İnceleme: Yves Saint Laurent Touche Éclat #2



Kozmetik ürünler hakkında inanması güç ya da mantıklı bulunan pek çok efsane var. Bugün sizlere tanıtacağım ürün hakkındaki efsane gerçek mi, yoksa bir satış stratejisi mi bilmiyorum ama dünyada her on saniyede bir satıldığı söylenen Yves Saint Laurent Touche Éclat hakkındaki düşüncelerimi bu yazıda bulabilirsiniz.



Fazlasıyla lüks ve bir o kadar şık olan sade, kalem şeklinde bir ambalaj ile satışa sunuluyor Yves Saint Laurent Touche Éclat. Ucunda uygulama fırçası bulunan ve arkadan basmalı bu kalem ambalaj, ekstra bir yardımcı ürün gerekmeden kullanılabilir olmasıyla epey pratik.

Fırça uçlu ürünlerde yaşanan hijyenize probleminin önüne geçmek için belli aralıklarla alkol yardımıyla temizleme işlemi yapılabilir.



Yves Saint Laurent Touche Éclat, "aydınlatıcı etkili hafif yapılı kapatıcı" olarak tanımlanabilecek ürünlerden biri. İnce yapısı ile kapatıcı işlevinden çok, aydınlatıcı ve renk eşitleyici özellikte. 
Aydınlatıcı etkili ancak kesinlikle sim içermiyor. Yves Saint Laurent Touche Éclat, makyajlarda doğal ve aydınlık bir bitiş sunuyor.



Ben tercihimi Yves Saint Laurent Touche Éclat #2 Luminious Ivory 'den yana yaptım. Bu renk, sarı alt tonlu fildişi rengi olarak tanımlanabilir.
Ürünü direkt cildime uyguladıktan sonra özellikle ten makyajı yapmadığım günlerde, daha da doğal bir görüntü için Beauty Blender yardımıyla tampon hareketlerle dağıtıyorum.



İçerik Listesi:
Water, Cyclomethicone, Glycerin, Talc, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Peg/ Ppg-18/18 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Trideceth-3, Methicone, Methylparaben, Squalane. [+/- May Contain: Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77019 (Mica), Ci 77492 (Iron Oxide), Ci 77491 (Iron Oxide), Ci 77499 (Iron Oxide), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 75470 (Carmine).


   Sonuç olarak;
   Yoğun göz altı morluklarına sahip olanların memnun kalmayacağı Yves Saint Laurent Touche Éclat, benim için de olmazsa olmaz bir ürün değil. Ancak cilde ve makyaja doğal bir dokunuşla aydınlık ve taze hava katması ve ince yapısı ile mimik ve göz altı çizgilerine dolmuyor olması ile severek kullandığım ürünlerden biri.
   Yves Saint Laurent Touche Éclat 'nın güncel fiyatı ise 145 TL


Daha önce tanıttığım bir başka Yves Saint Laurent markalı ürün;
*Yves Saint Laurent Souffle D'éclat Toz Pudra 

Ve yazdığım diğer kapatıcı yazıları ise;
*Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream 22 Light Beige
*Missha The Style Under Eye Brightener Natural Beige

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder