Urban Decay Alışverişim

   Merhaba, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Urban Decay markası Türkiye online alışveriş sitesini açtı. Dikkatimi çeken bir kaç şey dışında ihtiyacım olan bir ürün olmadığı için açılışa özel kampanyaları pas geçmiştim. Ancak şu an kullandığım maskaranın 3 aylık son kullanma tarihi gelmek üzere olduğundan yeni bir arayışa girdim ve nihayetinde yolum Urban Decay ile buluştu.

   Alışveriş yapmaya kesin kararımı internette bulduğum ve mutluluğumu ikiye katlayan bir hediye kodu ile verdim. Urban Decay 'den gerçekleştirdiğim ilk online alışverişin detaylarına gelin birlikte bakalım;



Paketin elime ulaşması için 6 gün bekledim. Yurt içi alışverişler için maalesef uzun bir süre.



Karton çanta içerisinde, alışverişimde "sulekaraok" kodunu kullandığım için aldığım ürünün yanında pek çok tester da gönderilmişti. Ek olarak herhangi bir koruma önlemi (balonlu poşet, köpük, kağıt vb.) bulunmuyordu.



   Ben bir süredir aklımda olan Urban Decay Vice rujlardan Sheer Liquid 'i aldım. Yanında ise başta Perversion maskaranın deneme boyu olmak üzere yukarıda gördüğünüz sekizli ruj testerı, deneme boy far bazı, dörtlü far bazı testerı ve deneme boy far geldi.

   Belki hatırlayanlarınız olur, birkaç yıl önce Clinique markası Black Honey isminde sheer (şeffaf) yapılı bordo bir ruj piyasaya sürmüştü ve ürünün binlerce hayranı olmuştu. O üretim serisinden sonra, ne ürünü bir daha piyasaya sürdüler; ne de herhangi bir muadili üretildi. Öyle ki, rujun tarihi geçtiği halde çöpe atmaya bile kıyamadım. Urban Decay Vice Sheer Liquid, Temptalia swatchlarını gördüğüm ilk günden beri bu yüzden aklımı çeliyordu, ruju kullandıkça blogumda inceleme yazısını yazmayı planlıyorum.



   Maskara ararken tam boy ruj ve merak ettiğim testerları da toplamda 59 TL 'ye aldığım kârlı alışverişim bu şekildeydi, Siz Urban Decay 'in online sitesini denediniz mi? Bana önereceğiniz ürünler neler?
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor^^ güle güle kullan canım=) tester bolluğuyla ekstra gönlümü çeldi ama kampanya kodu kullanmazsak eklemiyorlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :* Kod yazmadan alırsan sadece ruj testerını gönderiyorlardı, şu an nasıl bilemiyorum :/

      Sil