İnceleme: Anna Sui Lip Color Palette 01



   1964 yılında doğan ünlü moda tasarımcısı Anna Sui; sıradanın aksine bohem ve renkli kişiliği ile moda endüstrisinin yanı sıra parfüm ve renkli kozmetikte de kendi çizgisini belli eden çalışmalara imza attı.
   Gördüğüm anda vurulduğum Anna Sui Lip Color Palette de, kırmızı güller ve kelebeklerle bezeli barok tarzdaki ambalajıyla, Anna Sui 'nin imzasını taşıyan ve ülkemize gönderim yapan bir site bulur bulmaz beklemeden aldığım kozmetik ürünlerin içerisindeydi.



   Büyüleyici, masalsı bir karton ambalajda satışa sunulan Anna Sui Lip Color Palette, kozmetik ürünlerde ürün kalitesi kadar ambalaj güzelliğine de önem veren kozmetik severlerin gönlünü çeler nitelikte. İnce, hafif mıknatıslı kapağın altında rujların bulunduğu on adet pan ve bir de uygulama fırçası içeren palet içerisinde maalesef ayna bulunmuyor.

   Anna Sui Lip Color Palette, ambalajının ince ve dayanıksız bir kartondan yapılmasından dolayı seyahat dostu olmasa da; makyaj masamda bulunmasından mutluluk duyduğum ürünler arasındaki yerini aldı.



   Anna Sui Lip Color Palette, rujlar ile kapak şeffaf plastik bir koruma barındırıyor. On parlak bitişli ruj içeren gösterişli palette; nudelar (ten renkleri), canlı pembeler, mercan renkleri, kırmızının tonları bir arada bulunuyor. Renkler tek tek isimlendirilmemiş. Bu renklerin yanı sıra inci parlaklığında ışıltılar içeren şeffaf bir parlatıcı da bulunmakta.

    Anna Sui Lip Color Palette içerisindeki rujlar nefis bir güllü lokum kokusuna sahip. Koku uygulama sonrası kalıcı olmasa da, beni mutlu ediyor.



   Anna Sui Lip Color Palette içerisindeki rujlar kremsi, yumuşak yapılı ve nemlendirici etkiye sahip. Çok kuru dudaklarınız yoksa altına nemlendirici uygulanmasına gerek kalmıyor. Rujların hepsi çok pigmentli, pek çoğu tek uygulamayla opak bir görüntü oluşturuyor.



   Anna Sui Lip Color Palette içerisindeki bazı renk rujlar dudaktan tamamen silinse dahi dudakta lip tint (dudak mürekkebi) gibi uzun süre kalıcı renk bırakıyorlar.
   Ve rujlar tek başına uygulanabilecekleri gibi farklı kombinasyonlar ile onlarca farklı görünüm elde edilebiliniyor.



   Anna Sui Lip Color Palette 'te ambalajın materyalinden sonraki en büyük sorun fırçası olmalı. Pek çok makyaj paletinden karşılaşılan başarısız uygulama fırçası bu palet içinde de bulunuyor. Herhangi bir işe yaramayan ucuz sulu boya fırçasından hallice bu ruj fırçası yerine, rujları parmağımla ya da başka bir ruj fırçasıyla uygulamayı tercih ediyorum.


İçerik listesi;

   Gece ve gündüz, istediğiniz an ve temaya uygun dudak makyajları yapmanın mümkün olduğu Anna Sui Lip Color Palette bulunan rujların kalıcılıkları ise içerik listesi gibi ortalama.

   Açıldıktan sonra on iki ay kullanım ömrü olan ve on beş gram ürün içeren Anna Sui Lip Color Palette hakkındaki düşüncelerim bu şekildeydi. Eğer almayı düşünürseniz Escentual 'dan kargo dahil 70 TL ödeyerek getirtebilirsiniz.


   Daha önce tanıttığım bir başka ruj paleti olan Mua Lipstick Trio Temptress 'i okumak için buraya, Anna Sui 'nin diğer kozmetik ürünlerini görmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Alltaki renkleri çok sevdim. Koku konusuna da bayıldım. Keşke rujlar hep böyle koksa :)

    Bloglarıma da beklerim.

    http://berilcimcime.blogspot.com

    ve

    http://makyajbox.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kokusu paletin en sevdiğim kısımlarından biri benim de :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil