Bitenler ve Çöpe Gidenler - 52

   Merhaba! Yılın son ayına girmişken içimi tarifsiz bir heyecan kapladı! Umarım bu konuda tek değilimdir!
   Her ay olduğu gibi, bu ay da blogumda yer alan ilk yazı bitenler ve çöpe gidenler. Şaka maka tam 52 aydır aksatmadan bu yazı dizisine bir yenisini daha ekliyorum! Bu ay ise renkli kozmetik ağırlıklı az ve öz bir bitenler yazısı sizinle.


Bobbi Brown Hydrating Face Cream: Bir set ile deneme şansı bulduğum bu nemlendiriciyi hafif yapılı olduğu için gündüzleri kullandım. Hassas ve nispeten kuru cildimde herhangi bir tahrişe neden olmasa da kokusundan pek hoşlanmadım ve herhangi bir olumlu etkisini de göremedim. Doğru nemlendirici arayışına devam!

Yves Rocher Hydra Végétal Gel Cream x2: Gündüzleri kullandığım nemlendirici bitince elimdeki deneme boy ürünleri kullanmaya başladım. Her poşette iki uygulamalık ürün bulunan ürün maalesef çene ve şakaklarımda sivilce çıkardı. İçerisinde silikon, alkol ve parfüm bulunduğu için pek de şaşırılacak bir durum değil, eğer hassas ciltliyseniz...

Chanel Le Lift Firming and Anti Wrinkle Light Cream: Kırışıklık karşıtı özelliğinden dolayı annemin kullandığı bu krem, hafif yapılı olsa da rosecealı ciltler için uygun değil. Annem, bu nemlendiriciyi kullandığında cildinde hafif yanma ile karşılaştığını söyledi.



MAC Fluidline Eyeliner Gel Nightshade: Hakkındaki yorumlarımı okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.

Avon Perfect Kiss Berry Smooch: Geçtiğimiz günlerde dudağımda uçuk çıktı ve maalesef ki henüz tamamen geçmiş değil. Evdeyken tedavisini yaparak şişkinliği geçirdim ancak hâlâ renk farkı bariz bir şekilde duruyor. Elimde deneme boyu olan bu ruju bir daha kullanmamak üzere sürdüm bu hafta. Rengi çok canlı bir mor olduğu için sevemedim.

Bobbi Brown Tinted Lip Balm Pink Raspberry 6: Öyle bir ürün düşünün ki, ruj kadar pigmentli ve bir dudak kremi kadar nemlendirici olsun! Bobbi Brown markasının en güzel ürünlerinden biri olan bu ürünü kapağı kapanmamaya başlayana kadar severek kullandım. İçerisinde kalan azıcık miktarı da çantamın içinde dağılınca çöpe atma vakti gelmiş oldu. Denemek istediğim onlarca ruj olduğu için yeniden almaya sıra gelmez ancak özellikle bu kış günlerinde dudakları kuruyan herkes bir denemeli derim.

Golden Rose Miracle Lash Ultra Black Mascara: Çok övüldüğü için denemek istediğim uygun fiyatlı bu maskarayı sıradan buldum. Ayrıca dikenli silikon fırçası, gözleri çok açarak uygulama yapıldığında göz içine batıyor ve haliyle gözleri sulandırıp makyajı akıtıyor. Yeniden almam.



Similar Diamant Blanc EDT: Sonbahar aylarında kullanmak için yoğun tarçın kokmayan bir mum / oda kokusu arayışındaydım. İstediğim gibi bir koku bulamayınca, Elizabeth Taylor  White Diamonds 'ın Parfümevi versiyonunu oda kokusu olarak kullanarak bitirdim.

La Naturel Pure & Natural Deo Wipes: Ne terlemeyi geciktiriyor, ne de ter kokusunu az da olsa önleyebiliyor. Tamamen gereksiz bir ürün. Crystal Essence markası deodorant mendillerde şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi.

Missha Dong Baek Gold Premium Shampoo: Saatlerce havuzda zaman geçirdikten sonra bile saçlarımı yumuşacık yaptı. Genelde temiz içerikli şampuanları tercih etsem de tam boyunu alabilirim.

Parodontax Orijinal Diş Macunu: Yıllardır beyazlatıcı çeşidini kullandığım vazgeçilmez diş macunu markasının orijinaline dönüş yaptım. Genel olarak ağız bakımı hakkındaki düşüncelerimi okumak için ürün adına tıklayabilirsiniz.



Avon Cherish Body Lotion: Severek kullanıp bitirdiğim parfümün, aynı kokulu vücut losyonu. Hafif yapılı olsa da içeriği çok kötü olduğu için yeniden almam.

Bath & Body Works Banyo Süngeri: Yıllar önce markanın bir vücut setinden çıkan bu banyo süngeri çok sert olduğu için elim bir türlü gitmiyordu. Bir kaç deneme sonrasında da çöpe atmaya karar verdim.

Duru Shine İnci Duş Jeli: Hoş kokulu ve ışıltılı bir duş jeliydi. Özellikle ışıltılı olmasını çok beğendim ancak maalesef cildimi kuruttu. Tam boyunu almam.



Kleenex Ultra Soft Kutu Kağıt Mendil, StopEver Lady Comfort Isıtıcı Bant ve Nova Kağıt Mendil her ay bitirdiğim ve bitirdikçe aldığım yardımcı ürünlerden. Bu ay ek olarak mis gibi çiçek kokan Selpak Çiçek Kokulu Kağıt Mendil ve umumi tuvaletlerde kurtarıcı olan Kloset Soft Lines Klozet Kapak Örtüsü de bitirdiğim ürünlerden oldu.

   Kasım ayında bu şekilde bitti. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

6 yorum:

  1. ohhh mis gibi gelsin yeniler :=))

    YanıtlaSil
  2. Dong Baek Şampuan ile ilgili hislerimiz aynı, ben de pek sevmiştim kullandığımda! Yenilerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şampuan hakkında olumlu yorumlar duyuyorum son zamanlarda, memnun kalan çok kişi varmış. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Bobbi brown nemlendiricinin kokusunu ben de hiç sevmedim:( Ayy ruju tam benlikmiş hemmen diğer renklerini incelicem sitesinden^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerimiz birmiş :) Kesinlikle bakmalısın o ürüne, diğer renklerini bilmiyorum ama bu nemlendirici olduğu kadar pigmentli :*

      Sil