İnceleme: Maybelline Color Tattoo 24HR Metallic Pomegranate Krem Far

   Günaydın, bugün sizlere tam da bu havalara uygun mükemmel bir krem fardan bahsedeceğim. Artık hepimizin bildiği Maybelline Color Tattoo 24HR krem farlardan ülkemizde hâlâ satışa sunulmayan ancak kullananların vazgeçemediği Metallic Pomegranate rengi hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum.


Maybelline Color Tattoo 24HR krem far serisi küçük ve şık bir cam kavanozda satışa sunuluyor. Ambalajın tabanı kalın camdan olduğu için çarpmalara karşı dayanıklı. Aynı zamanda küçük ambalajı ile seyahat çantasına kolaylıkla atılabilir.



Maybelline Color Tattoo 24HR 70-Metallic Pomegranate; içerisinde altın rengi ışıltılar bulunan, kahve ve kızıllık içeren bir mürdüm rengi. Mürdüm ve tonları, özellikle sonbahar aylarında göz makyajlarında vazgeçilmez renklerden olduğu için çok övülen bu farı Feelunique 'de görür görmez aldım.



Krem yapıda ve sürümü oldukça kolay olan Maybelline Color Tattoo 24HR Metallic Pomegranate Krem Farı parmak uçlarıyla yada bir fırça yardımıyla uygulayabilirsiniz. Ben genellikle parmaklarımla uygulamayı tercih etsem de, parmaklarımı temiz tutmak istediğim zamanlarda tok ve sentetik fırçalara yöneliyorum.



 İçerisinde altın rengi simler bulunan Maybelline Color Tattoo 24HR Metallic Pomegranate Krem Far, hafif sürüldüğü zaman baskın bir şekilde görülse de, yoğun uygulamalarda o kadar belli olmuyor.

Maybelline Color Tattoo 24HR Metallic Pomegranate Krem Farın yumuşak yapısı, yoğunluğu arttırmak için kat kat uygulansa dahi parça parça görüntü oluşmasına neden olmuyor.



Hızlı bir şekilde sabitlenen ve bazsız kalıcılığı oldukça iyi olan Maybelline Color Tattoo 24HR Metallic Pomegranate Krem Far suya dayanıklı olan bu ürün çift fazlı makyaj temizleyiciler ile kolayca temizleniyor.


   Makyaj yapmak için fazla zamanım olmadığı günlerde; parmağımla uygulayarak hafifçe dağıtıp eyeliner ve maskara da ekleyerek göz makyajımı tamamlıyorum. Soğuk tonlu pembe / mürdüm bir allık ile makyajımı taçlandırıyorum. Çabasız şıklık dedikleri şeyi makyaja taşımak bu kadar basit!


Puanlama:

Ülkemizde bulunmadığı için bir puan kırsam da ulaşabilen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.


   Daha once blogumda tanıttığım başka bir Maybelline krem far hakkındaki yorumlarımı okumak isterseniz; Maybelline Color Tattoo 24HR Gold Pink Krem Far yazıma bakabilirsiniz.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Güzelmis, bende rengini cok begendim! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gerçekten güzel bir rengi var. :)

      Sil