Recete.com Alışverişim - 5

   Merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi ben yeniden Recete.com 'dan alışveriş yaptım! Henüz bilmiyorsanız söyleyeyim, bu site benim gerçekten çok sevdiğim ve tüm dermokozmetik ihtiyaçlarımı karşıladığım tek adres. 
   Bu sefer lafı uzatmayacağım ve aldığım ürünleri göstereceğim. Site, kargolama ve paketleme hakkındaki tüm düşüncelerimi okumak için blogumdaki Recete.com etiketine bakabilirsiniz.






Hangimiz deneme setlerini sevmiyoruz kı? Uygun fiyatlı Vichy Aqualia Thermal Tanışma Paketi - Uzun Süre Nemlendiren Cilt Bakımı setini sepete eklemesem olmazdı.

Sally Hansen Miracle Cure (Mucize Tedavi) "Tırnak Soyulmalarına Karşı Mucize Etki" sloganıyla satışa sunulan bu cilayı lahana gibi kat kat soyulan ve çabucak kırılan tırnaklarım için aldım. Bakalım dediği kadar var mı?

Caudalie Beauty Elixir (Güzellik İksiri) 'i o kadar uzun zamandır denemek istiyorum ki! Havalar da soğuyorken almanın zamanı gelmişti.

Ve son olarak ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilmek için sepetime Vichy Pore Purifying Clay Mask (Gözenek Arındırıcı Kil Maske) 'yi ekledim.



Sonbahara girince farkettim ki elimdeki cilt bakım ürünlerinin hepsi ilkbahar / yaz aylarına uygun hafif yapılı nemlendiricilerdi. Ne alsam diye kara kara düşünürken bu alışverişimi gerçekleştirdim ve denemek amacıyla sipariş notumun yanına hassas ciltler için gece kremi ve serum testerı varsa eklemelerini rica ettim. 
Yine her zamanki gibi bonkör davranarak pek çok tester göndermişler. En yakın zamanda ürünleri deneyip içlerinden cildimle uyumlu olanı / olanları almak istiyorum. 



   Benim alışverişim bu şekildeydi. Siz Recete.com 'dan daha önce alışveriş yaptınız mı? Ve bana önerebileceğiniz kuru/karma ve hassas ciltlere özel nemlendiriciler var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum:

  1. Cidden çok bonkörlermiş ve çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan:-* Lrp Hydraphase nemlendiriciler çok başarılı bence^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım, bağımlı oldum siteye gerçekten. Deneme boy ürünleri deneyerek ne alacağıma karar verebilme olanağı sunmaları nedeniyle tüm dermokozmetik alışverişlerimi bu siteden yapıyorum.

      Sil