favori alışveriş siteleri vardır. Bir ürün almamız gerektiğinde elimiz ilk olarak o sitelere gider. Her ne kadar farklı siteleri denemeyi sevsem de benim de vazgeçemediğim siteler bulunmakta. 
   Özellikle konu cilt bakımıysa zaten hassas olan cildimi riske atmaktan kaçınmam gerekiyor. Ve hassas ciltlerin sığınağı olan dermokozmetik ürünleri genellikle sadece eczanelerde bulabiliyoruz. Ben dermokozmetik ürün alışverişlerimi yerel eczaneler yerine, online eczanelerden yapmayı tercih ediyorum. 

Bugün sizlere son zamanlarda vazgeçilmezim haline gelen favori online eczane sitesi Recete.com 'dan yaptığım üçüncü alışverişimden bahsedeceğim.


Kargo yine rekor sayılabilecek bir hızda, iki günde elime ulaştı.



Ürünler ayrı ayrı balonlu poşetlere sarılmıştı.



Yüz peelingim bittiği için arayıştaydım. Araştırmalarımın sonucunda uygun fiyatlı ve hassas cildimin sorun yaşamayacağını düşündüğüm Vichy Gel Exfoliant 'ı

Kardeşimin ergen cildindeki sivilceleri azaltacağını umduğumuz Avene Cleanance Mat Lotion 'ı

En yakın arkadaşımın deodorantı bittiğinden dolayı denemesi için Bioderma Sensibio Freshness Deo 'yu aldık.



Tester olarak Bioderma Sensibio H20 100 ml, Bioderma Sensibio Gel Moussant, Bioderma Sensibio DS+ ve Vichy Normaderm göndermişler.



100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz olduğu için bu alışverişimde kargo ücreti ödemedim.

Siteden daha önce yaptığım alışveriş deneyimlerimi okumak için;
*Recete.Com Alışverişim - 1
*Recete.Com Alışverişim - 2


   Gerek hızlı gönderimleri, gerek ürünleri iyice sarmaları, gerekse pakete ekledikleri tester ürünler ile kalbimi çalan bir site Recete.com. Umarım ilerleyen zamanlarda da aynı şekilde devam ederler ve istediğim dermokozmetik ürünleri sorunsuzca almanın keyfini yaşarım.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Heyecanla ürünler hakkında yorumlarını bekliyor olacağım 😍 Güzel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil