İnceleme: MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade



Siyah eyeliner, sadece özel gün makyajlarında değil; günlük hafif makyajlarda da yerini alalı yıllar oluyor. Öyle ki, eyeliner olmadan bitirilen bir göz makyajında kendini makyajsız hissettiğini söyleyen kesim hiç de az değil.

Sıkça kullanılan siyah eyelinerlara en iyi alternatif koyu renkler, kahverengi ve mürdüm. Bu yazının konusu, Moody Blooms isimli eski bir koleksiyon ürünü olan MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade ile yollarımızın kesişmesi de, siyah eyelinerın keskinliğinden sıkıldığım bir döneme rastlıyor.



Cam ambalajda satışa sunulan MAC Fluidline Eyeliner Gel 'in yanında ne yazık ki uygulama fırçası bulunmuyor. Ben düz bir eyeliner fırçası olan Sigma Flat Definer E15 yardımıyla uygulamayı tercih ettim.



Nightshade rengi; altın ışıltılar içeren koyu, sıcak tonlu bir mürdüm. 
MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade kremsi ve yumuşacık bir yapıya sahip. Kalıcılığı çok iyi, akma ve bulaşma yapmıyor. Ancak maalesef ki ürünün iyi özellikleri burada bitiyor.



MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade, zayıf renk vermesi ile eyeliner olarak kullanıldığında opak olmayan bir sonuç ortaya çıkıyor. Kat kat uygulanabilir olsa da ince eyeliner seven benim için uygun bir ürün olmaması nedeniyle boudoir ımın bir köşesinde öylece kullanılmadan bekledi uzun bir süre.

Sadece zayıf renk vermesiyle değil, uygulandığında homojen bir görüntü yerine parça parça duruyor olmasıyla da MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratan biri ürün oldu.



Serinin diğer renklerini denememiş olsam da MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade benim pek sevmediğim bir ürün oldu. Sınırlı üretim olan Nightshade 'e ulaşmak mümkün değil ancak satışta olan diğer renklerin güncel fiyatı 65 TL
Puanım:


   İlginizi çekebilecek diğer eyeliner incelemelerim;

*Maybelline Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds

*The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner

*Avon Supershock Jel Eyeliner Black


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. rengi nefis ama bu şekilde jel liner kesinlikle çekemiyorum :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rengine vurulup almıştım. Maybelline jel eyelinerı denedin mi? Uygulaması zor değil pek.

      Sil
  2. Bu tür değişik renkteki fluidline'ların ortak sıkıntısı bu. Ben ya siyahın üstüne geçiyorum; ya da far bazı olarak tüm göz kapağımda kullanıyorum. Veya veya yine parmağımla, farın ortasına, göz kapağımın üstüne oturtuyorum :) Ama eyeliner olarak kullanılamıyor cidden :/ Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far olarak denediğimde de başarısız oldu maalesef. Homojen dağıtılmıyor, çok hızlı sabitleniyor ve göz kapağını kurutarak geriyor... Rengine aldanarak aldım ama talihsiz bir alışveriş olmuştu biraz.

      Sil
  3. Merveee özlemişim yazılarını! Kutudaki rengine bayıldım kesin görsem alırdım neyse ki incelemeni okudum^^ Yalnız bileğinde kahve gibi durmuş mürdümden ziyade o da ayrı ilginç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :* Evet, ambalajdaki rengi vermiyordu maalesef. Tabi diğer sorunlarını da ekleyince, iyi ki gözünden kaçmış diyebilirim.

      Sil