Bitenler ve Çöpe Gidenler - 47

   Merhaba, bugün Haziran ayında hangi ürünleri bitirdiğimi, hangilerini bitirmeden çöpe gönderdiğimi sizlerle paylaşacağım. Az ama öz ürün içeren ve kırk yedincisini tamamladığım bitenler ve çöpe gidenler yazıma yakından bakalım:



Burt 's Bees Radiance Toner: Aydınlatma etkili ve %99.0 doğal olduğu iddiasıyla satışa sunulan Burt 's Bees markalı toniği kullandığım sürede hiçbir etkisini göremedim. Ayrıca arı sütü (royal jelly) içeren ürünlerden hiçbir zaman memnun kalmadım. Az miktarda alkol bulunduran ancak çeşitli doğal kaynaklardan elde edilen güzel içeriğe sahip olan bu toniği merak edenlere önerebilirim, ama ben bir daha almam.

Rival de Loop Hydro Aqua Spray +Aloe Vera: Kullandığım en başarısız yüz spreyi. Çantamda taşımak amacıyla Rossmann 'dan almıştım, baskın aloe vera kokusunun yanı sıra nemlendirmeyen ve cildi sakinleştirmeyen bu spreyi zorla bitirdim.

Caudalie Beauty Elixir: Yakın zamanda bu ürün hakkında ayrı bir inceleme yazısı yayınlayacağım.

Diadermine Arındırıcı T - Bölgesi Bantları: Siyah noktaları temizleme amacıyla kullandığım bantlardan en başarılısı. Elimdeki diğer markaların burun bantları da bitince yeniden bu ürünü alacağım.



MAC Cleanse Off Oil: İki aşamalı temizlik yöntemiyle gece cilt bakımımı yaptığım için bu tarz yağlar benim için vazgeçilmez. Elimdeki ikinci seyahat boyunu da bitirince tam boyunu kullanmaya geçtim.

Cyrene Moonlight Beauty Concentrate: Cildimde yarattığı hissiyattan hoşlanmadığım için ve ana bileşeni ethylhexyl palmitate (palm yağından üretilen, silikon muadili yağ asidi) olduğu için tam boyunu almam.

Bioderma Atoderm Intensive Ultra - Rich Foaming Gel: Yeterli köpürmesine, ciltten kolay arınmasına ve cildi kurutmadan temizlemesine hayran kaldım; kışın kesinlikle tam boyunu alacağım.



L 'oreal Elseve Arginine Direnç x3 Dökülme Karşıtı Şampuan: Bu şampuanı annem kullanıp bitirdi ve pek memnun kalmadı. Hâlâ ince telli ve boyalı saçlara sahip annem için mükemmel şampuanı arıyoruz.

Garnier Wahre Schatze Honig Geheimnisse Şampuan: Yine arı sütü içeren ve yine benim memnun kalmadığım bir ürün. Türkiye 'de satılmasa da SLS içerdiği ve arı sütlü olduğu için yeniden almayacağım.

Sally Hansen Insta Dri: Ojenin kalıcılığını kat kat arttıran bu ürünü, yarısına geldiğinde yapısı bozulsa da, sonbahar geldiğinde yeniden alacağım.

NPW Aromatheraphy Fragrance Softening Intensive Foot Cream: Herhangi bir özelliğini göremediğim, sıradan, tek kullanımlık ayak kremi. Yeniden almam.



Bobbi Brown Moisture Rich Fondöten Porselen: Bu fondöten şu ana kadar denediğim ve aşkla kullandığım tek fondöten oldu. Kış aylarında ihtiyaç duyarsam tam boyunu kesinlikle alırım. Benim kafamı karıştıran şey ise; çok açık tenli olmadığım halde serideki en açık renk olan porselen renginin cildime uymuş olması.

Flormar Colorliner V for Victory: Geçtiğimiz sene bir anda uygun fiyatıyla popülerleşti Flormar 'ın renkli eyelinerı, ancak neredeyse hiç kullanamadan kurudu. Çöp

Beauty Blender Orijinal: Lavaboya düşürdüğüm için çöpe gidiyor... Yenisini kullanmaya başladım bile.

For Your Beauty Mini Makyaj Süngeri: Maalesef suyu hiç emmeyen, uygun fiyatına ve şirinliğine kanıp Rossmann 'dan boşuna aldığım bir ürün. Çöp.

Nature Republic C.C. Super Origin SPF 30 PA++: Harika bir CC kremdi, tam boyu hâlâ satılıyorsa almayı düşünüyorum.



Nivea Fresh Natural Deodorant: Bittikçe aldığım sıvı deodorant. Yenisini kullanmaya başladım.

Dove Original Deo Stick: Kokusu güzel, koruması başarılı ancak alüminyum içeren deo stick. Alüminyum içerdiği için yeniden almam.

HEMA Foaming Shower Gel Happy Freshness: Paris 'e olan son ziyaretimde çeşitli boy ve kokularda duş köpükleri almıştım. Hepsi hakkında geniş bir yazı yazmayı planlıyorum ancak yolu HEMA 'ya düşenlerin kesinlikle bu duş köpüklerinden edinmesini öneririm.



Benri Islak Cep Mendili ve Alouette Kağıt Mendil her ayın bitenlerinde gördüğünüz çantamdan hiç ayırmadığım ürünlerden.

Silikon Boş Şişe ise evden uzak olduğum zamanlarda şampuanımı yanımda taşımak için kullandığım bir yardımcı ürün. Aliexpress 'ten almıştım ve bir iki tane daha almayı planlıyorum, çok memnunum.


   Benim son zamanlarda bitirdiklerim bu şekildeydi. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

6 yorum:

  1. Diadermine bantlara bakayım bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben geçtiğimiz günlerde yeniden aldım, umarım sen de seversin.

      Sil
  2. Çok tatlış şeyler bitmiiş:) Hema'yı gördüm ama girecek vaktim olmadı:( Burts Bees in aynı serisinin yıkama jelini denemiş sevmiştim ama tabi aydınlığa dair hiçbişi vermemişti:) İçeriği güzel, iyi temizliyo, akne vs yapmadı diye hoşuma gitmişti. Toniğini de merak etmiştim ama tamam vazgeçtim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sonraki gezin için HEMA aklında olsun kesinlikle. Yani, toniği alıp almamak sana kalmış ama bir işe yaramıyor maalesef. Hatta akıllanmayı makyaj temizleme mendilini de aldım geçenlerde, bakalım o nasıl çıkacak...

      Sil
  3. Burt's Bees Radiance serisinden temizleyici almistim ben de, Makeupalley puani yuksek oldugu icin. O kadar berbat kokuyordu ki, bir daha bu serinin yanindan gecmem sanirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri olarak uzak durulması gerekiyor sanırım. Naturisimo 'dan makyaj temizleme mendilini aldım ama pek ümitli değilim, bakalım.

      Sil