Douglas Alışverişim



   Geçtiğimiz aylarda pek çoğunuzun bildiği gibi Douglas ülkemizden çekilme kararı almıştı ve pek çok üründe indirim yaptıkları mesajlarını göndermişlerdi. Ben de mağaza kapanmadan önce bir alışveriş merkezinde gezerken içeriye göz atmak istedim ve elbette minik bir alışveriş yaptım.



   Bir duş sonrası baş havlusu, bir yüz maskesi, bir göz kremi ve iki seyahat boy parfüm ile alışverişimi tamamladım. Aslında fişe göre bir de dudak parlatıcısı almış olmam gerekirken eve gelip poşetimi karıştırdığımda bulamadım. Ya kasada unuttular ya da yolda düşürdüm.

Fiyatları

Anatomicals Mattifying Face Mask 4,95 TL,
Douglas Saç Havlusu 14,98 TL,
My Poppy Wild 10 ml parfümler (Funky Flamingo Club ve Perfect Paradise İllusion) 9,98 TL,
Dr. Scheller Argan Oil & Amaranth Anti Wrinkle Eye Cream: Vitacost 'tan kış aylarında kullanmak için göz kremi almıştım ama maalesef kargom gümrüğe takıldı. Yakında bununla ilgili bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Rafları karıştırırken bu göz kremi ile karşılaştım ve 99 TL'den  29,70 TL 'ye düştüğünü de görünce denemek için aldım.

   Benim son Douglas alışverişim bu şekildeydi. Douglas mağazaları her ne kadar ülkemizden çekilmiş olsa da başta Hollanda olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde olduğunu hatırlatayım.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Ya ne güzel şeyler almışsın! Güle güle kullan:-* Ben gittiğimde Douglas talan edilmişti demek isterdim ama çok daha fazlası olmuştu! O yüzden bulabildiğim pahalı şeyler olmuştu bu fiyata bulamam diyip almıştım yinede:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de son günlerde gittim ama high end ürünlerin hepsi denenmiş hatta yarısı bitmiş halde olduğundan onları pas geçmek zorunda kalmıştım. Sen de aldıklarını güle güle kullan tatlım :*

      Sil