İnceleme: Benefit High Brow Pencil



Makyaj yapmakta ustalaşanlar bilirler, klasik far paletleri ve rujlar bir zamandan sonra az gelmeye başlar. Böylece, eksikliği hissedilmese de kullanıldığında makyaja farklı bir hava katacak ürünlerin arayışına girilir.

Bugün, küçük dokunuşlarla yarattığı mucizeleri gördükten sonra makyaj çantanızdan ayırmayacağınız ancak daha önce yokluğunu hissetmediğiniz bir üründen bahsedeceğim sizlere.
Kaş kemiğinin altına uygulanan ve kaş kavisini belirginleştirerek daha kalkık kaş görünümü vaat eden Benefit High Brow Pencil blogumun bugünkü inceleme konusu.



Ucu kalemtraş ile açılan tahta kalem formundaki Benefit High Brow Pencil, mat ve nötr bir pembe renkte. Ayrıca Glow isminde, simli ve sarı olan bir çeşidi daha bulunmakta. 
Ben aydınlatıcı ürünlerde simden hoşlanmadığım için seçimimi orijinal olandan yana yaptım.



Kremsi yapıda olması sebebiyle Benefit High Brow Pencil, uygulama sonrasında parmağımla hafifçe dağıtarak daha doğal bir görüntü elde etmeme olanak sağlıyor.

Benefit High Brow Pencil aynı zamanda şaşırtıcı derecede pigmentli ve kalıcı. Sabitleniyor ve yerinden kımıldamıyor, akma yapmıyor.



Ben genellikle sadece kaş altına uygulamayı tercih etsem de; üzerinde uğraşılmış, keskin sınırlı Instagram kaşı görünümü sevenler Benefit High Brow Pencil 'ı hem kaş üstüne, hem de kaş altına kullanabilir.

Benefit High Brow Pencil verdiği aydınlık görüntü ile sadece kaşlar için değil; dudak üstündeki kübik kısma, göz pınarlarına ve burun kemiğine uygulanabilir olmasıyla özellikle küçük makyaj çantalarının ve seyahat bavullarının vazgeçilmezlerinden olmaya aday. 



İçerik Listesi;
Ethylhexyl Palmitate, Silica, Synthetic Wax, Stearyl Dimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Mica, Synthetic Beeswax, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Bht. [+/-:Ci 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 75470 (Carmine), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77163 (Bismuth Oxychloride), Ci 77288 (Chromium Oxide Greens), Ci 77289 (Chromium Hydroxide Green), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide, Ferric Ammonium Ferrocyanide), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77891 (Titanium Dioxide)]. N° 10271/A



   2.8 g ve güncel fiyatı 148 TL olan Benefit High Brow Pencil, yüksek fiyatına rağmen uzun süre gidebilecek bir ürün olduğu için puanım;





   Markanın daha önce tanıttığım diğer bir ürünü; Benefit Rockateur Allık
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

4 yorum:

  1. Eski ambalajı ile bu ürün bende de var ve gerçekten kullanmaktan hoşlanıyorum. Kaşı güzel kaldırıyor ve makyajda cidden fark yaratıyor! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almaya gittiğim hafta yeni ambalaja geçmişler, daha mutlu olarak almıştım ^_^ Senin de bu ürünü beğeniyor olmana sevindim. :)

      Sil
  2. Essence den aynı bu renk bi ürünüm var. Sanırım o da aynı amaçla kullanılıyor ama ben alt göz içine sürüyorum duruşu müthiş oluyor<3 denemeni öneririm:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, önerdiğin gibi kullanmak hiç aklıma gelmemişti. En yakın zamanda bir de öyle deneyeyim :*

      Sil