Rosense Alışverişim



Merhaba, kullandığım cilt peelinginin bitmesi ile bir arayışa girdim ve uygun fiyatlı olduğu halde hakkında olumlu yorumlar okuduğum Rosense markasının peeling ürününde karar kıldım. Beklediğimden çok daha güzel bir online alışveriş deneyimi yaşadığım için bu küçük alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim.



Siparişimden iki gün sonra elime ulaşan kargo paketinin içerisinden bir poşet çıktı ve o poşetin içerisinde de aldığım ürün balonlu poşet ile sarılarak gönderilmişti.



Balonlu poşetin içerisinden ise bir hediye paketi ve bir de markanın poşeti çıktı. Tek bir ürün almışken bu duruma şaşırdım ve hemen her iki poşeti de kontrol ettim.



Aldığım Rosense Peeling 'i  hediye paketi yapmalarının yanı sıra bir avuç sample göndermeleri ile de site kalbimi çalmış oldu. Rosense markasından denemek istediğim bir ürün olursa yeniden bu siteden alışveriş yaparım. Peelingin de hassas cildimle anlaşacağını umuyorum.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

10 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım ben peelingini çok severek kullanılmıştım

    YanıtlaSil
  2. İşte bir müşterinin kalbini çalmak bu kadar basit aslında=) ne kadar ilgili davranmışlar helal olsun=) güle güle kullan tatlışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım, maddi değeri belki çok az ama insan gerçekten mutlu oluyor. Normalde böyle küçük alışverişleri yazmıyorum blogumda ayrı olarak. Teşekkürler :*

      Sil
  3. Firmalar böyle özenli olunca kalbimizi çalıyorlar işte! Peelingle anlaşırsın umarım, hepsini güle güle kullan! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, denedikten sonra yorumlarımı paylaşacağım :)

      Sil
  4. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve artık takipteyim :)
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  5. Cildi Nemli bırakan, hafif bir peelingdi ben de sevmiştim ama peeling etkisini çok alamamıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu ürün hakkında. Kış aylarında kullanmak için kenara kaldıracağım sanırım.

      Sil